vecera
-
last_knight
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
last_knight
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
-
last_knight
Light Professional
Pozves aj mna?last_knight napísal:takze urobil som kuracie prsia v marinade s marhulami a zapecene syrom + salat a potom som mal este pripravene pre istotu cestoviny s rybami a zmrzlinu, na cestoviny sme a vykaslali ale zmrzlina bola super
Btw, dal si jej kvetinku?
-
recberko
Light Star
Určite na ňu netlač aby sa necítila nepríjemne, jednoznačne buď sám sebou a snaž sa byť úprimný nech je to v čomkoľvek (z vlastnej skúsenosti viem, že to baby milujú). treba navodiť príjemnú atmosféru,a le bacha, aby to nebolo až príliš (aby sa necítila ako korisť na ktorú poľuješ) určite nezaškodia sviečky, dobrý filmík (je na tebe čo vyberieš, myslím, že by nebolo odveci keby ste mali na výber z viacerých žánrov, podľa toho na aký bude mať náladu..) Ako už bolo povedané o nič sa nesnaž, do ničoho ju nenúť všetko pôjde samo, len to chce čas... aby nemala pocit že si vicítil šancu, že sa rozišla s chalanom a hneď ju chceš využiť, treba si s ňou pokecať, nech sa vyrozpráva, to pomôže nie len jej ale aj tebe aby si sa o nej dozvedel niečo viac, lebo len ten kto dokážáže počúvať môže byť dobrým rozprávačom...
a ešte jedna malá poznámočka... Požehnaný tí, ktorí nič neočakávajú, pretože tí nebudú sklamaný
peace a good luck
-
last_knight
Light Professional
Tak dufam ze ti to vide , hlavne ju potom poriadne vikefujlast_knight napísal:co nove?? no fungujeme az mi je to divne, ze to vlastne funguje. t.j. kino, vecera, nejaka ta prachadzkakorculovanie a pod.
je nam super (aspo moj nazor na vec)
uz iba cakam ze co sa pokasle, lebo u mna to nikdy dlho neklape