|
|
|
| Autor |
Správa |
Miňo Light Expert

Stav:  Založený: 12.03.2006 Príspevky: 49 Bydlisko: *POVAŽSKÁ BYSTRICA* Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 15:20 Predmet: |
|
|
| gwixt napísal: |
mne sa paci tento
| Citácia: |
| Hojko je 13 ročný smrad ktorý nemá identitu na internete vlastne je to pc vírus ktorý si urobil stránku hojko.com.Temn vírus dokáže hackovať fóra,nadávať lamám,urážať profesionálov, robiť si zo svojho fóra miesto pre diskusiu. Vraj už chemikálne labolatórie NSA chystajú protilátku na tento vírus e hroznejší než malária a rakovina dokonca je horší než Najv svetový vírus Červ alebo Trojan horse nedoporučujem kukať jeho stránku -" |
 |
Ten kto to tvrdi tak tu nebol...je to chudák  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1770 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 15:44 Predmet: |
|
|
a prečo to nie je vo vtipoch? fakt dobre som sa natom nasmial niektorych ludi treba polutovat a zistit, ako je mozne, ze ludi s lahkou mentalnou retardaciou pustaju k pc (a to nie je urazka, iba konstatovanie faktu) |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1504 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 15:55 Predmet: |
|
|
to je ubohe, k placu co vsetko dokaze urobit pocitac s myslenim malych deti. ale vsak budiz...
| ja som mal tiez minule jeden problem a poziadal som ho o radu cez icq.najskor som sa ho pital ze ci my pomoze, povedal ze ano.chcel som vediet ze na kolko cedecjek je linux, povedal ze to je rozne.tak sa ho pytam ze co rozne, ze si k***t alebo co?povedz mi presny pocet cedecjek!on debil zase povedal ze podla toho aka dystro (ci nieco take).tak som ho poslal do p***, chrapuna jedneho skurv***, nevie ani slusne odpovedat!!!!!!! |
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:14 Predmet: |
|
|
| Hojko je 13 ročný smrad ktorý nemá identitu na internete vlastne je to pc vírus ktorý si urobil stránku hojko.com.Temn vírus dokáže hackovať fóra,nadávať lamám,urážať profesionálov, robiť si zo svojho fóra miesto pre diskusiu. Vraj už chemikálne labolatórie NSA chystajú protilátku na tento vírus e hroznejší než malária a rakovina dokonca je horší než Najv svetový vírus Červ alebo Trojan horse nedoporučujem kukať jeho stránku -" |
Toto je nic tot je lepsie
SI kok**** ZHULENE MALE DECKO 10-12 ROCNE CO JE V OBDOBI DRSNEJ PUEBRTY NACO CHODIS NA INTENRET CHOD SI SKUSAT MARISKU MYSLIS ZE SI MACHER SAM ENVIES PHPBB A ROBIS SA NA MACHRA (DIK ZERO A SPOL) ZNICIL SI NAM NASE DOBRE FORUM,A TOTO TRI NIKDY NEZABUDNEM TY kok**** sku****ý////Presne mozeme ti dat aj zoznam kolko forumov si nam zaspemoval//////sk-board
area31
arena forum
xforum
abc forum
wap forum
extremebb forum/// |
Ja nemozem z tychto ludi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:22 Predmet: |
|
|
Atrey ked uz robis to forum, tak aspon pis pod jednym nickom a nie pod desiatkami dalsimi. Maly priklad:
T0m4s3: St Mar 15, 2006 5:42 pm
Holubar: St Mar 15, 2006 5:41 pm
Kobalt: St Mar 15, 2006 5:46 pm
Lammer: St Mar 15, 2006 5:47 pm
To, ze si zalozil taketo forum a ze si sa tu registroval pod roznymi nickami a ako web v profile si daval tuto adresu dokazuje len tvoju mizernu inteligenciu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3342 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:30 Predmet: |
|
|
aj tak je podla mna cele to forum a tie prispevky len sranda ... ved styl akym to je pisane tomu napoveda (zamerne bludy o PC ktore tam ti uzivatelia tvrdia musia byt predsa zamer, hadam by sa sami takto okato nezosmiesnovali, alebo hej?? ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Komo Star

Stav:  Založený: 17.03.2005 Príspevky: 578 Bydlisko: Komjatna Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:54 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Atrey ked uz robis to forum, tak aspon pis pod jednym nickom a nie pod desiatkami dalsimi. Maly priklad:
T0m4s3: St Mar 15, 2006 5:42 pm
Holubar: St Mar 15, 2006 5:41 pm
Kobalt: St Mar 15, 2006 5:46 pm
Lammer: St Mar 15, 2006 5:47 pm
To, ze si zalozil taketo forum a ze si sa tu registroval pod roznymi nickami a ako web v profile si daval tuto adresu dokazuje len tvoju mizernu inteligenciu. |
neni pravda.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:55 Predmet: |
|
|
| Co neni pravda??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Komo Star

|
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:57 Predmet: |
|
|
| Co neni pravda??? |
to o tom, ze atrey si pozakladal tie nicky, potom to napisal a hodil sem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
atrey Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 534
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:59 Predmet: |
|
|
Hmmm...
1.O com to hovori pravidlo fora cislo 6???
t0m4s3: co na to povedat? Myslim ze je kazdemu jasne ze medzi nami chodia aj takyto chudaci...
canopus:trapny pokus, skoda ta na tomto svete
kinjeril:Jak si ty len blby.... fuuuha. Jedna vec je byt rebelom, druha vec je byt dementom.
dair:som cekol tie fora a ty si Atrey inac nedonoseny...
si najdi dievca
hojko:To, ze si zalozil taketo forum a ze si sa tu registroval pod roznymi nickami a ako web v profile si daval tuto adresu dokazuje len tvoju mizernu inteligenciu.
A dalej...
Hojko newiem kto tu ma takuto inteligenciu. Vies vkuse hovorite pouzivajte google... Tak som ho pouzival. Dal som ze hojko a zaujimave vecicky som nasiel... Myslis ze som to ja?hmmm.....
A este nieco... O tom pravidle c.6. Ked som povedal ze takuto temu by zalozil len clovek - sedliak.. dostal som basu 2 ci tri dni. Som zvedavy ako sa k tomuto postavite...
Apropo, ked uz admin porusuje pravidla... |
|
| Návrat hore |
|
 |
psycho Medium Star

Stav:  Založený: 14.11.2004 Príspevky: 305 Bydlisko: Sliac Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2006, 16:59 Predmet: |
|
|
zrejme to dokazuje absenciu inteligenciu ako takej. Great job!
pravidlo 16 atrey  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 21 Mar 2006, 17:02 Predmet: |
|
|
| atrey: Presetril som tvoju namietku na prispevok a pravidlo 6, neuveris - vsetko je v poriadku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
atrey Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 534
Zaslal: 21 Mar 2006, 17:09 Predmet: |
|
|
| atrey: Presetril som tvoju namietku na prispevok a pravidlo 6, neuveris - vsetko je v poriadku. |
Aha..
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie....
canopus napisal... skoda ta na tomto svete..
kinjeril napisal.... Jak si ty len blby.... fuuuha. Jedna vec je byt rebelom, druha vec je byt dementom.
prestuduj si ich este raz..
a hojko ..asi fakt niesi hacker. kedze si myslis ze som ja vytvoril to forum. Ale mas logiku, to sa Ti musi nechat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Komo Star

|
Zaslal: 21 Mar 2006, 17:11 Predmet: |
|
|
Ako male deti, o hovadinach a stale dokola.
(to plati aj pre atreya aj pre ostatnych) |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4700
Zaslal: 21 Mar 2006, 17:13 Predmet: |
|
|
Ja si za tym aj stojim, mojko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|