Velmi dobra zadana kamaratka, co dalej?
Tak si asi nezazil co je to milovat kamaratku. Nieje to velmi prijemne nic s tym nerobit a tvarit sa ze nic..pershing napísal:ja by som radsej ostal kamaratom... podla mna to je aj lepsie.. ved holiek je tolko, dobru kamaratku by som si nekazil, hlavne ak ich nemas moc, ako ja ..
taka kamaratka sa zide aj v buducnosti no...ale rob co chces
-
curious
Light Star
liezť cudzím do kapusty sa nepatrí
ale na druhej strane "keď ju miluješ, nie je čo riešiť"
písal si, že by mala záujem, tak to skús, nemáš čo stratiť (možno zuby
)
ale samozrejme, ti prajem aby ti to vyšlo, lebo nedávno som zažil niečo podobné. A nie je to nič príjemné ak miluješ svoju kamošku a celý čas si bezmocný a nemôžeš nič urobiť
ale na druhej strane "keď ju miluješ, nie je čo riešiť"
písal si, že by mala záujem, tak to skús, nemáš čo stratiť (možno zuby
ale samozrejme, ti prajem aby ti to vyšlo, lebo nedávno som zažil niečo podobné. A nie je to nič príjemné ak miluješ svoju kamošku a celý čas si bezmocný a nemôžeš nič urobiť
davaj bacha na to co robis. s tymto by som neexperimentoval. a aj keby si ju "dostal" a stale by chodila s tym jej povodnym, tak co by si z toho mal? delit sa o dievca? to mi pripada dost divne. dajme tomu, ze by svojho povodneho chalana odkopla. kde by si nabral tu istotu, ze po par mesiacoch nepride nejaky chalan ako ty a nepreberie ti ju? moju terajsiu priatelku som tiez velmi chcel uz davno ked este mala chalana. ale vzhladom na to, ze mala chalana, tak som sa ani neopovazil vydat co i len naznak niecoho, co by mohlo napovedat, ze sa mi paci viac ako kamaratka. su iste zasady, ktore sa oplati dodrziavat. samozrejme, ze vyjadrit pocity nie je ziadny hriech. koniec koncov cloveku je potom aj o dost lahsie. no lozit niekomu do kapusty sa ozaj neoplati.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
Sak akurat tu leto ide nam zajdi na luku najdi taky fajny kvet a trhaj tam tie one
ze lubi ma nelubi ma
lubi ma nelubi ma lubi ma nelubi ma
lubi ma nelubi ma
a mozno sa dozvies pravdu
a ak to nebude fungovat tak prejdi na plan B
ale ten uz nie je free
Ale tak no dnes mozeme spravit vynimku
Ked ma toho boya tak jej musis dokazat ze si prenu lepsi ako on
lebo tiez nepojdes za horsim
a potom uz len silno pockat na spravny moment
zeby im cosi nesadlo jak ma
a uz ty len spravis co treba
alebo trosku musis dopomoct tomu aby neboli fit stale
ale len tak nenapadne lebo by si sa mohol osrat keby to zisti
tak to mas inac v poho
zvladnes snad nejako
plan silny je to
a tak t ovzdy funguje a fungovat bude kym tu animo radit bude
pisss 
//audiotrack: trochu sa kontroluj s tým smajlami, lebo sa mi-chau pogrcia. A weed: je ich tam 21 plus jeden ktorého by som smajlom nenazval
//audiotrack: trochu sa kontroluj s tým smajlami, lebo sa mi-chau pogrcia. A weed: je ich tam 21 plus jeden ktorého by som smajlom nenazval
pinco: Presne to je na tom asi to zvlastne ako si povedal. Cudujem sa, ze jej to nevadi tak v tom normalne pokracujem, ale keby mi povedala "dost" tak by som akceptoval.
mi-chau: To je skor taky americky filmovy postup. Toto urcite skusat nemienim.
ANiMO: Neviem nakolko to mam brat vazne kedze tam vidim cca. 10 smajlikov.
Co sa tyka tych kvetov nemyslim, ze to je nejake zavratne skvele a ten "plan B". Tak dopomoct k tomu aby im to zacalo vrzgat. Ako? Urcite nie sposobmi ktore uz boli v tejto teme pisane vyssie t.j. "miesat sa cudzim do kapusty" (zaujimave slovne spojenie, pocul som to prvykrat v zivote).
mi-chau: To je skor taky americky filmovy postup. Toto urcite skusat nemienim.
ANiMO: Neviem nakolko to mam brat vazne kedze tam vidim cca. 10 smajlikov.
weed: pozri sa na to z tejto stranky.... tym,ze tu budes rozmyslat nic nevyriesis - mas 3 moznosti...
1) pojdes do toho a budes sa spoliehat na to ze risk je zisk...
2) ostanes na tom ako si teraz a budes si furt spytovat svedomie ci to ma alebo nema vyznam? (imho najblbsie riesenie)
3) najdes si iny zaujem a ju nechas len pre jej frajera...
rozhodnut sa musis sam, ale moznost 2 si nevyber ani keby sa neviem co dialo... ak sa rozhodnes pre oznost 1 zvaz vsetky pre a proti a ak si povies ze to ma zmysel tak si chod za cielom a uvidis... ja na tvojom mieste by som to skusil..
1) pojdes do toho a budes sa spoliehat na to ze risk je zisk...
2) ostanes na tom ako si teraz a budes si furt spytovat svedomie ci to ma alebo nema vyznam? (imho najblbsie riesenie)
3) najdes si iny zaujem a ju nechas len pre jej frajera...
rozhodnut sa musis sam, ale moznost 2 si nevyber ani keby sa neviem co dialo... ak sa rozhodnes pre oznost 1 zvaz vsetky pre a proti a ak si povies ze to ma zmysel tak si chod za cielom a uvidis... ja na tvojom mieste by som to skusil..
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ANiMO: moc kofeínu??
weed: Ja by som to zúžil na dve možnosti. Buď to skúsiš, alebo nie. Akékoľvek iné lavírovanie budú pre teba len pochybnosti a uvažovanie o tom čo mohlo byť a čo nie je. Tak sa skús odhodlať a pokiaľ to nevýde nebudeš si mať čo vyčítať. Prípad, že by si stratil dobrú kamarátku imho nehrozí - ona je prístupná, ty ju nedobíjaš. Aj napriek faktu, že má frajera. No povedz - nestojí to za zváženie?
weed: Ja by som to zúžil na dve možnosti. Buď to skúsiš, alebo nie. Akékoľvek iné lavírovanie budú pre teba len pochybnosti a uvažovanie o tom čo mohlo byť a čo nie je. Tak sa skús odhodlať a pokiaľ to nevýde nebudeš si mať čo vyčítať. Prípad, že by si stratil dobrú kamarátku imho nehrozí - ona je prístupná, ty ju nedobíjaš. Aj napriek faktu, že má frajera. No povedz - nestojí to za zváženie?