dik on poviem ti uprimne este som nevidel aby 15 rocny chalan robil take veci vo photoshope dobre viem ze som to niekde videl bez toho napisu silent hunter a bez ramceku
for: drakeman: stahnem si nejake pozadicka vystrihnem obdlznik napism Fanta a budem tiez taky manik?
Fanta napísal:dik on poviem ti uprimne este som nevidel aby 15 rocny chalan robil take veci vo photoshope dobre viem ze som to niekde videl bez toho napisu silent hunter a bez ramceku
for: drakeman: stahnem si nejake pozadicka vystrihnem obdlznik napism Fanta a budem tiez taky manik?
Fanta napísal:dik on poviem ti uprimne este som nevidel aby 15 rocny chalan robil take veci vo photoshope dobre viem ze som to niekde videl bez toho napisu silent hunter a bez ramceku
kua ti vravím že som to robil ja
pozadie je iba brush !
potom tam je prechod farieb je tam font rámik potom jedna čierna vrstva kde je menšie krytie tak abny to bolo tmavšie !!!!
a je tam bruush čiže to oko !!
a keď si debil a nevidel si nikoho iného kto má 15 a vie robiť s photoshopom za to nikto nemože že si retard !
tak PROSÍM aspoň netrep kraviny
stiffler napísal:
ďakujem za pochvalu ale keby vieš že čo mi písal na ICQ to je ale a potom mi začal písať že som si dal do www.google.sk *.PSD a že som tam iba dal meno a rámik potom že mu mám spraviť logo a spravil som mu toto
a napísal iba že SI DOBRÝ
takže ...
stiffler napísal:
v pohode ím ho sem daj
a uvidíme koho posúdia ako zakomplexovaného ?
a tých 24 hodín toi je akože ultimátum ?? FANTA nenechaj sa vysmiať
ludia klud sa tu hadate kvoli blbosti...aj keby to mal stiahnute z netu tak co ta to stve fanta, a ked to nemas stiahnute z netu tak co sa s tale s fantou hadas? ved sa ukludnite a serte na to...
misho2 napísal:ludia klud sa tu hadate kvoli blbosti...aj keby to mal stiahnute z netu tak co ta to stve fanta, a ked to nemas stiahnute z netu tak co sa s tale s fantou hadas? ved sa ukludnite a serte na to...
keby sa aspoň ospravedlní ... lebo je trubka ... a neviem prečo si myslí že keď mám 15 že nemožem vedieť robiť s photoshopom ...