Veterani svetoveho futbalu
noo napr ani na Panenku,Puskasa by sa nemalo zabudatt........zo svetoveho Cantona,Pele,Maradona,Romario,Maldini,Costacurta,Zidane....ako niekto spominal Davids,Sharingham......ale aj Beckenbauer.....tych hracov je velmi vela a kazdy z nich nieco do futbalu priniesol a zasluzi si za to svoju poctu!!!
Aosicaia futbalovych statistik vydala svoju podobu 100 najlepsich hracov v historii.
Nech sa ale nikto nehneva ale ten rebricek je podla mna urazka niektorich hracov. Ako moze byt taky Cruyf na 21 mieste alebo Figo na 4. Ronaldo na 2. A aj celkovo niektore mena tam podla mna nemaju co robit. By ma zaujimalo podla coho to hodnotili.
Nech sa ale nikto nehneva ale ten rebricek je podla mna urazka niektorich hracov. Ako moze byt taky Cruyf na 21 mieste alebo Figo na 4. Ronaldo na 2. A aj celkovo niektore mena tam podla mna nemaju co robit. By ma zaujimalo podla coho to hodnotili.
presne KOZE PELE jednoznacne 1. ronaldo toho tiez vela dokazal , ale preco je Ronaldinho 57. ? alebo ako si spominal Cruyf na 21. neviem je to trochu divne. podla coho to robili?kali520 napísal:Aosicaia futbalovych statistik vydala svoju podobu 100 najlepsich hracov v historii.
Neviem ale, aj mna by to zaujimalo, ale je tam vacsia cast hracov za poslednych 10-15 rokov. Inac Ronaldo dokazal nedokazal ale podla mna nema na takych hracov ako boli Cruyf, Maradona, Beckenbauer atdmatko888 napísal:presne KOZE PELE jednoznacne 1. ronaldo toho tiez vela dokazal , ale preco je Ronaldinho 57. ? alebo ako si spominal Cruyf na 21. neviem je to trochu divne. podla coho to robili?
Ked som to kukal ma aj teraz napada ze tam nejsu hraci ako Puskas, alebo Leonidas atd z tych starsich rokov.
tak vies ronaldo . musis zobrat na ohlad ze je najlepsi strelec majstrvstiev sveta , a vo svojim najlepsich casoch bol skutocne skvali. ked sme hrali s kamosmi futbal tak kazdy chcel byt ronaldo.kali520 napísal:Neviem ale, aj mna by to zaujimalo, ale je tam vacsia cast hracov za poslednych 10-15 rokov. Inac Ronaldo dokazal nedokazal ale podla mna nema na takych hracov ako boli Cruyf, Maradona, Beckenbauer atd
Ked som to kukal ma aj teraz napada ze tam nejsu hraci ako Puskas, alebo Leonidas atd z tych starsich rokov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zaujimave ake tipy tu podapadali, pritom si vacsina z vas, ak nie vsetci nepamataju na aktivnu karieru nikoho zo spomenutych futbalistov. Toho co ste v TV o nich videli alebo niekde poculi je tazko na zhodotenie toho, aki v skutocnosti boli. Pochopim, ak niekto uvedie Ronalda, pretoze na toho si pamataju vsetci, ale kolko z vas videlo hrat Peleho pocas aktivej kariery??? Kolko z vas videlo Puskasa... a tak dalej by som mohol pokracovat, hmm???
Videl som par futbalovich zaznamov atd, a tiez vychadzam z nazorov otca a deda, kedze maju na futbal rovnaky pohlad ako ja.hojko napísal:Zaujimave ake tipy tu podapadali, pritom si vacsina z vas, ak nie vsetci nepamataju na aktivnu karieru nikoho zo spomenutych futbalistov. Toho co ste v TV o nich videli alebo niekde poculi je tazko na zhodotenie toho, aki v skutocnosti boli. Pochopim, ak niekto uvedie Ronalda, pretoze na toho si pamataju vsetci, ale kolko z vas videlo hrat Peleho pocas aktivej kariery??? Kolko z vas videlo Puskasa... a tak dalej by som mohol pokracovat, hmm???