|
|
|
| Autor |
Správa |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 31 Jan 2007, 11:58 Predmet: |
|
|
| zuzuzu napísal: |
No mozno keby videla ako to chapu ostatni ludia...
No ale je aj dost mozne ze by sa na teba nahnevala ze preco rozoberas jej problem na verejnosti kto vie...
No bol by to risk... |
No čo mu už iné ostáva ako to rozoberať, keď mu to vešá na nos a jeho to trápi? |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 758 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 31 Jan 2007, 20:49 Predmet: |
|
|
no aby som to uzavrel, dnes som s nou mal 2 hodinovy rozhovor na tuto temu a dosiel som k niekolkym zaverom:
1. nevie co vlastne chce
2. padne a rozbije si hubu, lebo si nedava pozor na ludi
3. komu niet rady tomu niet pomoci
ja som sa snazil jej to vysvetlit, ale akosi to nechcela chapat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 943 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 31 Jan 2007, 21:01 Predmet: |
|
|
Holka by si mala asi najprv uvedomit, ze ON vie podla mna celkom presne co chce . Ked si to uvedomi tak by s amohla posunut dakma dalej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nico :) Medium Expert

Stav:  Založený: 12.01.2007 Príspevky: 114 Bydlisko: mám Karma: 
|
Zaslal: 01 Feb 2007, 14:33 Predmet: |
|
|
| last_knight napísal: |
| ide o to, ze by som jej rad pomohol, ked som sa jej to snazil vysvetlit, tak sa mi vysmiala |
No aby potom neplakala... |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 01 Feb 2007, 16:01 Predmet: |
|
|
last_knight: Vieš najhoršie je ak chceš a vieš pomôcť no pretože si ten druhý nepripúšťa že pomoc potrebuje - nemôžeš.
Je od teba veľmi pekné že si chcel pomôcť. Ale netlač sa tam kde ťa nechú. Nedá si to vysvetliť a poradiť si? Ona padne na nos, ale ty si nebudeš môcť nič vyčítať, pretože si sa jej pomôcť snažil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 01 Feb 2007, 17:23 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
last_knight: Vieš najhoršie je ak chceš a vieš pomôcť no pretože si ten druhý nepripúšťa že pomoc potrebuje - nemôžeš.
Je od teba veľmi pekné že si chcel pomôcť. Ale netlač sa tam kde ťa nechú. Nedá si to vysvetliť a poradiť si? Ona padne na nos, ale ty si nebudeš môcť nič vyčítať, pretože si sa jej pomôcť snažil. |
presne tak, nechaj tomu voľný priebeh.. a poučí sa na tom viac ako keby si jej pomohol, aha. Ty jej pomôžeš a ona spraví túto chybu znova. Takto je to menej pravdepodobnejšie.
Niekedy je lepšie nechať niekoho stúpiť do hovna ako mu povedať pozor... |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 758 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 02 Feb 2007, 23:58 Predmet: |
|
|
no a aby toho nebolo malo, tak mi dnes povedala ze ju nieco na mne pritahuje a ze by bola rada keby som jej robil spolocnost na plese |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 2:46 Predmet: Re: vie co chce?? |
|
|
| a tu je ta otazka: co Vam prve napadne na tu babu? |
Ze je sprosta ako tago!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
n3p0VeC Novice

Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 7 Bydlisko: B*J Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 4:04 Predmet: Re: vie co chce?? |
|
|
| hojko napísal: |
| Ze je sprosta ako tago!!! |
Si teraz riadne urazil kazde tago  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nike69 Light Expert

Stav:  Založený: 22.10.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: NITRA Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2007, 12:30 Predmet: |
|
|
| naivka nevie co chce fakt |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Kezmarok Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2007, 1:15 Predmet: Re: vie co chce?? |
|
|
mam tu dalsiu hypoteticku otazku
takze baba ma 20r, jej byvali ma 35r, pred 7 mesiacmi sa rozidu, pretoze jej vadi, ze sa pozera za inymi babami, a ze jej zataji ze ma zenu v rozvodovom konani a dve deti na krku. Povedzme, ze sa pred par dnami porozpravali, on jej najskor povie ze je mlada, pekna, a ze si najde ineho, a o dva dni neskor, ze ju chce znovu, ale len na to aby si mohol "zasurfofvat". ona suhlasi s tym, ze ho po case prevychova a donuti k tomu aby ju znovu zacal milovat.
a tu je ta otazka: co Vam prve napadne na tu babu?
myslite si ze to ma zmysel?? |
kamarat holka moze byt super baba a pravdepodobnevie co znamena milovat. skor je problem v tipkovi zahrava s az jej stastim a ona to nakoniec bude lutovat. chlap 35 rocny sa nikdy nezmeni. kocka by to mala premysliet, poradte jej niekto ale nech vas udrzi v anonymyte. howk nacelnik prasknuta guma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|