|
| Veríte na osud? |
| Áno |
|
46% |
[ 30 ] |
| Nie |
|
53% |
[ 34 ] |
|
| Celkom hlasov : 64 |
|
| Autor |
Správa |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6654 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 11 Apr 2006, 12:12 Predmet: |
|
|
| Nie. Osud neexistuje, vsetko to bude tak, ako si to my sami zariadime. Kazdy si svoj zivot riadi sam. Kazdy je sam zodpovedny, co sa stalo, co je a co bude. |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 25 Jún 2006, 12:24 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Nie. Osud neexistuje, vsetko to bude tak, ako si to my sami zariadime. Kazdy si svoj zivot riadi sam. Kazdy je sam zodpovedny, co sa stalo, co je a co bude. |
presne niečo take by som napisal aj ja ved ked sa niekomu niečo nepodari alebo niečo pobabre tak zhadzovat to na niečo ako osud je ubohe myslim si že niektory ludia to robia len preto aby nemali pocit viny za niečo zle |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2970
Zaslal: 25 Jún 2006, 12:28 Predmet: |
|
|
ja na osud neverím....každý robí to čo chce a nie to čo je mu predurčené.Každý sa može slobodne rozhodnuť ... a s tou poruchovosťou VGA, telky....čo hovoril hezo to je proste smola....
na osudud NEVERIM |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 25 Jún 2006, 12:47 Predmet: |
|
|
| ja verim na osud ale do urcitej miery takze ano/nie...podla mna nieco je dane a nieco ma volny priebeh... |
|
| Návrat hore |
|
 |
noldor Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 338
Zaslal: 31 Júl 2006, 20:02 Predmet: |
|
|
| ludia sa radi vyhovaraju na osud...ved to je lahsie ako by si mal robit nieco lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 442 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 9:31 Predmet: |
|
|
Osud kazdemu predurcil dve veci, proti ktorym nemozno nic robit a to narodenie a smrt... co sa deje medzi tym, je myslim na kazdom z nas, ako sa rozhodne vyuzit cas medzi tymto... ale z casti aj verim, ze co sa ma stat, stane sa, a neberem to ako nejaku vyhovorku... treba si zivot zariadit tak, aby sme boli sami spokojni a potom sa uz len vyrovnat s prekazkami, ktore nam osud nadeli...
Ako viete, ze sme neni ovladani, ako v hre The Sims... robime to, co nam niekto nakaze, aj ked sa nam to zda casto nie dobre, ale presne ako v hre (date Sima plavat do bazena a on bude plavat dokym mu to nezakazete), aj ked mu to vadi, ale spravi to... a tak to mozno funguje aj na Zemi
A co taka osudova laska ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 9:43 Predmet: |
|
|
| no, co si o tom myslim??? no je to fakt take zvlastne, ale som toho nazoru, ze kazdy svoj osud ovlyvnuje |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomPD Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 521 Bydlisko: PD-city [22 r.] Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 9:44 Predmet: |
|
|
| Myslim ze clovek ma nieco predurcene ale moze si svojimi cinmi osud ciastocne upravovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 10:13 Predmet: |
|
|
| Nepaci sa mi predstava, ze by som mal pevne urceny osud a nemohol by som ho nijak ovplyvnovat. To teda nie! |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus121 Light Professional

Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 886 Bydlisko: Big city Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 10:54 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
| Nepaci sa mi predstava, ze by som mal pevne urceny osud a nemohol by som ho nijak ovplyvnovat. To teda nie! |
trochu zvlastna predstava ... a z toho vyplyva aj to, ze ak by si nic nerobil a aj tak sa udeje to co ma, trochu zvlatne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Goalkeeper Spammer

Stav:  Založený: 20.07.2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Michalovce Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 17:06 Predmet: |
|
|
| co sa ma stat to sa stane my to nezmenime to je moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
quentin Medium Expert

Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 130 Bydlisko: sala Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 18:05 Predmet: |
|
|
len zopakujem co uz to bolo viac krat povedane, neverim na osud lebo si chcem svoj zivot riadit sam.
btw newtonov vesmir vraj predpokladal ze ak poznate presnu polohu a rychlost kazdej castice vo vesmire a poznate aj ich interakcie viete co sa stane za 1 sec za 10min alebo za 1000 rokov, ale potom prisla einsteinova teoria relativity a vyvratila newtonovu teoriu -> osud neexistuje
na druhu stranu musim uznat ze v poslednej dobe sa snazim o nieco co sa nikdy nestane, skratka idem hlavou proti muru a mam pocit ako by ma za to "osud" kopal do rite |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 18:30 Predmet: |
|
|
| MystiQ napísal: |
trochu zvlastna predstava ... a z toho vyplyva aj to, ze ak by si nic nerobil a aj tak sa udeje to co ma, trochu zvlatne  |
...tak by potom bol moj osud merobit nic cely zivot... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2855 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 21:17 Predmet: |
|
|
Ja na osud verim. Niekedy je v zivote tazko a treba sa o nieco opret. Niekto chodi brat silu do kostola, ja to zvalim na osud. Problem sa ani tak ani tak nevyriesi, ale je nam lepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4rQu5S Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2006 Príspevky: 111 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Aug 2006, 22:09 Predmet: |
|
|
Podla mna nieco ako osud existuje ale je kazdy ma moznost aspon trochu ho pozmenit. Bysom to prirovnal k autopilotovi v lietadle . Lietadlo ti ide vlastne same ale ty muozes hocikedy vziat kormidlo do ruk a zmenit tak vysku alebo smer. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|