Velmi dobra zadana kamaratka, co dalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Neviem ci ich mam dost alebo nie. Ja si myslim, ze aj co sa kamaratom tyka takych tych dost dobrych tak tych bude stale malo. A keby som s nou zas mal ostat len kamaratkou tak mam pocit, ze by ma to stale tahalo na nieco viac.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pershing napísal:ja by som radsej ostal kamaratom :(... podla mna to je aj lepsie.. ved holiek je tolko, dobru kamaratku by som si nekazil, hlavne ak ich nemas moc, ako ja .. :) taka kamaratka sa zide aj v buducnosti no...ale rob co chces
Tak si asi nezazil co je to milovat kamaratku. Nieje to velmi prijemne nic s tym nerobit a tvarit sa ze nic..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a keď ťa neskôr zoznámi so svojim frajerom a ty budeš len čumieť ako najlepší kamarát ako sa spolu objebávajú.

Choď do toho, pershinga nepočúvaj :wink: :D
mi-chau
Darca
Darca

pinco napísal:a keď ťa neskôr zoznámi so svojim frajerom a ty budeš len čumieť ako najlepší kamarát ako sa spolu objebávajú.

Choď do toho, pershinga nepočúvaj :wink: :D
ano presne toto som zazil, mal som chut sa odje*at hned na mieste, a nezalezalo mi na sposobe ci bolesti daneho aktu..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

weed napísal:A keby som s nou zas mal ostat len kamaratkou tak mam pocit, ze by ma to stale tahalo na nieco viac.
Ako som pochopil, tak maju zaplatany vztah po pauze.
No ja by som do toho šiel už iba kvôli tomuto pocitu, ktorý si opísal.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

pinco: No hej asi to by ma na tom sralo najviac.

mi-chau: Uz aj take pocity som mal, no zatial som to nejak neskusal. :D

jin: Ona vlastne po prvom rozchode mala este jeden vztah myslim, ze rocny alebo rok aj nieco a pred tym mesiacom a pol az dvomi sa dali opat dokopy.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

liezť cudzím do kapusty sa nepatrí :smt018
ale na druhej strane "keď ju miluješ, nie je čo riešiť" :wink:
písal si, že by mala záujem, tak to skús, nemáš čo stratiť (možno zuby :D )
ale samozrejme, ti prajem aby ti to vyšlo, lebo nedávno som zažil niečo podobné. A nie je to nič príjemné ak miluješ svoju kamošku a celý čas si bezmocný a nemôžeš nič urobiť :?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

davaj bacha na to co robis. s tymto by som neexperimentoval. a aj keby si ju "dostal" a stale by chodila s tym jej povodnym, tak co by si z toho mal? delit sa o dievca? to mi pripada dost divne. dajme tomu, ze by svojho povodneho chalana odkopla. kde by si nabral tu istotu, ze po par mesiacoch nepride nejaky chalan ako ty a nepreberie ti ju? moju terajsiu priatelku som tiez velmi chcel uz davno ked este mala chalana. ale vzhladom na to, ze mala chalana, tak som sa ani neopovazil vydat co i len naznak niecoho, co by mohlo napovedat, ze sa mi paci viac ako kamaratka. su iste zasady, ktore sa oplati dodrziavat. samozrejme, ze vyjadrit pocity nie je ziadny hriech. koniec koncov cloveku je potom aj o dost lahsie. no lozit niekomu do kapusty sa ozaj neoplati.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

weeed, necital som celu temu ale pamataj ze starat sa druhym do vztahu je.....
pinco
Darca
Darca

čo? napríklad zdravá konkurencia?
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

pinco napísal:čo? napríklad zdravá konkurencia?
drzost
pinco
Darca
Darca

to, že má ona chalana je čisto jej problém. Chalana to nemusí vôbec zaujímať. Nezaujímalo by to ani mňa a zvlášť ak by ženskej nevadilo, že ju chytám za ruku, objímam a neviem ešte čo všetko. Ona je prvá, ktorá by mala povedať "dosť".
mi-chau
Darca
Darca

To ze sa ponuknes a ona si vyberie teba nieje to iste ako ked zastrelis jej priatela a povies jej ze vypalis dom jej rodicov ak s tebou nebude chodit..
ANiMO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ANiMO »

Sak akurat tu leto ide nam zajdi na luku najdi taky fajny kvet a trhaj tam tie one :D ze lubi ma nelubi ma :D lubi ma nelubi ma lubi ma nelubi ma :D lubi ma nelubi ma lubi ma nelubi ma :D lubi ma nelubi ma lubi ma nelubi ma :D lubi ma nelubi ma :D a mozno sa dozvies pravdu :D a ak to nebude fungovat tak prejdi na plan B :D ale ten uz nie je free :D Ale tak no dnes mozeme spravit vynimku :D Ked ma toho boya tak jej musis dokazat ze si prenu lepsi ako on :D lebo tiez nepojdes za horsim :D a potom uz len silno pockat na spravny moment :D zeby im cosi nesadlo jak ma :D a uz ty len spravis co treba :D alebo trosku musis dopomoct tomu aby neboli fit stale :D ale len tak nenapadne lebo by si sa mohol osrat keby to zisti :D tak to mas inac v poho :D zvladnes snad nejako :D plan silny je to :D a tak t ovzdy funguje a fungovat bude kym tu animo radit bude :D pisss :arrow:

//audiotrack: trochu sa kontroluj s tým smajlami, lebo sa mi-chau pogrcia. A weed: je ich tam 21 plus jeden ktorého by som smajlom nenazval
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

pinco: Presne to je na tom asi to zvlastne ako si povedal. Cudujem sa, ze jej to nevadi tak v tom normalne pokracujem, ale keby mi povedala "dost" tak by som akceptoval.

mi-chau: To je skor taky americky filmovy postup. Toto urcite skusat nemienim.

ANiMO: Neviem nakolko to mam brat vazne kedze tam vidim cca. 10 smajlikov. :D Co sa tyka tych kvetov nemyslim, ze to je nejake zavratne skvele a ten "plan B". Tak dopomoct k tomu aby im to zacalo vrzgat. Ako? Urcite nie sposobmi ktore uz boli v tejto teme pisane vyssie t.j. "miesat sa cudzim do kapusty" (zaujimave slovne spojenie, pocul som to prvykrat v zivote).
mi-chau
Darca
Darca

Co konkretne je na mojich radach "americko-filmove"? Ze sa nemas srat do vztahu, iba dat vediet co citis a pockat co to spravi? To je skor "normalne".
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Hovorim o tej tvojej ironii, ze ak si dievca vyberie teba je to ine ako ked jej odstrelis frajera a povies jej ze ju vypalis ak s tebou nebude chodit. Len na to som narazal. :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Audiotrack: nielen mi-chau :aasmile19:

weed: No je to ine. Kebyze si niekto vyberie ten druhy sposob, tak Panboh s nami a psychiatri s nim.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

weed: pozri sa na to z tejto stranky.... tym,ze tu budes rozmyslat nic nevyriesis - mas 3 moznosti...

1) pojdes do toho a budes sa spoliehat na to ze risk je zisk...
2) ostanes na tom ako si teraz a budes si furt spytovat svedomie ci to ma alebo nema vyznam? (imho najblbsie riesenie)
3) najdes si iny zaujem a ju nechas len pre jej frajera...

rozhodnut sa musis sam, ale moznost 2 si nevyber ani keby sa neviem co dialo... ak sa rozhodnes pre oznost 1 zvaz vsetky pre a proti a ak si povies ze to ma zmysel tak si chod za cielom a uvidis... ja na tvojom mieste by som to skusil..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ANiMO: moc kofeínu??

weed:
Ja by som to zúžil na dve možnosti. Buď to skúsiš, alebo nie. Akékoľvek iné lavírovanie budú pre teba len pochybnosti a uvažovanie o tom čo mohlo byť a čo nie je. Tak sa skús odhodlať a pokiaľ to nevýde nebudeš si mať čo vyčítať. Prípad, že by si stratil dobrú kamarátku imho nehrozí - ona je prístupná, ty ju nedobíjaš. Aj napriek faktu, že má frajera. No povedz - nestojí to za zváženie?
Napísať odpoveď