Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vase prve dni na fore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Lord PROXI
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 12:21    Predmet: Vase prve dni na fore Odpovedať s citátom  

Tak co spominate si na vase prve dni na fore, nemusi to byt prave hojko, ale na dakom vasom uplne prvom fore.
Ja som bol 1x tu, a som cumel ako bager do vykladu, som nemal paru co a ako, proste strasna lama Laughing
kamarat si myslel ze som spadol z vysne Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
r4wMUnt34q
Star
Star

Založený: 29.09.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 12:59    Predmet: Re: Vase prve dni na fore Odpovedať s citátom  

Lord PROXI napísal:
Tak co spominate si na vase prve dni na fore, nemusi to byt prave hojko, ale na dakom vasom uplne prvom fore.
Ja som bol 1x tu, a som cumel ako bager do vykladu, som nemal paru co a ako, proste strasna lama Laughing
kamarat si myslel ze som spadol z vysne Razz
Jeej, dobra tema Smile, k+ Wink.. Takze prve dni mi to v Erotike a vztahoch prirastlo k srdcu Smile.. Takze nejprv sa mi to tu pacilo, potom mi dosli spravy, ze neviem citovat a co ja viem este co, tak som si myslel, ze vedenie a modi su banda puntickarov Very Happy.. Uz si to davno nemyslim, lebo pravidla uz trochu poznam Smile.. Mam to tu rad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Runes
Professional
Professional

Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 13:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

heh asi tak dostal som sa sem cez lamky koli problemu s notasom a odvtedy som tu stale Very Happy brat sa smeje bo predtym som furt na azete sedel teraz viac sedim tu Smile prva taka tema co ma chytila bolo erotika a vztahy a tema o tom ci vas uz pristihly pri honeni Very Happy som sa tu natom supoval jak hovado. podla mna je toto forum uplne best AA
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
will.i.am
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 14:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som niekedy chodil na siemensmaniu.cz a tam som riesil, a pomahal riesit problemy ohladom siemensov (coho ineho) a casto som bol aj vo volnej diskusii. potom mi kamarat povedal o hojkovi. tu som chodil sice z casu na cas nieco stiahnut, ale diskusiu som rozvijal skor na projectX. to hackli a tu zrusili warez a od vtedy tu chodim skoro kazdy den diskutovat Very Happy
ale prve dni na akomkolvek fore niesu nic moc. kym si zvyknes a zorientujes sa tak to chvilu trva, ale potom to uz ide...
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 15:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

hehe pametam si svoj prvy den tu.kukol som do politiky a tam tema o izraeli.som nazrel a sa mi to zdalo nespravne tak som povedal svoj nazor..hehe a potom som sa strasne pohadal s tomasitom (to som este nevedel co je on zac Laughing ) no a prisiel aj prvy ban na dva dni.si pametam ze som bol ftedy velmi nasraty Hehe som sa ftedy naucil ze modi maju stale pravdu a ked ju nemaju tak aj tak ju maju Laughing

// Tomasito: Ten ban bol odomna? Dokonca sa snazis navodit dojem, ze za opacny nazor? Vsehovsudy som udelil asi 3 a teba si nejak neviem vybavit.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 15:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si to ešte pamätám. Bolo to práve toto forum, ale vtedy du bolo ešte vela warezu, tak som len ťahal a ťahal a ťahal (a otravoval ostatných nech mi to zoženú Laughing ) Ale chodil som sem tak raz za týždeň
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
2Pacaveli
Addict
Addict

Založený: 30.06.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 15:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak prvy den na lamky.net bol asi taky, nic som proste nevedel, linky do CODE, nevedel, CITOVAT, nevedel. Proste nic. Sem som sa dostal prostrednictvom lamky.net a vobec ten den nepreklinam Wink . Chodim tu pravidelne, stale mam hojko zapnute, len stlacim refresh a pokracujem v ocumovani fora.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 15:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

No tak ja som bol stály user lamiek .. raz za čas som videl : " s tým choď na hojka " tak som išiel sem pozriet , že nejaký fajn warez možno aj tu nájdem ..
Lenže keď som sem prišiel , zbadal som jedine debaty , vravím si : ako ich to už môže baviť, samé drísty , nič z toho , tak som sa sem ani neregol a odišiel som Smile
Po čase som niečo potreboval tak som sa sem registroval a nejak ma to chytilo za srdce ( tajný zmysel diskusného fóra : Každý správne tvrdohlavý chlap si chce dokázať svoju pravdu )
Tak som začal prispievať a prispievať , hádať sa , súhlasiť , "debatiť" a momentálne je toto forum pre mňa , najlepšie fórum na webe ...
btw moj prvý príspevok bol " Laughing " takže spamer ako sa patrí Very Happy aj citovanie bolo pre mňa cudzí pojem
Návrat hore
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 15:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak to zasa môj prvý príspevok "použi www.google.sk" v sekcii Hľadám Laughing No tiež spamer ako sa patrí Hehe .
Na Hojka som sa dostal úplne náhodou. Niečo som hľadal cez Google, a našlo to na Hojkovi.
Na Hojka som potom zabudol.
Až raz som dostal také vnuknutie, mrknúť sa na nejaké diskusné fórum.
A Hojka som si cez ten istý reťazec, ako som ho našiel prvý krát, našiel znova. Zaujalo ma tu pár tém, ktoré som si prečítal a hodil som aj svoj first príspevok Laughing
Teraz je to moje najobľúbenejšie všeobecné diskusné fórum na webe...
Mám to tu rád, takisto aj ľudí čo sú na ňom.
Všetkým prajem pekný zbytok dňa Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 16:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

nuz citil som sa tu ako vyorana mys. pozeram ze henti moderatori tu maju tisice prispevkov, ja len dajaky jeden, ta mi to nedalo. tak som tu zostal. pisal dajake priblbe temy. odvtedy radsej ziadne nezakladam. zatial som lepsie forum nenasiel, aj ked som velmi nehladal. ale tu uz sa citim ok, aj ked stale mam pocit ze je tu mozno nejakych 50 stalych uzivatelov. ale nevadi. je to take prijemne odreagovanie, aj ked niekedy potrebujem odreagovanie aj na toto. bo tu presedim aj par hodin.
Návrat hore
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 16:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

jako prve prisli lamky, a na hojka daval niekto link, tak som si pomyslel preco neskusit, povodne som sa sem regol iba za ucelom navstevovania sekcie mobily,MDA,smarthphone, neskvor som objavil aj volnu diskusiu a ine
Návrat hore
Lord PROXI
King
King

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 16:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
... aj ked stale mam pocit ze je tu mozno nejakych 50 stalych uzivatelov

to som si aj ja myslel, az kym som neprezrel erotiku, a cumim, kolko novych ludi Laughing
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 17:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Heh, ja som sa sem dostal nahodou, ked sestrin priatel sa mi musel pochvalit, ze tu ma reklamu na jeho eshop. Tak som sa sem hned regol a zacal som kukat, kde co je. Prv som sa zdrziaval v programovani a vinternet a siete neskor som sa prekusal vsetkymi temami. Casom sa stalo vsedne, ze po zapnuti compu pome rovno na hojka Very Happy Toto je jedine forum ktore som kedy navstevoval (okrem lamiek, kde som bol 2-3 krat, nuz a uz mi aj konto zrusili Embarassed )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Lord_3D
Guru
Guru

Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 17:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som sa sem dostal cez lamky, lebo ma tu poslali vyriešiť problem. keď som tu bol 1.x tak tu asi boli aj podpisy a čumel som na to jak vol. Aké mal každý pekné obrázky v podpisoch. Kolko ľudi tu bolo a koľko tem. A od vtedy tu chodim až dodnes a je to moje najobľubenejšie diskusné forum. Už som si tu zvykol a chodim ku dennodenne keď som za PC. Bez hojka si svoj internetový čas neviem predstaviť, lebo som tu 30% času čo som za netom...

PS: I you AA Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
C954
Light Star
Light Star

Založený: 21.05.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 17:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prve diskusne forum - r. 2001 - bol som lama Laughing ani citovat, ani pisat, ani klepat do klavesnice, ked sa nad sebou zamyslim tak toho zmrda (mna) by som zaskrtil Laughing

na hojka som sa dostal prostrednictvom isteho znameho
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: