|
| Autor |
Správa |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 23:48 Predmet: |
|
|
no prvá krát to bolo myslím ešte hojko eská, to som sem chodil asi iba kvôli linkom na Pčko potom som pár krát prišiel z mesta nasračku a začal vypisovať do "erotika a vzťahy" opitý kraviny- dostal som za to pokarhanie od moderátorov a nakoniec som začal písať aj triezve veci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2006, 14:59 Predmet: |
|
|
ja som prvykrat chodil na *censored* forum, este za ineho nicku. len som zhanal prispevky, bol som strasny spamer... potom som zistil ze co a ako, dal som sa dokopy, zacal som byt normalny, no nasral som elfanta tak som dostal ban  |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 11:29 Predmet: |
|
|
no mne to ukazal spoluziak, lebo som bol z toho hotovy, ako cista lama... ale medzi prvymi boli wareziki a potom som presiel na HOJKA - je ta najlepsie diskusne forum, lepsieho uz niet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1802 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 13:41 Predmet: |
|
|
| dostal som sa sem asi cez lamky, nespominam si uz presne ako to bolo. Prvy den ako som sa sem regol som len pozeral a sledoval a spoznavam ako to tu chodi a co mozem a co nie. Kukal som ako opica na banan ako je mozne, ze tu ma niekto 3000 prispevkov. Citil som sa uplne malicky oproti takymto userom a prve kroky boli dost opatrne, aby som neurobil zly prvy dojem. Vzdy ked sadnem za PC, prve co je, tak kuknem sem, co je nove, nieco pridam atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 15:49 Predmet: |
|
|
no na hojko ked som prisiel tak to som z foramy mal prax ale ked som dosiel raz na uplne prve forum tak mi trocha trvalo kym som sa to naucil vsetko tak asi 20minut
k hojkovy som sa vlastne ani neviem ako dostal sa mi zda ze cez uzivatela ZenniXa snad |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2455 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 18:55 Predmet: |
|
|
moje prve forum bolo *censored*. som tam cumel jak tela na nove vrata a som absolutne nevedel co je co a naco je kua quote alebo edit tak som to radsej ani nepouzival.az potom prisiel skill a posthunting  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 21:03 Predmet: |
|
|
Ako kazdy, chodili mi SS rozneho typu upozornenia t.j ze ako pouzivat Code (za cias warezu) vkladanie obrazkov atd... Najprv som bol vyhukany co ako, kde.... Ked si teraz citam prispevky (z predoslich nickov) tak je mi az zle co som bol vtedy schopny napisat a ako sa to mohlo v mojej hlave vyhrabat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LuKKaS Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2005 Príspevky: 299
Zaslal: 09 Nov 2006, 22:17 Predmet: |
|
|
Akoze toto forum je paradne vzdy mi niekto poradi ked potrebujem da sa tu paradne pokecat a ked preslo toto forum zmenami z Warezu na Diskusne forum co som si myslel ze to neuspeje a nik tu nebude prispievat som sa mylil ked pridem stale je tu nieco nove a je stale co citat
som tu regli asi rok ak sa dobre pamatam a forum je fakt super
PS:Hojko dobre len tak dalej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 3151
Zaslal: 10 Nov 2006, 7:51 Predmet: |
|
|
Mne o tom povedal kamarad, čo sosal este warez ztadialto, tak som sa sem kukol zaregistroval a čakal na mail. Na druhy den som sa prihlasil a vítal ma screen, mnohí viete ktorý ked sa skončilo s warezom, kde sa pisalo niečo o deckach a tak a ja som nemal ani šajn. No potom som sa o nejaky čas dostal na hojka a normalne fungoval tak som sa prihlasil a bolo. No a vobec mi nechybal warez, bo som si to ani poriadne neuvodomil, lebo som si niečo stiahnut ani nestihol. A som spokojný s forom, je super, šak tu aj tolko času stravim.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nebel Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.10.2005 Príspevky: 335
Zaslal: 10 Nov 2006, 13:30 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
ja si to ešte pamätám. Bolo to práve toto forum, ale vtedy du bolo ešte vela warezu, tak som len ťahal a ťahal a ťahal (a otravoval ostatných nech mi to zoženú ) Ale chodil som sem tak raz za týždeň |
ja si tiez pamatam na hojko ako warez forum hojko bolo tiez moje prve forum  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.03.2005 Príspevky: 2082 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2006, 18:37 Predmet: |
|
|
Moje prveforum bolo *censored* forum a tam som travil cas v skole na nete (to som este nemal doma net).
O dva roky, ked uz som mal net, zistil som, ze existuje nieco ako warez fora a tak som sa dopocul ze tu to je najvacsie (to tu este bol warez). Chvilu som sem chodil len kvoli tomu ale potom mi to nedalo, ze snad nebudem medzi tymi co sa len regnu a neprispievaju, tak som zacal radit ostatnym a vyjadrovat sovje nazory etc. Ked zrusili warez, tak uz som zacal chodit len sem, postforum mi vobec nechyba (tam maju par spamerov a inak nic-moc).
Teraz sa dostanem na net len cez vikendy a vzdy tu stravim par hodin, kym si pozriem vsetky temy, do ktorych medzitym pribudlo nieco nove, ku ktorym sem-tam aj daco napisem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2006, 21:26 Predmet: |
|
|
Moje prvé fórum ktoré som poznal bolo práve toto. Samozrejme zo začiatku som sem skoro nič nepísal, lebo som mal ešte v tom chaos. Dobré je natom to, že prvé fórum je aj to najlepšie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bLaCk.ShEeP Amateur

Stav:  Založený: 11.11.2006 Príspevky: 22 Bydlisko: ReD pLaNeT Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2006, 21:33 Predmet: |
|
|
moje "prve dni na fore" prave prezivam^^ ale pocula som, ze je to tu fakt skvele, takze som velmi zvedava... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 9:08 Predmet: |
|
|
| bLaCk.ShEeP napísal: |
moje "prve dni na fore" prave prezivam^^ ale pocula som, ze je to tu fakt skvele, takze som velmi zvedava... |
Je tomu ver! Lepšie ani nemôže byť, ani nieje, ani nebude.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jAssin Light Expert

Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 0:16 Predmet: |
|
|
Ja som tu poriadne nejaky ten den,ale som viac menej az dost grogy,necakal som ze existuje na sk taketo forum.snazim sa nerobit ziadny spam nic ale neny to zas take lahke!! Ale rychlo ucim!! Skuska ohnom!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|