Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Veľa ľudí ho nemá v láske...
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Kibo
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Mar 2006, 0:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som ok, len to tak vyznelo, ze som si nebol isty Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 22 Mar 2006, 1:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

atrey napísal:
Aha..
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie....
canopus napisal... skoda ta na tomto svete..
kinjeril napisal.... Jak si ty len blby.... fuuuha. Jedna vec je byt rebelom, druha vec je byt dementom.
prestuduj si ich este raz..
a hojko ..asi fakt niesi hacker. kedze si myslis ze som ja vytvoril to forum. Ale mas logiku, to sa Ti musi nechat.
koho na tomto fore som mojim prispevkom urazil?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger
Black Hawk
Amateur
Amateur

Založený: 21.03.2006

PríspevokZaslal: 13 Apr 2006, 16:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ludia,bol som to ja kdo to zalozil.Myslel som si ze hojko mi znicil forum a bol som nanho strasne nasraty lebo hned potom ako niekd okdo sa zanho vydaval poslal spamy do mojho fora hned pustil spambotov a mal som tam 50 000 prispevkov. Ale ked som teraz zistil ze to nebol on,a ze to bol ten kok**** ktory sa mimochodom aj na tom tedajsom fore robi na hojka a na ostatnych vasich useroch mi dokonca hackol ucet na admina a teraz s tym neozem nic robit.Ospravedlnujem sa vsetkym a kok**** alebo aky mas pravy nick dufam ze do rana skapes. Ak tam nenapisete do 7 dni tak sa forum automazt.zmaze.Este raz sa hojkovi ospravedlnujem.A aj vsetkym
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dead_Warrior
Professional
Professional

Založený: 20.09.2005

PríspevokZaslal: 13 Apr 2006, 21:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Smile Konecne niekto kto sa dokaze aj priznat k svojim cinom Wink urcite to vsetkych potesi okrem toho ******* ktory fakt ze nek skape do par hodin Wink
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 13 Apr 2006, 21:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja nerad konfrontujem veci,...
proste to neznasam a je mi divne ze niektory ludia sa kvoli blbostiam idu hadat, pouzivaju sproste slova ktore im zbytocne nicia charakter a stracaju cas nad blbostami,...
niekto mi hackol forum? no a co, aj tak som mal 5userov a skor moj cas budem travit nad myslienkami alebo diskutovanim ako zabranit hacknutiu, lebo taka je proste doba,...
aj ked sa tu dotycny ospravedlnil, podla mna je deckom stale (minimalne z hladiska racionality a efektivity), pretoze sa tu bude vyhrazat, bude tu obvinovat bez dokazov (urcite ani nevie ako si zistit IP z db) a ako sa hovori, plakat nad rozliatym mliekom je maximalne zbytocne,...

Laughing ale kebyze nemame na svete takych mudrych ako ja Laughing , daleko by to nedoslo a navyse najlepsie sa vytahuje na blbosti druhych
-prva cast posledneho odstavca bolo myslene ako vtip, druha je uz myslena vazne,... Wink
Návrat hore
Blackburn
Medium Star
Medium Star

Založený: 11.02.2005

PríspevokZaslal: 13 Apr 2006, 21:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

chudaci su chudaci a zavist je zavist, asi nieco taketo su ti mulovia
Návrat hore
Black Hawk
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 13 Apr 2006, 21:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prepáčte, ale to fórum malo 10 000 príspevkvo a celkom dosť ludí tam chodilo,dokonca na hostingu. V phpbb sa vyznám a nikomu už nič zlé robiť nebudem.Bol to omyl. Ešte raz sa ospravedlnujem. A please hojko zisti kto je ten ko*ot.a.r kdo tam stale pisal pod 500 nickmy !

// Zabudnite nato to forum sa zruší aut ak tam nikdo nebude písať !! pomôžťe

// OK nadávajte mi,mám 15 rokov, jasné,som decko.Znesiem každú urážku,Ale prijmite ospravedlnenie !!!!!!!!!!!!! prosím
Návrat hore
[hawkeye]
Light Star
Light Star

Založený: 15.01.2006

PríspevokZaslal: 13 Apr 2006, 21:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keď som si to čítal, no proste ono, to sú asi najväčší dilinkovia na svete. Fakt, ak to myslia vážne, no ja padám. Tie deti nemajú ani 13 rokov, proste sila. Ale čo chudáčikovia. Najviac ma pobavilo ako sa niekto chválil tým, že vie inštalovať windows. Gramatika mi učarovala, ale to musí byť vtip, to fakt nemôže byť pravda. Takže toto považujem za vtip storočia. Aj by som im dal diplom.
Návrat hore
Traktorista
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.10.2004

PríspevokZaslal: 13 Apr 2006, 21:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Black Hawk napísal:
OK nadávajte mi,mám 15 rokov, jasné,som decko.Znesiem každú urážku,Ale prijmite ospravedlnenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosím
sak tu nejde o to kolik ti je dite Very Happy
proste pochop a zober si ponaucenie, ze nadavky, neopodstatnene vyhrozovanie ti sposobi len problemy a nic nevyriesi,...
radsej veci ries a nie nad nimi nariekaj,...
bud chlap cinu Exclamation
Návrat hore
Black Hawk
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 8:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

OK,Posledny prispevok,len to zahrniem.

Mal som dobré fórum an doméne s 10 000 príspevkami a vela užívaťelmi. Prišiel som na druhý deň a nieký hojko tam písal : Vy ste p*** toto forum je o ničom zrušte ho a tak a dal som ban. Na treti den som prišiel a mal som tam asi 60 000 prispevkov kde bol samy SPAM to sa nedalo mazat fuj. Kedze sa tam asi niekdo robil na hojka tak neviem.

Zalozil som neskor forum proti nemu lebo nastvat majetok za peniaze je fakt na urovni nepokoseneho travnika. Nerogbil som nanho reklamu nic,len som ho tak nechal,prisiel tam k***tar a nejaký 10 užívaťelia, ktorý si tam potom až dodnes spamujú blbosti. Ja s tým nemôžem nič robiť,mal som tam iba 2 príspevky, fakt ... Je mi jasné že ani 13 ročné decka by nepísali také dačo ako :

Hojko mi povedal ze to je rozne to je p...,k,.., a potom uz len 4 stranovy spam.

Len tak by ma zaujimalo kdo je ten skutocny debil ktory tam stale pisal.
A preco Hojko ked som mu to hovoril cez ICQ povedal nato ze mi crackoll forum Neni Zac aj nabuduce !! Question Question Question Question
Návrat hore
Black Hawk
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 8:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

[hawkeye] napísal:
Keď som si to čítal, no proste ono, to sú asi najväčší dilinkovia na svete. Fakt, ak to myslia vážne, no ja padám. Tie deti nemajú ani 13 rokov, proste sila. Ale čo chudáčikovia. Najviac ma pobavilo ako sa niekto chválil tým, že vie inštalovať windows. Gramatika mi učarovala, ale to musí byť vtip, to fakt nemôže byť pravda. Takže toto považujem za vtip storočia. Aj by som im dal diplom.

Tie príspevky som si čítal a je to riadna haluz. To si ešte mal kuknúť tie príspevky čo sa robia na GOD bradyho a Spidee-iho.Sice som to fórum dômyselne založil ale takéto príspevky, musel by som mať 5 rokov.
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 14:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

***** 2006.04.07
8 13:22:34: skoro.......nemam v slovniku
8 13:23:27: fakt ma to mrzi neviem kdo si keby sa mi nevymazavali kontakty ak poznas pala a peta almassyho oni ti povia ze stracam kontakty
8 13:24:28: ak mi chces napisat tak pred text daj svoj nick
8 13:24:37: lebo tu vidim len tvoje icq cislo

8 13:25:20: ah hojko..to som si mohol mysliet
8 13:25:40: uz som sa ti na ´fore ospravedlnil neviem co mas za lubom
8 13:26:14: prijemny vikend..cau
8 13:30:26: Niečo ti poviem...vieš čo to je mať fórum,kde ti píšu kamoši,známy a priatelia ? niečo sa opýtam na phpbbcz.com vsimnes si mojho fora a pretoze tam mam napisane ze : diskusne forum tak mi tam hned musis spusti SPAMBOTOV lebo si myslis ze mas lepsie oh to by sa ti pacilo keby som ti to spravil an tvojom fore..10 000 prispevkov za hodinu jak taky kok**** a este k tomu spam. Nebol som jediny kdo sa nastavl a len tak pre zabavu som si neskor urobil to anti hojko. Lenze ma to potom omrzelo co uz som davno skoncil s phpbb tak som napisal prispevok : Nepiste tu ospravedlnujem sa hojkovi ajked zle spravil ale jhe mi to jedno nepiste tu a forum sa do 7 dni zrusi.Ne..ty mi tam este napises moje meno,IP,hackovaci server kde ma mozu hocikdo najst a hacknut,nie ?
8 13:31:08: Dakujem ti pekne
8 13:32:26: Musim si urobit nove icq cislo aby si este ho nenapisal na ANTI HOJKO forum
***** 2006.04.07
8 13:49:50: neotravuj enamm cas na decka

Na cast oznacenu hrubym pismom som ti odpisal, ze nemas zac Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
inkognitto
Star
Star

Založený: 21.07.2005

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 14:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Citácia:
presne ako hovoris!!!!!!!!!!!!!!!!! ja som mal tiez minule jeden problem a poziadal som ho o radu cez icq.najskor som sa ho pital ze ci my pomoze, povedal ze ano.chcel som vediet ze na kolko cedecjek je linux, povedal ze to je rozne.tak sa ho pytam ze co rozne, ze si kok**** alebo co?povedz mi presny pocet cedecjek!on debil zase povedal ze podla toho aka dystro (ci nieco take).tak som ho poslal do pi*e, chrapuna jedneho sku****, nevie ani slusne odpovedat!!!!!!!
Hehe Hehe Hehe Hehe Hehe Hehe Hehe Hehe
Návrat hore
Black Hawk
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 16:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Proste prepáč, už to chápem, a OSPRAVEDLNUJEM sa ti. Príjmaš ?
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 14 Apr 2006, 23:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

To je tym ze internet je lacny a kazdy kreten co ho vobec nepotrebuje tak sedi za PC a svoju nudu kompenzuje pisanim kok**** do databaz. Wink

sorry za nadavky ale uz inak to vyjadrit neviem Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Strana 4 z 6

Prejdi na: