Velmi dobra zadana kamaratka, co dalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Co konkretne je na mojich radach "americko-filmove"? Ze sa nemas srat do vztahu, iba dat vediet co citis a pockat co to spravi? To je skor "normalne".
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Hovorim o tej tvojej ironii, ze ak si dievca vyberie teba je to ine ako ked jej odstrelis frajera a povies jej ze ju vypalis ak s tebou nebude chodit. Len na to som narazal. :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Audiotrack: nielen mi-chau :aasmile19:

weed: No je to ine. Kebyze si niekto vyberie ten druhy sposob, tak Panboh s nami a psychiatri s nim.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

weed: pozri sa na to z tejto stranky.... tym,ze tu budes rozmyslat nic nevyriesis - mas 3 moznosti...

1) pojdes do toho a budes sa spoliehat na to ze risk je zisk...
2) ostanes na tom ako si teraz a budes si furt spytovat svedomie ci to ma alebo nema vyznam? (imho najblbsie riesenie)
3) najdes si iny zaujem a ju nechas len pre jej frajera...

rozhodnut sa musis sam, ale moznost 2 si nevyber ani keby sa neviem co dialo... ak sa rozhodnes pre oznost 1 zvaz vsetky pre a proti a ak si povies ze to ma zmysel tak si chod za cielom a uvidis... ja na tvojom mieste by som to skusil..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ANiMO: moc kofeínu??

weed:
Ja by som to zúžil na dve možnosti. Buď to skúsiš, alebo nie. Akékoľvek iné lavírovanie budú pre teba len pochybnosti a uvažovanie o tom čo mohlo byť a čo nie je. Tak sa skús odhodlať a pokiaľ to nevýde nebudeš si mať čo vyčítať. Prípad, že by si stratil dobrú kamarátku imho nehrozí - ona je prístupná, ty ju nedobíjaš. Aj napriek faktu, že má frajera. No povedz - nestojí to za zváženie?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Aj za zvazenie, aj za zhresenie. :P Tak ja pojdem do toho. Len momentalne som doma na marodke, ale isto sa na to dam. Tak teda uvidim no. Aj tak dik vsetkym za rady...
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

wino napísal:Aj za zvazenie, aj za zhresenie. :P Tak ja pojdem do toho. Len momentalne som doma na marodke, ale isto sa na to dam. Tak teda uvidim no. Aj tak dik vsetkym za rady...
Zaujimavy pribeh, zaujimave riesenie.....aky je vysledok?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Janta napísal:Zaujimavy pribeh, zaujimave riesenie.....aky je vysledok?
Nulovy. Po konecnom zvazeni vsetkych pre a proti + do toho sa dostala taka vec, ze ma to dost prekvapilo, co som si o nej vobec nemyslel. Takze som dospel k tomu, ze mi uz za to nestoji, zacinam sa na nu pozerat inak uplne. Beriem ju uz len ako kamosku na pokec.
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Istym sposobom gratulujem ze to takto dopadlo, nie som zastankynou lovenia v cudzom reviri. Ono to dost potom vypoveda aj o charaktere cloveka. Nech ti skrizi cim skor cestu daco zaujimave, dvojnohe, hlavne opacneho pohlavia :wink:
Napísať odpoveď