Velmi dobra zadana kamaratka, co dalej?
weed: pozri sa na to z tejto stranky.... tym,ze tu budes rozmyslat nic nevyriesis - mas 3 moznosti...
1) pojdes do toho a budes sa spoliehat na to ze risk je zisk...
2) ostanes na tom ako si teraz a budes si furt spytovat svedomie ci to ma alebo nema vyznam? (imho najblbsie riesenie)
3) najdes si iny zaujem a ju nechas len pre jej frajera...
rozhodnut sa musis sam, ale moznost 2 si nevyber ani keby sa neviem co dialo... ak sa rozhodnes pre oznost 1 zvaz vsetky pre a proti a ak si povies ze to ma zmysel tak si chod za cielom a uvidis... ja na tvojom mieste by som to skusil..
1) pojdes do toho a budes sa spoliehat na to ze risk je zisk...
2) ostanes na tom ako si teraz a budes si furt spytovat svedomie ci to ma alebo nema vyznam? (imho najblbsie riesenie)
3) najdes si iny zaujem a ju nechas len pre jej frajera...
rozhodnut sa musis sam, ale moznost 2 si nevyber ani keby sa neviem co dialo... ak sa rozhodnes pre oznost 1 zvaz vsetky pre a proti a ak si povies ze to ma zmysel tak si chod za cielom a uvidis... ja na tvojom mieste by som to skusil..
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ANiMO: moc kofeínu??
weed: Ja by som to zúžil na dve možnosti. Buď to skúsiš, alebo nie. Akékoľvek iné lavírovanie budú pre teba len pochybnosti a uvažovanie o tom čo mohlo byť a čo nie je. Tak sa skús odhodlať a pokiaľ to nevýde nebudeš si mať čo vyčítať. Prípad, že by si stratil dobrú kamarátku imho nehrozí - ona je prístupná, ty ju nedobíjaš. Aj napriek faktu, že má frajera. No povedz - nestojí to za zváženie?
weed: Ja by som to zúžil na dve možnosti. Buď to skúsiš, alebo nie. Akékoľvek iné lavírovanie budú pre teba len pochybnosti a uvažovanie o tom čo mohlo byť a čo nie je. Tak sa skús odhodlať a pokiaľ to nevýde nebudeš si mať čo vyčítať. Prípad, že by si stratil dobrú kamarátku imho nehrozí - ona je prístupná, ty ju nedobíjaš. Aj napriek faktu, že má frajera. No povedz - nestojí to za zváženie?
Nulovy. Po konecnom zvazeni vsetkych pre a proti + do toho sa dostala taka vec, ze ma to dost prekvapilo, co som si o nej vobec nemyslel. Takze som dospel k tomu, ze mi uz za to nestoji, zacinam sa na nu pozerat inak uplne. Beriem ju uz len ako kamosku na pokec.Janta napísal:Zaujimavy pribeh, zaujimave riesenie.....aky je vysledok?