Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Video z TV karty na DVD
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Grafika, video a zvuk  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Syfon
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 26.02.2005

PríspevokZaslal: 30 Dec 2005, 23:55    Predmet: Video z TV karty na DVD Odpovedať s citátom  

Oplati sa nahravat filmy na DVD cez TV kartu v PC?
Ja si na kvalite filmou velmi nepotrpim preto sa mi to zda lepšie ako kupovať si DVD rekordér s HDD.
Mohol by sa vyjadrit niekto co ma s tymto skusenosti.
Dik
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 30 Dec 2005, 23:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Myslim si, ze je lepsia volba ten DVD rekorder a hlavne je to menej pracne.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Syfon
Star
Star

PríspevokZaslal: 31 Dec 2005, 10:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
Myslim si, ze je lepsia volba ten DVD rekorder a hlavne je to menej pracne.

Ja viem, ze by to bolo lepsie, ale tv karta stoji neviem 1500 korun a rekorder okolo 10 000 a to je dost rozdiel
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 31 Dec 2005, 12:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Syfon napísal:
Ja viem, ze by to bolo lepsie, ale tv karta stoji neviem 1500 korun a rekorder okolo 10 000 a to je dost rozdiel
Momentalne su na trhu aj lacnejsie DVD rekordery, radsej si chvilku este pockaj, nieco este nasetri a chod do toho. Je tam fakt vyrazny rozdiel.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
.cov
Medium Star
Medium Star

Založený: 03.12.2005

PríspevokZaslal: 01 Jan 2006, 11:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ked si odmyslim pracu s kodovanim videa a napalovani DVD na PC (na DVD rekorderi s HD je to jednoduchsie), tak v com je rozdiel? V kvalite? Ale on uvazoval o nahravani signalu z TV! Pokial uvazujem o nahrati DVD z DVD (urobeni kopie) mozno hej. Ale aj tam je to len o programe, ktory to robi. Pokial mam v pocitaci lepsi software ako je v DVD rekorderi firmware, tak vysledok napalovania na pocitaci moze byt lepsi ako z DVD rekordera.
A pokial uvazujem o zazname televizneho vysielania, tak je to uplne jedno na com nahravam, pretoze obraz i zvuk z televizie (jedno ci klasickej alebo TV karty) je menej kvalitny ako signal z DVD a je jedno, ci ho nahram na pocitaci alebo DVD rekorderi.. A pokial chcem napriklad nahrat relaciu "Vyvoleni" (alebo nieco ine - vecernicek, spravy, diskusiu, film co nie je na DVD), tak musim pouzit TV kartu a nemusim vyhadzovat tazke tisice za nieco co sa da urobit kludne aj v pocitaci.
Takze na jeho otazku, ci sa oplati nahrat video z TV karty je zakonite odpoved ano, oplati sa . Zbytocne nevyhadzuj peniaze. Pokial cloveka bavi praca s pocitacom, urcite budes mat lepsi pocit, ze si si ty vytvoril DVDcko zo zaznamu TV karty, ako ked to vytvori DVD rekorder. Stlacit jeden, dva gombiky dokaze kazdy blbec ale nastavit pocitac tak, aby nahral TV vysielanie z karty uz kazdy nedokaze. A o tom to je.
Návrat hore
Syfon
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Jan 2006, 22:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

.cov napísal:
Ked si odmyslim pracu s kodovanim videa a napalovani DVD na PC (na DVD rekorderi s HD je to jednoduchsie), tak v com je rozdiel? V kvalite? Ale on uvazoval o nahravani signalu z TV! Pokial uvazujem o nahrati DVD z DVD (urobeni kopie) mozno hej. Ale aj tam je to len o programe, ktory to robi. Pokial mam v pocitaci lepsi software ako je v DVD rekorderi firmware, tak vysledok napalovania na pocitaci moze byt lepsi ako z DVD rekordera.
A pokial uvazujem o zazname televizneho vysielania, tak je to uplne jedno na com nahravam, pretoze obraz i zvuk z televizie (jedno ci klasickej alebo TV karty) je menej kvalitny ako signal z DVD a je jedno, ci ho nahram na pocitaci alebo DVD rekorderi.. A pokial chcem napriklad nahrat relaciu "Vyvoleni" (alebo nieco ine - vecernicek, spravy, diskusiu, film co nie je na DVD), tak musim pouzit TV kartu a nemusim vyhadzovat tazke tisice za nieco co sa da urobit kludne aj v pocitaci.
Takze na jeho otazku, ci sa oplati nahrat video z TV karty je zakonite odpoved ano, oplati sa . Zbytocne nevyhadzuj peniaze. Pokial cloveka bavi praca s pocitacom, urcite budes mat lepsi pocit, ze si si ty vytvoril DVDcko zo zaznamu TV karty, ako ked to vytvori DVD rekorder. Stlacit jeden, dva gombiky dokaze kazdy blbec ale nastavit pocitac tak, aby nahral TV vysielanie z karty uz kazdy nedokaze. A o tom to je.

Dakujem, plne s tebou suhlasim takze idem do TV karty Smile
Aspon sa zasa niečomu priučím
Návrat hore
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional

Založený: 11.01.2006

PríspevokZaslal: 12 Jan 2006, 16:28    Predmet: DVD Odpovedať s citátom  

No ja pouzivam na nahravanie DVD stolovy rekorder a potom to editujem na pc. Je to rychle a nie je to narocne. Ked chces robit vsetko na pc tak potrebuej dobry comp a dobry TV-Tuner rozhodnutie je na tebe ale poviem ti ze to nieje vobec zaujimava robota a za chvilu ta to prestane bavit. Lebo vacsina filmov sa da pozriet len raz. A ked ich robis tak si ich pozries 3 krat iba pocas tvorby. Co sa tyka kvality sucasne tunery su uz na otm lepsie ako moj z pred 3 rokov alebo druhy z pred 5. Ale stolove DVD je lepsie ako comp a urcite rychlejsie. Naozaj este pockaj idu dole hlavne dobry je Panasonic. Ja mam bez HDD a je to uplne rovnake mozes pracovat aj vo VR rezime /DVD-RW disky/ alebo na obycajne DVD-R kde ich potom nahram do pc, postriham a spravim MENU a napalim.
Návrat hore
Syfon
Star
Star

PríspevokZaslal: 12 Jan 2006, 22:05    Predmet: Re: DVD Odpovedať s citátom  

Falcoxxx napísal:
No ja pouzivam na nahravanie DVD stolovy rekorder a potom to editujem na pc. Je to rychle a nie je to narocne. Ked chces robit vsetko na pc tak potrebuej dobry comp a dobry TV-Tuner rozhodnutie je na tebe ale poviem ti ze to nieje vobec zaujimava robota a za chvilu ta to prestane bavit. Lebo vacsina filmov sa da pozriet len raz. A ked ich robis tak si ich pozries 3 krat iba pocas tvorby. Co sa tyka kvality sucasne tunery su uz na otm lepsie ako moj z pred 3 rokov alebo druhy z pred 5. Ale stolove DVD je lepsie ako comp a urcite rychlejsie. Naozaj este pockaj idu dole hlavne dobry je Panasonic. Ja mam bez HDD a je to uplne rovnake mozes pracovat aj vo VR rezime /DVD-RW disky/ alebo na obycajne DVD-R kde ich potom nahram do pc, postriham a spravim MENU a napalim.

Neviem, radsej idem do TV karty ceny su neporovnatelne - zatial.
Kvalita tuneru nieje premna dolezita pretoze, ja TV tuner na doske ani nebudem pouzivat, pred tv kartu zapojim video, kde je kvalitny tv tuner a takto sa aj vyhnem ruseniu od PC.
Návrat hore
Falcoxxx
Light Professional
Light Professional

Založený: 11.01.2006

PríspevokZaslal: 13 Jan 2006, 17:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ok vcera som sa pomylil nemam Panasonic ale Pioneer. To uz zavisi na tebe ale neviem kolko ta to bude bavit lebo je to narocne na cas ci to robis na compe alebo na stolovom DVD
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Grafika, video a zvuk
Strana 1 z 1

Prejdi na: