Lovisko??
Zahranicne festivaly, skola, koncerty, party, chatovice apod...nerad chodim iba tak s umyslom "lovit", radsej si pockam kym som slecne predstaveny, nech prvy krok za mna niekto urobi a potom...
ja som svoju uz dva mesiace poznal ket som ju zbalil.. a bolo to take ze zo zaciatku len kamaratka.. proste prisla do partie a taak... ale postupne som za do nej zalubil.. a ona do mna tiez.. ale oficialne sme zacali chodit az na jednej chate.. bola to skautska akcia... pekne som pockal kym seci spia.. som ju zobral do takej malej izby podkrovnej.. skoro celu izbu zaberala velka postel tam som jej na rovinu povedal co k nej citim.. povedala mi len ze je rada ze nemusela ona zacat a proste uz to slo.. (ziadny sex ani nic take ) takze asi tak.. ale mohlo to byt hocikde inde.. skor ci neskor by to aj tak prislo
ja tu nenapisem o sebe ale o mojej polovicke o mojej jedinej najlepsej babe ako spoznala svoju terajsiu lasku... zacalo to cez prazdninz ked som sa ja spoznala s dvoma chalanmi.. po mesiaci som z jednym z nich chodila a ona som nou chodila vonka a tak zaroven ho aj ona spoznala.. .. ale potom sa to skoncilo... no nezacali sme sa nenavidiet proste sme spolu vychdzali.. po pol roku sme isli seci na zabavu ja ona ten chalan a nasi kamosi.. ona s tym chalanom tancovala skooro celu zabavu od sladakov ludoviek a tak.. a jej oci ziarili ako najkrajsie hviezdy.. na druhy den mu povedala o jej citoch k nemu.. a po 5 dnoch sa dali dokopy.. Lubim ich,.... .. (ale nieze si o zoberete ze ho spoznala na zabave.. poznala ho uz dlhsiu dobu)
ja som na toho svojho zakricala ked bol na in linoch ze :"bacha aby si nespadol" a bola ruka v rukave..hehe ale spoznavali sme sa skor ako kamosi a az neskor sme sa dali dokopy...
na vymennom pobyte, prvykrat na mna vobec nezaposobila, ale postupne sme sa zblizili az som nechapal no a skusil som to raz na nete, lepsie povedane, ona ma do toho potlacila a vyslo to a sme spolu uz vyse roka
No ja som sa s mojim zoznamila na pokeci.. mi napisal ze pozna ludi co mam vo fotoalbumoch.. zacali sme si pisat 3 dni sme nespali, potom nasledovalo stretnutie a uz sme spolu 2 mesiace :p
je to rozne.a myslim ze nikto nemoze povedat jednoznacne ze idem tam na to iste miesto a zbalim tam babenku.u mna to blo rozne a vacsinou to pride samo a na mieste kde to ani necakate...