vecera

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
last_knight
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

vecera

Príspevok od používateľa last_knight »

takze pozval som jednu spoluziacku (super baba z ktorej som ocividne na makko) na veceru, a ma to hacik, vlastne viac hacikov.
1) ze pozvanie prijala - prekvapenie
2) ze sa nedavno rozisla s priatelom (on nechal ju), ale zobrala to celkom dobre, az som bol z toho prekvapeny (okolnosti)
3) nechcem aby to bolo okazale, ale ani nieco stupidne
takze menu som uz zostavil, a teraz na Vas, co by ste poradili aby som to nezbabral??
ja viem, v tejto sekcii vystupujem pravidelne a rozdavam rady, ale teraz by sa zisla aj mne nejaka kedze mi na nej hodne zalezi :oops:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

1, Trosku mi unika vyznam, naco si ju niekam pozyval, ak by pre Teba bol prijemnejsi vysledok, keby to neprijala.
2, Nevies, za akych okolnosti sa rozisli (alebo vies?), ako im vztah klapal, kolko boli spolu atd. Je vela pripadov, kedy po rozchode s partnerom su jedinci ochotni a schopni prakticky okamzite sa snazit nadviazat vztah s potencionalnym partnerom novym. V tychto pripadoch ide predovsetkym o psychologicky efekt, existuju na to siahodlhe uvahy a studie, preco je to tak. Rozhodne to nieje nic vynimocne.
3, Zostavil si menu... ako vies, ze ma rada to co si Ty vybral? Vegetarianka asi nieje, ale co ak jej vadi napriklad ryza alebo nieco v tom zmysle? Skutocny balic nema problem zostavit menu priamo v restike za asistencie slecny. Prave naopak, je to skvela prilezitost ako nieco o slecne zistit a kludne od toho nasledne aj rozvijat dalsiu debatu. (Povie ti napriklad ze ma rada... ja neviem, utopenca. Ked zostavis a objednas jedlo, mozes na to nadviazat stylom "A co mas este rada? Co sa ti paci? bla bla bla" A mas to pekne rozbehnute. Preco by nieco malo byt okazale alebo stupidne? To nevadi ze si z nej na makko. Prave naopak, je to vyhoda. Mozes si vychutnat pocit zvadzania, tanec na tenkom lane ked zistujes co si k nej mozes a co uz nemozes dovolit... Ved to su momenty ktore robia zivot krasnym a zaujimavym. Bud sam sebou, nesnaz sa byt nasilu vtipny, nechaj jej priestor ked bude rozpravat. Nehovor za kazdu cenu, kludne ostan ticho. Nie kazda chvilka ticha musi byt trapna. Je lepsie byt ticho ako zatopit hlupost... Prajem Ti vela zdaru.
last_knight
Light Professional
Light Professional

tu jednotku si asi zle pochopil, samozrejme ze som rad ze to prijala, len som bol prekvapeny, cakal som skor ze povie nie. co sa tyka jedla, viem co ma rada (taktiez viem na co je alergicka a pod), ked nieco take pripravujem tak je dobre vediet o druhom vsetko, aby nenastali napr zdravotne komplikacie, krom toho varim sam :) a co sa tyka psychologie viem co mas na mysli, ze vsetko ovplyvuje vela faktorov, to mi nemusis hovorit a jej vztah, trosku burlivy, dlhy, teatralny a pod, ale to je vsetko na dlhe pisanie a okrem toho to nie je hlavna tema vsak. takze plan som zostavil, ale ako to uz byva budem musiet improvizovat. este nejake radyco by som mal a co nie???
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Hmm.
Najprv som myslel ze to je vecera niekde vonku.
Az z tvojej odpovede som pocohopil ze doma a varis ty :)
Najprv taka otazka..
Co ocakavas od toho vecera? chces ju rovno zbalit? alebo len tak pokecat? Chces aby sa vecer od stola presunul do postele? Bo podla mna to ovplyvnuje dost veci

Nejake tie rady ohladom vecere(pisem len take co som sam skusil)
:arrow: Pokus urobit vsetko co najelegantnejsie(pekne obrus, pribor atd...), Lebo vecera by mala byt chutna aj na pohlad
:arrow: nech to vyzera ze vies co robis.
:arrow: Vino sa hodi k vacsine jedlam, a ked ho este aj vkusne naservirujes tak este lepsie, niekedy dokonca rozviaze jazyk ;)
:arrow: Aj ked baby(jasne ze nie kazda) vravia ze sladke nemozu lebo to je kaloricke, never tomu. Ked pred ne polzis nejaky zaujmavy dezert, uvidis, neodolaju :wink: a dalsie + pre teba
Ja osobne som vsadil(a uspel) na maliny v teplej poleve s vanilkovou zmrzlinou(ale fantazii sa zabrany neklaadu)
:arrow: Nebud az prehnane vtieravy, typu: "Daj si este toto"

a teraz jedno minus.. Ak ti to vyjde, ocakavaj, ze to nebola posledna vecera co si robil :lol:

Drzim palce
keby nieco, v pohode napis
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

rozhodne mas vybornu strategiu, na toto sa mi podarilo obmakcit a zbalit par bab, v mojom scenari by som pokracoval pozeranim nejakeho DOBREHo prizvukujem DOBREHO filmu a .... ja som vlastne plan dalej ani nikdy nepotreboval :oops: tak nic
last_knight
Light Professional
Light Professional

co ocakavam?? nic, naucil som sa ze mat ocakavania nie je dobry napad, lebo nikdy nevydu, preto chcem len prijemny vecer vo dvojici s (dufam) dobrym jedlom, pohodovou hudbou, alebo filmom a co bude sa uvidi, mozno skoncime pri vecery (dufam ze nie)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

last_knight napísal:naucil som sa ze mat ocakavania nie je dobry napad,
preto po filme nechavam volny priebeh
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Takže večera? :)
Poviem tu zopár vecí, ktoré robím a väčšinou zaberajú.
:arrow: Počas večere jej čím najviac pozeraj do očí, pohľady niekedy povedia viac ako slová a ešte k tomu pri jedle sa veľmi hovoriť nemá.
:arrow: Vínko: Áno, ale kvalitné a ľahké. Dobré bude, pokiaľ kúpiš aj červené aj biele, aby mala na výber. Keď si vyberie nalej jej do pohára (naurčený druh vína) a následne si nalej z toho istého.
:arrow: Pokiaľ by jej náhodou nechutilo (verím, že bude), tak sa jej nepýtaj, prečo neje - to ľudia nemajú radi.
:arrow: Dezert: Môže byť, nemusí. Ak predsa, tak použi niečo s jahodami a čokoládou :wink:
:arrow: Hudba: Počas večere môže z reproduktorov plynúť príjemná podprahová muzička, no úplne neutrálna. Dáky ambient apod.
:arrow: A keď bude dojedené, potom je to už na tebe, no rozhodne si nič neplánuj. To by mohlo spôsobiť, že budeš nervózny a stuhnutý. Uvoľnene sa snaž pôsobiť aj oblečením, hodia sa plátenné nohavice svetlej farby s gombíkom. Nepoužívaj opasok. Košela by mala byť ladená neutrálne a môže byť rozopnutá po druhý (pozor 2 už je maximum ak nie veľa). Obuv nechám na teba, tá nie je až tak dôležitá. Rozhodne si nerob nič extra s vlasmi, iba si ich uprav. Každopádne netuším, aký máš byt, no môžeš ho prispôsobiť do štýlu (netuším ako), ktorý by sa tej babe mohol páčiť. Čiže po večeri jednoznačne improvizuj a netlač na ňu. Pokiaľ bude chcieť ísť už domov, tak ju nedrž...Naopak, pokiaľ zostane aj po večeri, potom je už réžia na tebe.
Good luck :wink:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

chlapec10 napísal::arrow: Vino sa hodi k vacsine jedlam, a ked ho este aj vkusne naservirujes tak este lepsie, niekedy dokonca rozviaze jazyk ;)
Niekde som cital, ze priam roztahuje nohy :lol:
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

No toto..a potom toho riadu doma nadrbaneho...a ustaty budes ako hovado, ked dovaris...ju pozvi niekam, a mas vystarane...doma cisty riad..a ked bude atmosfera..pozves ju domov..ak nie..prejdete sa..GL
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

k tomu vinu: nalieva sa do polky pohara, urcite nie plny. tak vela stastia neh sa ti nic nepripali.
last_knight
Light Professional
Light Professional

no trocho o stolovani viem, ale nechcem aby to bola "naskrobena" vecera:) proste pohoda a nie ako stol v hiltone, alebo francuzskej restauracii s dvoma sluhmi
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

zelovoc napísal:k tomu vinu: nalieva sa do polky pohara, urcite nie plny. tak vela stastia neh sa ti nic nepripali.
nemas pravdu do 1/3 :D,

ale sak ona nebude somelierka asi :) :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

no pokial viem tak nie, ale zato rada rozprava a je vesela :)
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Tomasko napísal:ale sak ona nebude somelierka asi Smile Smile
last_knight napísal:no pokial viem tak nie, ale zato rada rozprava a je vesela :)
bohova spojitost k vinu...
IMHO: francuzi dolievaju do pohara vino ked sa odpije, ked je do dna vypite, znamena to ze si uz dama neprosi. Inde to plati naopak. Zlate dobre porekadlo: Dolieva sa len sviniam :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:no trocho o stolovani viem, ale nechcem aby to bola "naskrobena" vecera:) proste pohoda a nie ako stol v hiltone, alebo francuzskej restauracii s dvoma sluhmi
Tak to jasne, ani si nemyslim ze ocakava "Last_knight Sheraton" :wink:
Takze nevravim ze hned tam daj obrus zo zlatej nite... ale zas nech to ma smrnc
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

chlapec10 napísal:Tak to jasne, ani si nemyslim ze ocakava "Last_knight Sheraton" :wink:
Takze nevravim ze hned tam daj obrus zo zlatej nite... ale zas nech to ma smrnc
To je jasné, že to nemá byť snobské, lebo baba by si mohla pomyslieť, že sa na niečo hrá.
K tomu vínku. Osobne by osm volil pri červenom víne čo najväčšie poháre a nalievať čo najdecentnejšie aximálne do jednej tretiny, no objem musíš mať už predtým v oku - tieto veľké poháre sú zradné :oops: .
Ozaj kde máš umiestnený v byte stôl?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Konecne tema v tejto casti v ktorej som precital aspo prvu stranku prispevkov, dokonca som ich precital vsetky. Mimochodom, kedy je ta vecera??? Ja len tak, aby si nezabudol napisat, ze ako to dopado...

PS: Nezabudni ju nechat poumyvat riad :D
jin napísal:Ozaj kde máš umiestnený v byte stôl?
Na streche :wink:
last_knight
Light Professional
Light Professional

takze je to v rodinnom dome, v jedalni :) a ma to byt v sobotu, ale ked rozmyslam nad tou jedalnou, tak ju asi zrusim, lebo mi to pripada fakt snobske a chcem aby to bola uvolnena vecera, tak to presuniem na zem s vankusmi :lol:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:takze je to v rodinnom dome, v jedalni :) a ma to byt v sobotu, ale ked rozmyslam nad tou jedalnou, tak ju asi zrusim, lebo mi to pripada fakt snobske a chcem aby to bola uvolnena vecera, tak to presuniem na zem s vankusmi :lol:
Pred Krb na medvedi pelech :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď