|
|
|
| Autor |
Správa |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2727 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2006, 0:25 Predmet: |
|
|
ja som ok, len to tak vyznelo, ze som si nebol isty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13477 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2006, 1:34 Predmet: |
|
|
| atrey napísal: |
Aha..
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie....
canopus napisal... skoda ta na tomto svete..
kinjeril napisal.... Jak si ty len blby.... fuuuha. Jedna vec je byt rebelom, druha vec je byt dementom.
prestuduj si ich este raz..
a hojko ..asi fakt niesi hacker. kedze si myslis ze som ja vytvoril to forum. Ale mas logiku, to sa Ti musi nechat. |
koho na tomto fore som mojim prispevkom urazil? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Black Hawk Amateur

Stav:  Založený: 21.03.2006 Príspevky: 19
Zaslal: 13 Apr 2006, 16:42 Predmet: |
|
|
| No ludia,bol som to ja kdo to zalozil.Myslel som si ze hojko mi znicil forum a bol som nanho strasne nasraty lebo hned potom ako niekd okdo sa zanho vydaval poslal spamy do mojho fora hned pustil spambotov a mal som tam 50 000 prispevkov. Ale ked som teraz zistil ze to nebol on,a ze to bol ten kok**** ktory sa mimochodom aj na tom tedajsom fore robi na hojka a na ostatnych vasich useroch mi dokonca hackol ucet na admina a teraz s tym neozem nic robit.Ospravedlnujem sa vsetkym a kok**** alebo aky mas pravy nick dufam ze do rana skapes. Ak tam nenapisete do 7 dni tak sa forum automazt.zmaze.Este raz sa hojkovi ospravedlnujem.A aj vsetkym |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1342 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2006, 21:02 Predmet: |
|
|
Konecne niekto kto sa dokaze aj priznat k svojim cinom urcite to vsetkych potesi okrem toho ******* ktory fakt ze nek skape do par hodin  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2234 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2006, 21:19 Predmet: |
|
|
Ja nerad konfrontujem veci,...
proste to neznasam a je mi divne ze niektory ludia sa kvoli blbostiam idu hadat, pouzivaju sproste slova ktore im zbytocne nicia charakter a stracaju cas nad blbostami,...
niekto mi hackol forum? no a co, aj tak som mal 5userov a skor moj cas budem travit nad myslienkami alebo diskutovanim ako zabranit hacknutiu, lebo taka je proste doba,...
aj ked sa tu dotycny ospravedlnil, podla mna je deckom stale (minimalne z hladiska racionality a efektivity), pretoze sa tu bude vyhrazat, bude tu obvinovat bez dokazov (urcite ani nevie ako si zistit IP z db) a ako sa hovori, plakat nad rozliatym mliekom je maximalne zbytocne,...
ale kebyze nemame na svete takych mudrych ako ja , daleko by to nedoslo a navyse najlepsie sa vytahuje na blbosti druhych
-prva cast posledneho odstavca bolo myslene ako vtip, druha je uz myslena vazne,...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blackburn Medium Star

Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 381
Zaslal: 13 Apr 2006, 21:34 Predmet: |
|
|
| chudaci su chudaci a zavist je zavist, asi nieco taketo su ti mulovia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Black Hawk Amateur

Zaslal: 13 Apr 2006, 21:42 Predmet: |
|
|
Prepáčte, ale to fórum malo 10 000 príspevkvo a celkom dosť ludí tam chodilo,dokonca na hostingu. V phpbb sa vyznám a nikomu už nič zlé robiť nebudem.Bol to omyl. Ešte raz sa ospravedlnujem. A please hojko zisti kto je ten ko*ot.a.r kdo tam stale pisal pod 500 nickmy !
// Zabudnite nato to forum sa zruší aut ak tam nikdo nebude písať !! pomôžťe
// OK nadávajte mi,mám 15 rokov, jasné,som decko.Znesiem každú urážku,Ale prijmite ospravedlnenie !!!!!!!!!!!!! prosím |
|
| Návrat hore |
|
 |
[hawkeye] Light Star

Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 264
Zaslal: 13 Apr 2006, 21:50 Predmet: |
|
|
| Keď som si to čítal, no proste ono, to sú asi najväčší dilinkovia na svete. Fakt, ak to myslia vážne, no ja padám. Tie deti nemajú ani 13 rokov, proste sila. Ale čo chudáčikovia. Najviac ma pobavilo ako sa niekto chválil tým, že vie inštalovať windows. Gramatika mi učarovala, ale to musí byť vtip, to fakt nemôže byť pravda. Takže toto považujem za vtip storočia. Aj by som im dal diplom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2234 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2006, 21:51 Predmet: |
|
|
| Black Hawk napísal: |
| OK nadávajte mi,mám 15 rokov, jasné,som decko.Znesiem každú urážku,Ale prijmite ospravedlnenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosím |
sak tu nejde o to kolik ti je dite
proste pochop a zober si ponaucenie, ze nadavky, neopodstatnene vyhrozovanie ti sposobi len problemy a nic nevyriesi,...
radsej veci ries a nie nad nimi nariekaj,...
bud chlap cinu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Black Hawk Amateur

Zaslal: 14 Apr 2006, 8:28 Predmet: |
|
|
OK,Posledny prispevok,len to zahrniem.
Mal som dobré fórum an doméne s 10 000 príspevkami a vela užívaťelmi. Prišiel som na druhý deň a nieký hojko tam písal : Vy ste p*** toto forum je o ničom zrušte ho a tak a dal som ban. Na treti den som prišiel a mal som tam asi 60 000 prispevkov kde bol samy SPAM to sa nedalo mazat fuj. Kedze sa tam asi niekdo robil na hojka tak neviem.
Zalozil som neskor forum proti nemu lebo nastvat majetok za peniaze je fakt na urovni nepokoseneho travnika. Nerogbil som nanho reklamu nic,len som ho tak nechal,prisiel tam k***tar a nejaký 10 užívaťelia, ktorý si tam potom až dodnes spamujú blbosti. Ja s tým nemôžem nič robiť,mal som tam iba 2 príspevky, fakt ... Je mi jasné že ani 13 ročné decka by nepísali také dačo ako :
Hojko mi povedal ze to je rozne to je p...,k,.., a potom uz len 4 stranovy spam.
Len tak by ma zaujimalo kdo je ten skutocny debil ktory tam stale pisal.
A preco Hojko ked som mu to hovoril cez ICQ povedal nato ze mi crackoll forum Neni Zac aj nabuduce !!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Black Hawk Amateur

Zaslal: 14 Apr 2006, 8:31 Predmet: |
|
|
| [hawkeye] napísal: |
| Keď som si to čítal, no proste ono, to sú asi najväčší dilinkovia na svete. Fakt, ak to myslia vážne, no ja padám. Tie deti nemajú ani 13 rokov, proste sila. Ale čo chudáčikovia. Najviac ma pobavilo ako sa niekto chválil tým, že vie inštalovať windows. Gramatika mi učarovala, ale to musí byť vtip, to fakt nemôže byť pravda. Takže toto považujem za vtip storočia. Aj by som im dal diplom. |
Tie príspevky som si čítal a je to riadna haluz. To si ešte mal kuknúť tie príspevky čo sa robia na GOD bradyho a Spidee-iho.Sice som to fórum dômyselne založil ale takéto príspevky, musel by som mať 5 rokov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 14:18 Predmet: |
|
|
***** 2006.04.07
8 13:22:34: skoro.......nemam v slovniku
8 13:23:27: fakt ma to mrzi neviem kdo si keby sa mi nevymazavali kontakty ak poznas pala a peta almassyho oni ti povia ze stracam kontakty
8 13:24:28: ak mi chces napisat tak pred text daj svoj nick
8 13:24:37: lebo tu vidim len tvoje icq cislo
8 13:25:20: ah hojko..to som si mohol mysliet
8 13:25:40: uz som sa ti na ´fore ospravedlnil neviem co mas za lubom
8 13:26:14: prijemny vikend..cau
8 13:30:26: Niečo ti poviem...vieš čo to je mať fórum,kde ti píšu kamoši,známy a priatelia ? niečo sa opýtam na phpbbcz.com vsimnes si mojho fora a pretoze tam mam napisane ze : diskusne forum tak mi tam hned musis spusti SPAMBOTOV lebo si myslis ze mas lepsie oh to by sa ti pacilo keby som ti to spravil an tvojom fore..10 000 prispevkov za hodinu jak taky kok**** a este k tomu spam. Nebol som jediny kdo sa nastavl a len tak pre zabavu som si neskor urobil to anti hojko. Lenze ma to potom omrzelo co uz som davno skoncil s phpbb tak som napisal prispevok : Nepiste tu ospravedlnujem sa hojkovi ajked zle spravil ale jhe mi to jedno nepiste tu a forum sa do 7 dni zrusi.Ne..ty mi tam este napises moje meno,IP,hackovaci server kde ma mozu hocikdo najst a hacknut,nie ?
8 13:31:08: Dakujem ti pekne
8 13:32:26: Musim si urobit nove icq cislo aby si este ho nenapisal na ANTI HOJKO forum
***** 2006.04.07
8 13:49:50: neotravuj enamm cas na decka
Na cast oznacenu hrubym pismom som ti odpisal, ze nemas zac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
inkognitto Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2005 Príspevky: 566 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 14:39 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| presne ako hovoris!!!!!!!!!!!!!!!!! ja som mal tiez minule jeden problem a poziadal som ho o radu cez icq.najskor som sa ho pital ze ci my pomoze, povedal ze ano.chcel som vediet ze na kolko cedecjek je linux, povedal ze to je rozne.tak sa ho pytam ze co rozne, ze si kok**** alebo co?povedz mi presny pocet cedecjek!on debil zase povedal ze podla toho aka dystro (ci nieco take).tak som ho poslal do pi*e, chrapuna jedneho sku****, nevie ani slusne odpovedat!!!!!!! |
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Black Hawk Amateur

Zaslal: 14 Apr 2006, 16:25 Predmet: |
|
|
| Proste prepáč, už to chápem, a OSPRAVEDLNUJEM sa ti. Príjmaš ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3551 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2006, 23:47 Predmet: |
|
|
To je tym ze internet je lacny a kazdy kreten co ho vobec nepotrebuje tak sedi za PC a svoju nudu kompenzuje pisanim kok**** do databaz.
sorry za nadavky ale uz inak to vyjadrit neviem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|