Veríte na osud?
presne niečo take by som napisal aj ja ved ked sa niekomu niečo nepodari alebo niečo pobabre tak zhadzovat to na niečo ako osud je ubohe myslim si že niektory ludia to robia len preto aby nemali pocit viny za niečo zlep4ra napísal:Nie. Osud neexistuje, vsetko to bude tak, ako si to my sami zariadime. Kazdy si svoj zivot riadi sam. Kazdy je sam zodpovedny, co sa stalo, co je a co bude.
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Osud kazdemu predurcil dve veci, proti ktorym nemozno nic robit a to narodenie a smrt... co sa deje medzi tym, je myslim na kazdom z nas, ako sa rozhodne vyuzit cas medzi tymto... ale z casti aj verim, ze co sa ma stat, stane sa, a neberem to ako nejaku vyhovorku... treba si zivot zariadit tak, aby sme boli sami spokojni a potom sa uz len vyrovnat s prekazkami, ktore nam osud nadeli...
Ako viete, ze sme neni ovladani, ako v hre The Sims... robime to, co nam niekto nakaze, aj ked sa nam to zda casto nie dobre, ale presne ako v hre (date Sima plavat do bazena a on bude plavat dokym mu to nezakazete), aj ked mu to vadi, ale spravi to... a tak to mozno funguje aj na Zemi
A co taka osudova laska ?
Ako viete, ze sme neni ovladani, ako v hre The Sims... robime to, co nam niekto nakaze, aj ked sa nam to zda casto nie dobre, ale presne ako v hre (date Sima plavat do bazena a on bude plavat dokym mu to nezakazete), aj ked mu to vadi, ale spravi to... a tak to mozno funguje aj na Zemi
A co taka osudova laska ?
-
Goalkeeper
Spammer
-
quentin
Medium Expert
len zopakujem co uz to bolo viac krat povedane, neverim na osud lebo si chcem svoj zivot riadit sam.
btw newtonov vesmir vraj predpokladal ze ak poznate presnu polohu a rychlost kazdej castice vo vesmire a poznate aj ich interakcie viete co sa stane za 1 sec za 10min alebo za 1000 rokov, ale potom prisla einsteinova teoria relativity a vyvratila newtonovu teoriu -> osud neexistuje
na druhu stranu musim uznat ze v poslednej dobe sa snazim o nieco co sa nikdy nestane, skratka idem hlavou proti muru a mam pocit ako by ma za to "osud" kopal do rite
btw newtonov vesmir vraj predpokladal ze ak poznate presnu polohu a rychlost kazdej castice vo vesmire a poznate aj ich interakcie viete co sa stane za 1 sec za 10min alebo za 1000 rokov, ale potom prisla einsteinova teoria relativity a vyvratila newtonovu teoriu -> osud neexistuje
na druhu stranu musim uznat ze v poslednej dobe sa snazim o nieco co sa nikdy nestane, skratka idem hlavou proti muru a mam pocit ako by ma za to "osud" kopal do rite