Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vase prve dni na fore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Racius
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 17:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moje úplne prvé diskusné fórum bolo na thesims2.cz, prišiel som tam, obzrel som si užívateľské rozhranie a začal diskutovať toho času o mojej obľúbenej hre... Potom som ale zistil, že tam diskutujú samé deti, dievčatká, o svojích milučkých simáčkoch, mojich mutantov nemali radi.... Laughing
Vadilo mi tiež, že sa tam ani nesmelo diskutovať o wareze, náznak warezu = delete-kill-BAN Laughing
Tak som toho nechal a išel na kostky.org, tam som zistil, že je jeden jediný admin-samosprávca-samovládca a je to riadny debil, tak som toho tiež nechal....

Jedného dňa som potreboval nejaký nelegálny materiál, tak som sa spýtal môjho kamoša (na fóre pod menom Seymour ) a odkázal ma na nejakého, že volá sa hojko.....
Prídem sem a pozerám, SUPER! hovorím si, tu je všetko čo potrebujem....
Prídem na druhý deň, čítam "Veľká zmena, čítajte pravidlá"....
Stihol som hojko.com v úplne posledný deň warezu. Very Happy
Ešte šťastie, že ma potom pán Seymour odkázal na lamky.net Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 18:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Racius napísal:

Stihol som hojko.com v úplne posledný deň warezu. Very Happy

vidis ja som to ani nepostrehol ja som sa sem regol . ( ved to vidite )
a som sem nepachol asi 4 mesiace....
no a ked som sem dosiel vedel som nieco o forach ako to funguje (lebo nase ''mesto'' malo forum a tam som sa nieco naucil... chodili tam len ludia co chodili na nase LANKY....
no a ked som sem dosiel bolo vela zjebov..... pouciek a trapasov... Very Happy
sice warez som nestihol ale ako uz niekto spominal zapnem PC a hned na Hojko .... Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Carver11
Light Star
Light Star

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 18:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord PROXI napísal:
to som si aj ja myslel, az kym som neprezrel erotiku, a cumim, kolko novych ludi Laughing
to by chcelo zoznam ludi, ktori za poslednych 7 dni boli lognuti aspon 7 krat...tak by vznikol dost dobry obraz o tom, kto tu je a kto ma dva prispevky. ako teraz samozrejme nechcem nic povedat, ja ich mam iba okolo 90
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lord_3D
Guru
Guru

Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 18:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

inak teraz som si čital neaké moje staré prispevky. Hmm pisal som ako nevzdelanec a debilko...(same smajle, w namiesto v a pod.)
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 18:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

btw, okrem hojka kto rozbiehal toto forum?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Racius
Light Professional
Light Professional

Založený: 18.01.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 18:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.hojko.com/memberlist.php

To sú asi oni. Very Happy
Návrat hore
noldor
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 18:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

najskôr to tu bolo o nicom, nic som nevedel, totalne som vsetko dolamil co sa dalo, aj to co sa nedalo som dolamil, ale cil je sem radost chodit, sranda je urcite ked sa pozrete na vlastne prve prispevky. zaspominas si jag bolo atd...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 19:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

.. no dostal som sa sem prostrednictvom lamiek myslim ... nalamkach som ani neprispieval, len som sosal a ked som prisiel sem, tak som si myslel taka nuda, nic na sosanie a pod .. asi mesiac potom som sa nudil a cumim len tak do historie a ze HOJKO.COM ...pozeram to co je za kravinu ? .. a som to skusil, precital som par tem, ktore ma zaujali a uz to islo ... Smile ... teraz to mam zapnute skoro non-stop Smile ... I hojko.com Smile
Návrat hore
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 20:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ja si pametam prvy den na hojko.com celkom zivo ... bolo to este warez forum a piton mi povedal ze sa odtial daju dobre tahat veci, no ja som bol hrooozna lama a nechapal som ako sa z tatial tie eci tahaju ... az po par mesiacoch som ze chcem daco stiahnut (a uz som nebol az taka lama ) pozeram pozeram , citam tie pravidla a dosiel som po pravidlo 8 a bolo mi vsetko jasne . No ked som to tu tak cital a cital bolo to celkom zaujimave a zdalo sa mi to ako dobry zdroj informacii, zabavy a aj pomoci ked su problemy z pc ... HOJKO.COM RULEZZ Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
filipo_rk
Light Expert
Light Expert

Založený: 08.09.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 20:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som skoro nic nevedel a ani neviem ale viem viacej.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 20:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

filipo_rk napísal:
ja som skoro nic nevedel a ani neviem ale viem viacej.

tak toto je heft roka Laughing

Ale spat k teme...ja som sa tu regol, lebo som sa o tomto fore dozvedel na lamkach...sprvu som tu nechodil moc casto, bo ma to tu nebavilo, ale neskor som zistil, ze tu najdem uzitocne rady a toto forum mi onedlho prirastlo k srdcu. Hojko...nech toto forum prezije nas vsetkych Very Happy lebo je to naj diskusne forum v SR a ( mozno ) aj vo svete Smile
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 20:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Absolutne som netusil ked tu este kedysi bol warez, ze co mam robit a furt som bol napominany za spam Very Happy
Postupom casu som sa uz aj naucil citovat, url, img a podobne. Teraz uz nemam problem ale neviem si predstavit inych userov ako sa na mna museli divat Razz MAXILAMAAAAAAAA Laughing
Návrat hore
lukasione
Expert
Expert

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 21:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

no tak ja som sem prisiel cez lamky,to som si ja prv myslel ze sa za toto plati Exclamation a tak som bol na lamkach a zrazu hojko,iba ten nazov ma ucaroval a šlach sa sem.prv som tu ale pol roka nic nepisal take dolezite,a teraz posledny mesiac,ked som doma zatvoreny,pisem.erotika a vztahy,zivotny styl...a volne diskusie a pomoc.nikam inam nechodim...dakujem hojkovi,lamerovi a jjhackerovi ze toto forum sprovoznili,inak by som mal ine myslenky a moj vztaj by mozno vyzeral ulpne inac nez je.uz len vdaka tym ludom co su tu.prirastli ste mi niktori k srdcu,hlavne tý čo sa pohybuju v eotike a vztahoch,eritrocit a mnoho dalsich,a hlavne si cenim kazdej baby co tam napise Idea
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 22:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

24.04.2003 som sa regol na 1. fórum tohto druhu (phpBB, vBulletin..).. bolo to ešte staré dobré *censored* fórum. Smile Na hojka som sa dostal ešte počas warezovej éry, ale pravidelne som začal chodiť až v januári tohto roku.. Laughing
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 23:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:

// Tomasito: Ten ban bol odomna? Dokonca sa snazis navodit dojem, ze za opacny nazor? Vsehovsudy som udelil asi 3 a teba si nejak neviem vybavit.

jj od teba..ale to bolo za to ze som trosku nadaval Embarassed .ale to som sa uz davno uvedomil taze klid bracho.a ano bol od teba to si dobre pametam.ked sa ti nezda skontroluj vaznicu alebo ja neviem.ja som si isty

//mastermind: pinacolada zrejme myslel basu a nie banno jo basu.doslo k nedorozumeniu
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

Prejdi na: