|
|
|
| Autor |
Správa |
dadikaPD Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2007, 21:16 Predmet: Vie niekto nazov? |
|
|
potrebovala by som vediet nazov jedneho filmu.
videla som ho raz na markize ale zabudla som ako sa to volalo a sa mi velmi pacil.
bolo to o namornikovi ktory sa velmi podobal na jedneho teroristu po ktorom islo vela krajin a tohoto namornika vycvicili akoby bol tym druhym aby dostali toho troristu.
ak vie niekto nazov prosim poslite mi budem rada.
dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2291
Zaslal: 01 Apr 2007, 21:24 Predmet: |
|
|
| asi Hon na šakala... aspon myslim, podla toho ako si to napisala tak to sedi.. ak ho teda aj zenske ucili ako sa ma milovat ako ten terorista... inak velmi dobry filmik podla mna... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8752 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dadikaPD Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2007, 21:41 Predmet: |
|
|
ano to je ono dakujem velmi pekne. aj ja si myslim ze velmi dobry film a rada si ho ete pozriem len som potrebovala nazov uz ho len zohnat.
ete raz dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|