Velmi inteligenty ludia alebo autisti ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Traktorista napísal:to vies.. engerau...
OT:nechapem tych "internetovych chuliganov" co sa zakazdu cenu s niekym hadaju, dopismenka rozoberaju reci druhych, hladaju na nich chyby a hadaju sa snimi, len aby seci ostatni "internetovi chuligani" videli, ze ich kamarat "vyhral"...
a myslim ze tych chuliganov sa nielen v tejto diskusii najde dost, ludia/deti uvedomte sa, a radsej myslite na to, aby ste sa mali vzivote dobre, a ne nato, co napisal Janko Mrkvicka...
dakujem
pravda pravduca :wink:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no ludsky mozog je este stale malo preskumany a normalny clovek s neho vie vyuzit len velmi malu cast.tito ludia dokazu po tych veciach nejako pracovat s tymi dalsimi zakutiami mozgu.v podstate to ma kazdy ale len niektory vynimocny to maju nejako "odblokovane"
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Explo!D napísal:fuha, v 17 rokoch? cool tak to aj ja som potom autista ked som sa naucil vytret si prdel asi v piatich
Hmmm diki ze tak sucitis.Pokial viem medzi autistami a normalnymi ludmi je rozdiel.Je mi z teba do placu ked mi napises takuto vec ...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Dieg0 napísal:Hmmm diki ze tak sucitis.Pokial viem medzi autistami a normalnymi ludmi je rozdiel.Je mi z teba do placu ked mi napises takuto vec ...
nevšímaj si takých , ktorí majú hovno v hlave ...
Takýto ignoranti si uvedomia vážnosť situácie, až keď ju okúsia na vlastnej koži
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja neviem ale na net by sa mali púšťať ľudia ktorý už majú určitu moralnu či inteligenčnú vyspelosť.
schw33k napísal:nevšímaj si takých , ktorí majú hovno v hlave ...
Takýto ignoranti si uvedomia vážnosť situácie, až keď ju okúsia na vlastnej koži
Na to by potrebovali tiež bunky, no tie im chýbajú. :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Keby mal clovek sucitit a zatazovat sa vsetkym tak by bol neustale v depresiach tak sa tu nehrajte na samaritanov...Clovek ma aj ine starosti ako opakavat neznamych ludi...Podla mna staci ked sa clovek stara o seba a svoju rodinu a nebude teraz farizejsky kazdemu pisat ako mu je to luto ked to tak v skutocnosti nie je....mne je to po poravde na salame ...ked sa ma to zacne dotykat tak potom budem sucitit....
schw33k
Guru
Guru

Martin44 napísal:***
nikto Ťa nenúti trápiť sa cudzími vecami , naopak súcitiť aj s neznámymi ľudmi je prirodzená vlastnosť viď. túto tému http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=18024 ( ktorej zmysel btw pochopil málokto , ale to už je iná debata )
Ale predsa si nebudem z takých vecí robiť srandu, prečítaj si čo napísal EX , nato sme reagovali ...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kua akurat som jedol bolo mi toto treba?!? bleeh vypada jak mumia to defce...
presne ten email som dostal...precital a vymazal...nemam tendenciu si privadzat na takychto veciach zlu naladu...a ani to do buducna nemam chut zmenit :P
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Pre boha, este tu takto o nej pis, prajem ti aby sa to stalo tebe.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sirmisoturbo napísal:Pre boha, este tu takto o nej pis, prajem ti aby sa to stalo tebe.
Tak "prepac" ze som egoista :oops:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sirmisoturbo napísal:Pre boha, este tu takto o nej pis, prajem ti aby sa to stalo tebe.
mozno to podava necitlivo a kruto,ale ma vlastne pravdu.tak ako on zmysla vacsina ludi len to balia do akoze "sucitu".
suhlasim s nim len by som to povedal jemnejsie
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Neviem mozno je to trochu OT, ale nepaci sa mi ako tu vsetci narabaju pojmom "normalny/nenormalny..." proste pre nas je to normalne a pre niekoho je to nenormalne ... ja neviem ale lepsie sa mi zda odlisny , alebo iny , ale nie nenormalny.
PowerShot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PowerShot »

Z niektorych autistov ako napriklad sme mohli vidiet v tomto dokumente sa stavaju vedci a mozno vtedy ked vynajdu nejaky liek co vam zachrani zivot si uvedomite ci su nenormalny alebo iba odlisny ako my !!!
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ... ;).Mimochodom aby som nebol len OT.Moj brat je vlastne databanka :o).On ma hrozne velku dlhodobu pamet.Podla hlasu si pameta kopu hercov v televizii alebo podobne volovinky.A este ked brat zadre nejaku somarinu tak to skoro vzdy stoji za to :)
PowerShot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PowerShot »

Dieg0 napísal:Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ...
Nj je to smutne :?
mozog12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mozog12 »

ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
schw33k
Guru
Guru

mozog12 napísal:ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
lol ! pekný heftík
však ty si múdrosť sama o sebe
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

mozog12 napísal:ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
v tejto teme nejde o to ci si ty mudry a po tvojich prispevkoch pochybujem ze mas IQ vacsie ako 90.tvoje prispevky su teraz jednoznacne najprimitivnejsie...si vytaz
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Myslim ze tento prispevok presne vystihuje tvoju inteligenciu :wink: ale vazne ... zamysli sa nad tym co pises a do akej temy to pises :/
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

heh, toto je lepsie ako ten prispevok, kde niekto prehlasil, ze ista relacia ma inteligentny humor lebo to dotycny pozera :lol:
Napísať odpoveď