|
| Autor |
Správa |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2429 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 22:16 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
to vies.. engerau...
OT:nechapem tych "internetovych chuliganov" co sa zakazdu cenu s niekym hadaju, dopismenka rozoberaju reci druhych, hladaju na nich chyby a hadaju sa snimi, len aby seci ostatni "internetovi chuligani" videli, ze ich kamarat "vyhral"...
a myslim ze tych chuliganov sa nielen v tejto diskusii najde dost, ludia/deti uvedomte sa, a radsej myslite na to, aby ste sa mali vzivote dobre, a ne nato, co napisal Janko Mrkvicka...
dakujem |
pravda pravduca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2006, 13:34 Predmet: |
|
|
| no ludsky mozog je este stale malo preskumany a normalny clovek s neho vie vyuzit len velmi malu cast.tito ludia dokazu po tych veciach nejako pracovat s tymi dalsimi zakutiami mozgu.v podstate to ma kazdy ale len niektory vynimocny to maju nejako "odblokovane" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1457
Zaslal: 06 Dec 2006, 16:17 Predmet: |
|
|
| Explo!D napísal: |
| fuha, v 17 rokoch? cool tak to aj ja som potom autista ked som sa naucil vytret si prdel asi v piatich |
Hmmm diki ze tak sucitis.Pokial viem medzi autistami a normalnymi ludmi je rozdiel.Je mi z teba do placu ked mi napises takuto vec ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2642
Zaslal: 06 Dec 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
| Dieg0 napísal: |
| Hmmm diki ze tak sucitis.Pokial viem medzi autistami a normalnymi ludmi je rozdiel.Je mi z teba do placu ked mi napises takuto vec ... |
nevšímaj si takých , ktorí majú hovno v hlave ...
Takýto ignoranti si uvedomia vážnosť situácie, až keď ju okúsia na vlastnej koži |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 17:14 Predmet: |
|
|
Ja neviem ale na net by sa mali púšťať ľudia ktorý už majú určitu moralnu či inteligenčnú vyspelosť.
| schw33k napísal: |
nevšímaj si takých , ktorí majú hovno v hlave ...
Takýto ignoranti si uvedomia vážnosť situácie, až keď ju okúsia na vlastnej koži |
Na to by potrebovali tiež bunky, no tie im chýbajú.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1267 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 18:54 Predmet: |
|
|
| Keby mal clovek sucitit a zatazovat sa vsetkym tak by bol neustale v depresiach tak sa tu nehrajte na samaritanov...Clovek ma aj ine starosti ako opakavat neznamych ludi...Podla mna staci ked sa clovek stara o seba a svoju rodinu a nebude teraz farizejsky kazdemu pisat ako mu je to luto ked to tak v skutocnosti nie je....mne je to po poravde na salame ...ked sa ma to zacne dotykat tak potom budem sucitit.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2642
Zaslal: 06 Dec 2006, 19:31 Predmet: |
|
|
nikto Ťa nenúti trápiť sa cudzími vecami , naopak súcitiť aj s neznámymi ľudmi je prirodzená vlastnosť viď. túto tému http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=18024 ( ktorej zmysel btw pochopil málokto , ale to už je iná debata )
Ale predsa si nebudem z takých vecí robiť srandu, prečítaj si čo napísal EX , nato sme reagovali ... |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1267 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 19:41 Predmet: |
|
|
kua akurat som jedol bolo mi toto treba?!? bleeh vypada jak mumia to defce...
presne ten email som dostal...precital a vymazal...nemam tendenciu si privadzat na takychto veciach zlu naladu...a ani to do buducna nemam chut zmenit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3280 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 19:43 Predmet: |
|
|
| Pre boha, este tu takto o nej pis, prajem ti aby sa to stalo tebe. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 06 Dec 2006, 19:44 Predmet: |
|
|
| sirmisoturbo napísal: |
Tak "prepac" ze som egoista  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2429 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 20:38 Predmet: |
|
|
| sirmisoturbo napísal: |
mozno to podava necitlivo a kruto,ale ma vlastne pravdu.tak ako on zmysla vacsina ludi len to balia do akoze "sucitu".
suhlasim s nim len by som to povedal jemnejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1014 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 20:56 Predmet: |
|
|
| Neviem mozno je to trochu OT, ale nepaci sa mi ako tu vsetci narabaju pojmom "normalny/nenormalny..." proste pre nas je to normalne a pre niekoho je to nenormalne ... ja neviem ale lepsie sa mi zda odlisny , alebo iny , ale nie nenormalny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PowerShot Light Expert

Stav:  Založený: 03.12.2006 Príspevky: 42 Bydlisko: Ba Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
| Z niektorych autistov ako napriklad sme mohli vidiet v tomto dokumente sa stavaju vedci a mozno vtedy ked vynajdu nejaky liek co vam zachrani zivot si uvedomite ci su nenormalny alebo iba odlisny ako my !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1457
Zaslal: 06 Dec 2006, 21:07 Predmet: |
|
|
Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ... .Mimochodom aby som nebol len OT.Moj brat je vlastne databanka ).On ma hrozne velku dlhodobu pamet.Podla hlasu si pameta kopu hercov v televizii alebo podobne volovinky.A este ked brat zadre nejaku somarinu tak to skoro vzdy stoji za to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PowerShot Light Expert

Stav:  Založený: 03.12.2006 Príspevky: 42 Bydlisko: Ba Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2006, 23:17 Predmet: |
|
|
| Dieg0 napísal: |
| Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ... |
Nj je to smutne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|