|
|
|
| Autor |
Správa |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 17:54 Predmet: |
|
|
Moje úplne prvé diskusné fórum bolo na thesims2.cz, prišiel som tam, obzrel som si užívateľské rozhranie a začal diskutovať toho času o mojej obľúbenej hre... Potom som ale zistil, že tam diskutujú samé deti, dievčatká, o svojích milučkých simáčkoch, mojich mutantov nemali radi....
Vadilo mi tiež, že sa tam ani nesmelo diskutovať o wareze, náznak warezu = delete-kill-BAN
Tak som toho nechal a išel na kostky.org, tam som zistil, že je jeden jediný admin-samosprávca-samovládca a je to riadny debil, tak som toho tiež nechal....
Jedného dňa som potreboval nejaký nelegálny materiál, tak som sa spýtal môjho kamoša (na fóre pod menom Seymour ) a odkázal ma na nejakého, že volá sa hojko.....
Prídem sem a pozerám, SUPER! hovorím si, tu je všetko čo potrebujem....
Prídem na druhý deň, čítam "Veľká zmena, čítajte pravidlá"....
Stihol som hojko.com v úplne posledný deň warezu.
Ešte šťastie, že ma potom pán Seymour odkázal na lamky.net  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 18:00 Predmet: |
|
|
| Racius napísal: |
Stihol som hojko.com v úplne posledný deň warezu.
|
vidis ja som to ani nepostrehol ja som sa sem regol . ( ved to vidite )
a som sem nepachol asi 4 mesiace....
no a ked som sem dosiel vedel som nieco o forach ako to funguje (lebo nase ''mesto'' malo forum a tam som sa nieco naucil... chodili tam len ludia co chodili na nase LANKY....
no a ked som sem dosiel bolo vela zjebov..... pouciek a trapasov...
sice warez som nestihol ale ako uz niekto spominal zapnem PC a hned na Hojko ....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Carver11 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 218 Bydlisko: Šanghaj, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 18:04 Predmet: |
|
|
| Lord PROXI napísal: |
to som si aj ja myslel, az kym som neprezrel erotiku, a cumim, kolko novych ludi  |
to by chcelo zoznam ludi, ktori za poslednych 7 dni boli lognuti aspon 7 krat...tak by vznikol dost dobry obraz o tom, kto tu je a kto ma dva prispevky. ako teraz samozrejme nechcem nic povedat, ja ich mam iba okolo 90 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2970
Zaslal: 07 Nov 2006, 18:13 Predmet: |
|
|
| inak teraz som si čital neaké moje staré prispevky. Hmm pisal som ako nevzdelanec a debilko...(same smajle, w namiesto v a pod.) |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2706 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 18:21 Predmet: |
|
|
| btw, okrem hojka kto rozbiehal toto forum? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
noldor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 338
Zaslal: 07 Nov 2006, 18:31 Predmet: |
|
|
| najskôr to tu bolo o nicom, nic som nevedel, totalne som vsetko dolamil co sa dalo, aj to co sa nedalo som dolamil, ale cil je sem radost chodit, sranda je urcite ked sa pozrete na vlastne prve prispevky. zaspominas si jag bolo atd... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1891 Bydlisko: ve štatlu, vole ! Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 19:51 Predmet: |
|
|
.. no dostal som sa sem prostrednictvom lamiek myslim ... nalamkach som ani neprispieval, len som sosal a ked som prisiel sem, tak som si myslel taka nuda, nic na sosanie a pod .. asi mesiac potom som sa nudil a cumim len tak do historie a ze HOJKO.COM ...pozeram to co je za kravinu ? .. a som to skusil, precital som par tem, ktore ma zaujali a uz to islo ... ... teraz to mam zapnute skoro non-stop ... I hojko.com  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 20:02 Predmet: |
|
|
No ja si pametam prvy den na hojko.com celkom zivo ... bolo to este warez forum a piton mi povedal ze sa odtial daju dobre tahat veci, no ja som bol hrooozna lama a nechapal som ako sa z tatial tie eci tahaju ... az po par mesiacoch som ze chcem daco stiahnut (a uz som nebol az taka lama ) pozeram pozeram , citam tie pravidla a dosiel som po pravidlo 8 a bolo mi vsetko jasne . No ked som to tu tak cital a cital bolo to celkom zaujimave a zdalo sa mi to ako dobry zdroj informacii, zabavy a aj pomoci ked su problemy z pc ... HOJKO.COM RULEZZ  |
|
| Návrat hore |
|
 |
filipo_rk Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2006 Príspevky: 43 Bydlisko: roven Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 20:12 Predmet: |
|
|
| ja som skoro nic nevedel a ani neviem ale viem viacej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2251 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 20:29 Predmet: |
|
|
| filipo_rk napísal: |
| ja som skoro nic nevedel a ani neviem ale viem viacej. |
tak toto je heft roka
Ale spat k teme...ja som sa tu regol, lebo som sa o tomto fore dozvedel na lamkach...sprvu som tu nechodil moc casto, bo ma to tu nebavilo, ale neskor som zistil, ze tu najdem uzitocne rady a toto forum mi onedlho prirastlo k srdcu. Hojko...nech toto forum prezije nas vsetkych lebo je to naj diskusne forum v SR a ( mozno ) aj vo svete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 20:35 Predmet: |
|
|
Absolutne som netusil ked tu este kedysi bol warez, ze co mam robit a furt som bol napominany za spam
Postupom casu som sa uz aj naucil citovat, url, img a podobne. Teraz uz nemam problem ale neviem si predstavit inych userov ako sa na mna museli divat MAXILAMAAAAAAAA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukasione Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 197 Bydlisko: Skalica Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 21:01 Predmet: |
|
|
no tak ja som sem prisiel cez lamky,to som si ja prv myslel ze sa za toto plati a tak som bol na lamkach a zrazu hojko,iba ten nazov ma ucaroval a šlach sa sem.prv som tu ale pol roka nic nepisal take dolezite,a teraz posledny mesiac,ked som doma zatvoreny,pisem.erotika a vztahy,zivotny styl...a volne diskusie a pomoc.nikam inam nechodim...dakujem hojkovi,lamerovi a jjhackerovi ze toto forum sprovoznili,inak by som mal ine myslenky a moj vztaj by mozno vyzeral ulpne inac nez je.uz len vdaka tym ludom co su tu.prirastli ste mi niktori k srdcu,hlavne tý čo sa pohybuju v eotike a vztahoch,eritrocit a mnoho dalsich,a hlavne si cenim kazdej baby co tam napise  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
Zaslal: 07 Nov 2006, 22:17 Predmet: |
|
|
24.04.2003 som sa regol na 1. fórum tohto druhu (phpBB, vBulletin..).. bolo to ešte staré dobré *censored* fórum. Na hojka som sa dostal ešte počas warezovej éry, ale pravidelne som začal chodiť až v januári tohto roku..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2455 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 23:34 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
// Tomasito: Ten ban bol odomna? Dokonca sa snazis navodit dojem, ze za opacny nazor? Vsehovsudy som udelil asi 3 a teba si nejak neviem vybavit.  |
jj od teba..ale to bolo za to ze som trosku nadaval .ale to som sa uz davno uvedomil taze klid bracho.a ano bol od teba to si dobre pametam.ked sa ti nezda skontroluj vaznicu alebo ja neviem.ja som si isty
//mastermind: pinacolada zrejme myslel basu a nie banno jo basu.doslo k nedorozumeniu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|