Tempus7 napísal:Vek by nemal byť prekážkou, ked sa maju radi tak niet čo riešiť. Samozrejme kým ťa neobvinia z graeofílie alebo nekrofilie.... Zdroj: http://damnedprincess.blog.cz/0703/sexualne-uchylky (fakt pikošky...)
No, tak to teda hej.. oplatí sa to prečítať.. hlavne to posledné..
Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena.
No proste tato spolocnost ako taka je zvyknuta na nieco, a ked vidi nejake extremy ktore vybocuju z priemeru tak je to divne. Proste ja si neviem predstavit ako by som mohol chodit s babou ktora je o tolko rokov starsia. Je to take neprirodzene. Ale zas na druhej strane ak by som sa do takej zeny zalubil, asi by sa moj nazor zmenil.
triple napísal:neprirodzené a hlavne čudné je to pri veku 13-18 napr.. ale pri 25-30 je to úplne jedno
no a hlavne pri 25-30 to nie je vidno na prvý pohľad na rozdiel od 13-18 .... a naozaj si neviem predstaviť, že chodil nejaký 13-ročný chalan s osemnástkou...
a čo je na tom také,ked je jeden z partnerov starší o niekoľko rokov?je jasné,že ked chodia spolu 13tka s 18ročným chalanom je to dosť zvláštne,ale ked má 18tka 23ročného je to už ok!pretože v prvom prípade je to ešte dieťa,ktoré to celkom nechápe no nie?ja nemám nič proti vzťahom,ked je partner starší a vôbec sa takému niečomu nebránim.môžme to byť úplne normálny vzťah ako keby máme rovnaký vek...
(etc.ocino je od maminy mladší o 5rokov a je to medzi nimi ok už 17rokov)
skerka napísal:a čo je na tom také,ked je jeden z partnerov starší o niekoľko rokov?je jasné,že ked chodia spolu 13tka s 18ročným chalanom je to dosť zvláštne,ale ked má 18tka 23ročného je to už ok!pretože v prvom prípade je to ešte dieťa,ktoré to celkom nechápe no nie?ja nemám nič proti vzťahom,ked je partner starší a vôbec sa takému niečomu nebránim.môžme to byť úplne normálny vzťah ako keby máme rovnaký vek...
(etc.ocino je od maminy mladší o 5rokov a je to medzi nimi ok už 17rokov)
Ale bavime sa o rozdiele vekovom v ktorom je dievca starsie od chalana.
Poznal som pripad, ked 15 rocny chalan chodil s 18 rocnou, teda vlastne este poznam a funguje im to super.
A naopak som poznal pripad, ked 17 rocna chodila s 24 rocnym...fungovalo to chvilku ale tak..aspon chvilku. Ale tu dovod rozchodu nebol vek ale ine veci.
Ale napr. ten prvy priklad povazuje skor za vynimku a nejde o to, ci je starsi on alebo ona. V obdobi strednej skoly su tie rozdiely dost velke, predsalen v tejto dobe sa podla mna najviac meni pohlad na zivot a preto v tomto veku, teda ked jeden z dvojice ma tento vek, su tie vztahy skor vynimkou...uspesne vztahy. A ako bolo spominane, vek od vysky vyssie, tak tam uz tie rozdiely podla mna nehraju velku ulohu.