Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vase prve dni na fore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 23:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

no prvá krát to bolo myslím ešte hojko eská, to som sem chodil asi iba kvôli linkom na Pčko Embarassed potom som pár krát prišiel z mesta nasračku a začal vypisovať do "erotika a vzťahy" opitý kraviny- dostal som za to pokarhanie od moderátorov a nakoniec som začal písať aj triezve veci Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.02.2006

PríspevokZaslal: 08 Nov 2006, 14:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som prvykrat chodil na *censored* forum, este za ineho nicku. len som zhanal prispevky, bol som strasny spamer... potom som zistil ze co a ako, dal som sa dokopy, zacal som byt normalny, no nasral som elfanta tak som dostal ban Very Happy Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
johnny171
Star
Star

Založený: 01.02.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 11:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

no mne to ukazal spoluziak, lebo som bol z toho hotovy, ako cista lama... ale medzi prvymi boli wareziki a potom som presiel na HOJKA - je ta najlepsie diskusne forum, lepsieho uz niet Exclamation Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 13:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

dostal som sa sem asi cez lamky, nespominam si uz presne ako to bolo. Prvy den ako som sa sem regol som len pozeral a sledoval a spoznavam ako to tu chodi a co mozem a co nie. Kukal som ako opica na banan ako je mozne, ze tu ma niekto 3000 prispevkov. Citil som sa uplne malicky oproti takymto userom a prve kroky boli dost opatrne, aby som neurobil zly prvy dojem. Vzdy ked sadnem za PC, prve co je, tak kuknem sem, co je nove, nieco pridam atd.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Spiro
Star
Star

Založený: 20.01.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 15:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

no na hojko ked som prisiel tak to som z foramy mal prax ale ked som dosiel raz na uplne prve forum tak mi trocha trvalo kym som sa to naucil vsetko tak asi 20minut Smile

k hojkovy som sa vlastne ani neviem ako dostal Rolling Eyes sa mi zda ze cez uzivatela ZenniXa Twisted Evil snad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 18:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

moje prve forum bolo *censored*. som tam cumel jak tela na nove vrata a som absolutne nevedel co je co a naco je kua quote alebo edit tak som to radsej ani nepouzival.az potom prisiel skill a posthunting Very Happy
Návrat hore
dudinko
Light Professional
Light Professional

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako kazdy, chodili mi SS rozneho typu upozornenia t.j ze ako pouzivat Code (za cias warezu) vkladanie obrazkov atd... Najprv som bol vyhukany co ako, kde.... Ked si teraz citam prispevky (z predoslich nickov) tak je mi az zle co som bol vtedy schopny napisat a ako sa to mohlo v mojej hlave vyhrabat. Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
LuKKaS
Light Star
Light Star

Založený: 09.10.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 22:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Akoze toto forum je paradne vzdy mi niekto poradi ked potrebujem da sa tu paradne pokecat a ked preslo toto forum zmenami z Warezu na Diskusne forum co som si myslel ze to neuspeje a nik tu nebude prispievat som sa mylil ked pridem stale je tu nieco nove a je stale co citat Wink
som tu regli asi rok ak sa dobre pamatam a forum je fakt super
PS:Hojko dobre Wink len tak dalej...
Návrat hore
pato83
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2006, 7:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mne o tom povedal kamarad, čo sosal este warez ztadialto, tak som sa sem kukol zaregistroval a čakal na mail. Na druhy den som sa prihlasil a vítal ma screen, mnohí viete ktorý ked sa skončilo s warezom, kde sa pisalo niečo o deckach a tak a ja som nemal ani šajn. No potom som sa o nejaky čas dostal na hojka a normalne fungoval tak som sa prihlasil a bolo. No a vobec mi nechybal warez, bo som si to ani poriadne neuvodomil, lebo som si niečo stiahnut ani nestihol. A som spokojný s forom, je super, šak tu aj tolko času stravim. Smile
Návrat hore
nebel
Medium Star
Medium Star

Založený: 13.10.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2006, 13:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
ja si to ešte pamätám. Bolo to práve toto forum, ale vtedy du bolo ešte vela warezu, tak som len ťahal a ťahal a ťahal (a otravoval ostatných nech mi to zoženú Laughing ) Ale chodil som sem tak raz za týždeň

ja si tiez pamatam na hojko ako warez forum Smile hojko bolo tiez moje prve forum Very Happy
Návrat hore
Mek
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 23.03.2005

PríspevokZaslal: 11 Nov 2006, 18:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moje prveforum bolo *censored* forum a tam som travil cas v skole na nete (to som este nemal doma net).
O dva roky, ked uz som mal net, zistil som, ze existuje nieco ako warez fora a tak som sa dopocul ze tu to je najvacsie (to tu este bol warez). Chvilu som sem chodil len kvoli tomu ale potom mi to nedalo, ze snad nebudem medzi tymi co sa len regnu a neprispievaju, tak som zacal radit ostatnym a vyjadrovat sovje nazory etc. Ked zrusili warez, tak uz som zacal chodit len sem, postforum mi vobec nechyba (tam maju par spamerov a inak nic-moc).
Teraz sa dostanem na net len cez vikendy a vzdy tu stravim par hodin, kym si pozriem vsetky temy, do ktorych medzitym pribudlo nieco nove, ku ktorym sem-tam aj daco napisem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Patyk
Light Professional
Light Professional

Založený: 15.08.2005

PríspevokZaslal: 11 Nov 2006, 21:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moje prvé fórum ktoré som poznal bolo práve toto. Samozrejme zo začiatku som sem skoro nič nepísal, lebo som mal ešte v tom chaos. Dobré je natom to, že prvé fórum je aj to najlepšie. Smile
Návrat hore
bLaCk.ShEeP
Amateur
Amateur

Založený: 11.11.2006

PríspevokZaslal: 11 Nov 2006, 21:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

moje "prve dni na fore" prave prezivam^^ ale pocula som, ze je to tu fakt skvele, takze som velmi zvedava...Wink
Návrat hore
Patyk
Light Professional
Light Professional

Založený: 15.08.2005

PríspevokZaslal: 12 Nov 2006, 9:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

bLaCk.ShEeP napísal:
moje "prve dni na fore" prave prezivam^^ ale pocula som, ze je to tu fakt skvele, takze som velmi zvedava...Wink
Je tomu ver! Lepšie ani nemôže byť, ani nieje, ani nebude. Smile
Návrat hore
jAssin
Light Expert
Light Expert

Založený: 12.11.2006

PríspevokZaslal: 24 Nov 2006, 0:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som tu poriadne nejaky ten den,ale som viac menej az dost grogy,necakal som ze existuje na sk taketo forum.snazim sa nerobit ziadny spam nic ale neny to zas take lahke!! Very Happy Ale rychlo ucim!! Skuska ohnom!!
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: