|
| TESITE SA |
| ano |
|
74% |
[ 157 ] |
| nie |
|
25% |
[ 53 ] |
|
| Celkom hlasov : 210 |
|
| Autor |
Správa |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1660 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 21:38 Predmet: |
|
|
tak to nema chybu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankk Medium Star

Stav:  Založený: 20.09.2006 Príspevky: 323 Bydlisko: Komix City™ Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2006, 7:18 Predmet: |
|
|
tesim sa.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1647 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2006, 9:37 Predmet: |
|
|
| Racius ty si moj clovek. Uplne s tebous suhlasim. Ja sa tiez tesim na vianoce. Ale ten akoze adventny veniec by nemal mat nahodou 4 sviece? Viem ze dvojicky boli len 2, ale... |
|
| Návrat hore |
|
 |
etel Expert

Stav:  Založený: 16.10.2006 Príspevky: 159
Zaslal: 08 Nov 2006, 15:01 Predmet: |
|
|
| tieto svitky by ani nemusely byt ... nezmasam ich ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1472 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 14:21 Predmet: |
|
|
-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_2008-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
no neviem ako vy viem ze pred tyzdnom som pobehoval este v krataskoch ale ako tak kukam von cista jesen a to umna evokuje pocit ze sa blizia spominane vianoce ako je to s vami ja zrazu uz premyslam kde zoberem peniaze na darceky cim koho potesim atd atd A nenormalne sa tesim na 23.12 ako zase vecer postavim stromek a tak heh i ked tieto vianoce budu mat divnu prichut 1 x co uz budeme slavit bez stredneho brata kedze sa odstahoval do Ciech a nemam pocit ze by sa chcel trepat na vianoce domov kedze ich dako aj tak neuznaval
Proste premna vianoce boli vzdy tym dnom kde bola pohoda len tato dobeda cely nervozny vrcal a ukludnilsa az ked sme vecer rozbalili darceky a tvarili sa stastne teda my sme aj boli a potoim 25 som sa ladoval od rana kolacikmi a kukal klasicke rozpravky a ked sadalo siel sankovat hoci som mal 20  |
|
| Návrat hore |
|
 |
moosha Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.05.2008 Príspevky: 464 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 14:35 Predmet: |
|
|
| Runes napísal: |
-_-_-_-_-_-_-_-_--_-_-_-_-_-_-_-_2008-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
A nenormalne sa tesim na 23.12 ako zase vecer postavim stromek a tak heh i ked tieto vianoce budu mat divnu prichut 1 x co uz budeme slavit bez stredneho brata kedze sa odstahoval do Ciech a nemam pocit ze by sa chcel trepat na vianoce domov kedze ich dako aj tak neuznaval |
Aj pre mna bude divna prichut, budem ich travit bez jedineho brata, ktory sa navzdy odstahoval do "rolling heaven"... netesim sa vobec, Vianoce mal Marosh rad... asi najhorsie V's doteraz ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 669 Bydlisko: zapad SK, zapad EU Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 14:40 Predmet: |
|
|
Trochu vonku zaprsi a ty uz snivas o Vianociach Alebo 2 mesiace prazdnin bolo malo? Mam dost. Ja by som sa este kupala a opalovala aspon tyzden, dva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 727 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 14:44 Predmet: |
|
|
Dnesne pocasie urobilo so mnou to iste hned rano som myslel na vianoce nechapem sa x) casu je dost ale predsa mam uz vianocnu naladu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 697 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 14:46 Predmet: |
|
|
pryja: Ani sa nenazdas a bude koniec oktobra a bude treba tie darceky zacat kupovat.
Dnesne pocasie so mnou nespravilo nic ohromne, akurat to, ze som unaveny a trocha ma boli hlava. Ale aby som citil vianocnu atmosferu tak to este nie. Este mam casu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
wewka Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.08.2007 Príspevky: 80
Zaslal: 15 Sep 2008, 14:52 Predmet: |
|
|
tak jasne,tesim sa,ale este to nejak moc neprezivam zato moja spoluziacka si spieva koledy a dufam,ze tieto budu krajsie ako minuly rok,mohlo by byt trocha snehu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 3085 Bydlisko: Humenné, kill EMO Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 15:50 Predmet: |
|
|
| Momo46 napísal: |
Dnesne pocasie urobilo so mnou to iste hned rano som myslel na vianoce nechapem sa x) casu je dost ale predsa mam uz vianocnu naladu  |
presne toto iste aj ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1472 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 16:31 Predmet: |
|
|
| pryja napísal: |
Trochu vonku zaprsi a ty uz snivas o Vianociach Alebo 2 mesiace prazdnin bolo malo? Mam dost. Ja by som sa este kupala a opalovala aspon tyzden, dva  |
no o prazdninach ja mam uz 3 mesiac prazdniny a koncia mi az 22.9 kedze ja uz daky ten patek vysokoskolak a proste ako som vravel zima dazd = jesen = prve vianocne myslienky na darceky a tak BTW podla mna do 3 tyzdnov zacnu s tym aj hypermarkety  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mito85 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 273
Zaslal: 15 Sep 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
| vianoce sú ešte pekne daleko ale v nemecku sú obchody už od augusta al. polovičky septembra vyzdobené a robia vianočné akcie:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grim-Reaperka Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2008 Príspevky: 201 Bydlisko: aspon sa mi do K podpiste Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 17:59 Predmet: |
|
|
ach, zase je to tu, z kazdeho rohu vianocna koleda, ci uz ticha noc, alebo nejaka ina fidlacka...na namesti mame na rozhlas napojene koledy a vzdy ked ide nejake decko okolo stlaci ten gombik a hra to jak sialene dve minuty, ked to prestane, dobehne dalsie decko a zas to iste. Neznasam vianoce, musim rozmyslat co komu kupim. Najkrajsie vianoce by pre mna boli bez darcekov. Aspon by som nikomu neostal nic dlzny. Ach ... to by bolo!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasito13 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 257 Bydlisko: Solivar Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2008, 18:03 Predmet: |
|
|
myslim ze este kym prejde september a tak cely oktober november a nakoniec pride 24.12 je casu dost:) ved iba prednedavnom sa skoncili prazdniny tak klud taketo temy by som bral niekedy november a tak aale september..este mame casu .-) aj ked pocasie je uz take...
/edit to fabo: chybicka se vloudi |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|