No čo mu už iné ostáva ako to rozoberať, keď mu to vešá na nos a jeho to trápi?zuzuzu napísal:No mozno keby videla ako to chapu ostatni ludia...
No ale je aj dost mozne ze by sa na teba nahnevala ze preco rozoberas jej problem na verejnosti kto vie...
No bol by to risk...
vie co chce??
-
last_knight
Light Professional
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
last_knight: Vieš najhoršie je ak chceš a vieš pomôcť no pretože si ten druhý nepripúšťa že pomoc potrebuje - nemôžeš.
Je od teba veľmi pekné že si chcel pomôcť. Ale netlač sa tam kde ťa nechú. Nedá si to vysvetliť a poradiť si? Ona padne na nos, ale ty si nebudeš môcť nič vyčítať, pretože si sa jej pomôcť snažil.
Je od teba veľmi pekné že si chcel pomôcť. Ale netlač sa tam kde ťa nechú. Nedá si to vysvetliť a poradiť si? Ona padne na nos, ale ty si nebudeš môcť nič vyčítať, pretože si sa jej pomôcť snažil.
-
krupica_dnb
Medium Professional
presne tak, nechaj tomu voľný priebeh.. a poučí sa na tom viac ako keby si jej pomohol, aha. Ty jej pomôžeš a ona spraví túto chybu znova. Takto je to menej pravdepodobnejšie.eritrocit napísal:last_knight: Vieš najhoršie je ak chceš a vieš pomôcť no pretože si ten druhý nepripúšťa že pomoc potrebuje - nemôžeš.
Niekedy je lepšie nechať niekoho stúpiť do hovna ako mu povedať pozor...
-
last_knight
Light Professional
-
hojko
Site Admin
Re: vie co chce??
Ze je sprosta ako tago!!!last_knight napísal:a tu je ta otazka: co Vam prve napadne na tu babu?
Si teraz riadne urazil kazde tagohojko napísal:Ze je sprosta ako tago!!!
-
spesko
Expert
kamarat holka moze byt super baba a pravdepodobnevie co znamena milovat. skor je problem v tipkovi zahrava s az jej stastim a ona to nakoniec bude lutovat. chlap 35 rocny sa nikdy nezmeni. kocka by to mala premysliet, poradte jej niekto ale nech vas udrzi v anonymyte. howk nacelnik prasknuta gumalast_knight napísal:mam tu dalsiu hypoteticku otazku![]()
takze baba ma 20r, jej byvali ma 35r, pred 7 mesiacmi sa rozidu, pretoze jej vadi, ze sa pozera za inymi babami, a ze jej zataji ze ma zenu v rozvodovom konani a dve deti na krku. Povedzme, ze sa pred par dnami porozpravali, on jej najskor povie ze je mlada, pekna, a ze si najde ineho, a o dva dni neskor, ze ju chce znovu, ale len na to aby si mohol "zasurfofvat". ona suhlasi s tym, ze ho po case prevychova a donuti k tomu aby ju znovu zacal milovat.
a tu je ta otazka: co Vam prve napadne na tu babu?
myslite si ze to ma zmysel??