|
|
|
| Autor |
Správa |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2008, 11:17 Predmet: |
|
|
| Co konkretne je na mojich radach "americko-filmove"? Ze sa nemas srat do vztahu, iba dat vediet co citis a pockat co to spravi? To je skor "normalne". |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 504 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2008, 11:19 Predmet: |
|
|
Hovorim o tej tvojej ironii, ze ak si dievca vyberie teba je to ine ako ked jej odstrelis frajera a povies jej ze ju vypalis ak s tebou nebude chodit. Len na to som narazal.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1009 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2008, 11:27 Predmet: |
|
|
Audiotrack: nielen mi-chau
weed: No je to ine. Kebyze si niekto vyberie ten druhy sposob, tak Panboh s nami a psychiatri s nim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2271
Zaslal: 01 Jún 2008, 11:32 Predmet: |
|
|
weed: pozri sa na to z tejto stranky.... tym,ze tu budes rozmyslat nic nevyriesis - mas 3 moznosti...
1) pojdes do toho a budes sa spoliehat na to ze risk je zisk...
2) ostanes na tom ako si teraz a budes si furt spytovat svedomie ci to ma alebo nema vyznam? (imho najblbsie riesenie)
3) najdes si iny zaujem a ju nechas len pre jej frajera...
rozhodnut sa musis sam, ale moznost 2 si nevyber ani keby sa neviem co dialo... ak sa rozhodnes pre oznost 1 zvaz vsetky pre a proti a ak si povies ze to ma zmysel tak si chod za cielom a uvidis... ja na tvojom mieste by som to skusil.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2008, 13:38 Predmet: |
|
|
ANiMO: moc kofeínu??
weed: Ja by som to zúžil na dve možnosti. Buď to skúsiš, alebo nie. Akékoľvek iné lavírovanie budú pre teba len pochybnosti a uvažovanie o tom čo mohlo byť a čo nie je. Tak sa skús odhodlať a pokiaľ to nevýde nebudeš si mať čo vyčítať. Prípad, že by si stratil dobrú kamarátku imho nehrozí - ona je prístupná, ty ju nedobíjaš. Aj napriek faktu, že má frajera. No povedz - nestojí to za zváženie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Star

|
Zaslal: 01 Jún 2008, 13:43 Predmet: |
|
|
Aj za zvazenie, aj za zhresenie. Tak ja pojdem do toho. Len momentalne som doma na marodke, ale isto sa na to dam. Tak teda uvidim no. Aj tak dik vsetkym za rady... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 15:59 Predmet: |
|
|
| wino napísal: |
Aj za zvazenie, aj za zhresenie. Tak ja pojdem do toho. Len momentalne som doma na marodke, ale isto sa na to dam. Tak teda uvidim no. Aj tak dik vsetkym za rady... |
Zaujimavy pribeh, zaujimave riesenie.....aky je vysledok? |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Star

|
Zaslal: 14 Jún 2008, 17:52 Predmet: |
|
|
| Janta napísal: |
| Zaujimavy pribeh, zaujimave riesenie.....aky je vysledok? |
Nulovy. Po konecnom zvazeni vsetkych pre a proti + do toho sa dostala taka vec, ze ma to dost prekvapilo, co som si o nej vobec nemyslel. Takze som dospel k tomu, ze mi uz za to nestoji, zacinam sa na nu pozerat inak uplne. Beriem ju uz len ako kamosku na pokec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 19:12 Predmet: |
|
|
Istym sposobom gratulujem ze to takto dopadlo, nie som zastankynou lovenia v cudzom reviri. Ono to dost potom vypoveda aj o charaktere cloveka. Nech ti skrizi cim skor cestu daco zaujimave, dvojnohe, hlavne opacneho pohlavia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|