Vaše video výtvory
-
SPAnimeShow
Novice
-
SPAnimeShow
Novice
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No kus sme sa nudili na chate s kamošmi a tak sme natočili niečo takéto:
http://www.kukaj.sk/videa/3474/Pivn-Bratia
Nieje to nič extra ale od nudy nám to stačí
http://www.kukaj.sk/videa/3474/Pivn-Bratia
Nieje to nič extra ale od nudy nám to stačí
-
BlackFlash
Medium Expert
-
The Calvin
Star
-
mr.frump
Amateur
↑Keď som započul Monty Pythonov hneď som sa potešil
, super výber.
Ináč na začiatku by malo byť "presents" alebo vlastne "present" a nie "presenting". Normálnym ľuďom to nevadí ale mne to strašne bilo do očí. Nj anglina
Ináč trochu zdĺhavý úvod myslím. Ale páči sa mi to.
// ↓ no jo, dá sa, len sa mi to nezdalo, aj tak by som tam dal skôr "present", ale to už sú detaily
Ináč na začiatku by malo byť "presents" alebo vlastne "present" a nie "presenting". Normálnym ľuďom to nevadí ale mne to strašne bilo do očí. Nj anglina
// ↓ no jo, dá sa, len sa mi to nezdalo, aj tak by som tam dal skôr "present", ale to už sú detaily
-
uplink
VIP
praveze to ma dobre, lebo su dvaja. Mnozne cislo mohol dat bud present, alebo to hodil do pritomneho priebehoveho a dal presenting. Tiez mi to bilo do oci, ale celkom sa vynasiel. Totizto to nerobil len jednotlivec. Mohol dat bud Osoba 1 and Osoba 2 present [to by znelo dost divne], presents je tretia osoba jednotneho cisla, to v ziadnom pripade no a are presenting je taka vychcavka. Takze je to pohoda.mr.frump napísal:↑Keď som započul Monty Pythonov hneď som sa potešil, super výber.
no s tym are presenting som si tiez nebol 100% isty tak som sa opytal na shoutboxe v jendom fore kde prevazuju amici a povedali mi ze to ma byt takto 
ale inak vyber hudby sadol akurat k teme videa, hlavne odporucam nieco ine ako windows movie maker
no mohol si tma hodit nejake prechody, ale co je hlavne, skus sa nabuduce viacej orientovat podla rytmu hudby, co sa pri obrazkoch da o dost lepsie, kedze si ich mozes stihnut ked ty chceskonyk87 napísal:no pridam aj ja svoj "vytvor"je to moje prve video tak sa moc nesmejte...navyse v movie makeri...
robene pre kamaratku na 18-tku...
ale inak vyber hudby sadol akurat k teme videa, hlavne odporucam nieco ine ako windows movie maker