dair napísal:prave som si dnes kupil triko XXXL a ma dost zarazilo ze som ho skusil v XXL a bolo mensie ako and1 triko (XL) co som mal na sebe
lebo to asi nebola nejaka HH znacka... to je bezne... napr taky Sean Jhon , Roca wear alebo ine maju XL-ka tak akurat premna ale ked si kupujem napr. v nejakom butiku ci nejakom newyorkeri tak mi je aj XXL kratke
special_p napísal:lebo to asi nebola nejaka HH znacka... to je bezne... napr taky Sean Jhon , Roca wear alebo ine maju XL-ka tak akurat premna ale ked si kupujem napr. v nejakom butiku ci nejakom newyorkeri tak mi je aj XXL kratke
Triko co som mal na sebe (and1 ) som si kupil v Miami a vobec vsetky XL a XXL trika zo statov su vecsie a dlhsie ako porovnatele Tcka u nas. Preto by som si dovolil povedat ze XXL-USA=XXXL-SVK .
Asi rataju s XXXXXL zakaznikmi
M142 napísal:No to sa nedá povedať riadne.Iná značka iný strih a veľkosť...Napr mám tričko L a mi je malé.Potom mám druhé L a to je úplne v pohode...
co znacka!
ja som minule kupoval adidas a jedno som zobral L a druhe som musel M a boli rovnako velke(aj ine uksy z tej serie). takze vazne treba vyskusat. moje portfolio je od M-XL
prednost davam kratsim a uzsim trickam. Nemam rad velke tricka, ktore na mne visia. Nikdy nekupujem u cinana, lebo po prvom oprati celkovo zmenia svoj tvar. Vacsinou kupujem velkost XL - XXL a tricko v ktorom spavam je dokonca S a je mi v pohode dobre.