|
|
|
| Autor |
Správa |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 02 Jan 2007, 11:55 Predmet: |
|
|
Mimochodom, namáte niekto ICQ na užívateľa Heker?
písal mi správu, že v tom Martine dol asi s nou, ale už nie je online, tak by som potreboval ICQ, ak ho niekto pozná. |
|
| Návrat hore |
|
 |
TucciSlon Amateur

Stav:  Založený: 02.01.2007 Príspevky: 11
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:51 Predmet: |
|
|
to valkir:
ja som mal podobny problem a najvacsia blbost je nechat to tak a cakat ze sa ozve ona tebe.. ked ju milujes nie je co riesit presne ako z tej reklamy.. ale tu ide o teba tvoju lasku tak yeb na pocity ze ako budes potom vyzerat a ze spravis zo sebe kkta. Radsej spravit zo seba kkta teraz ako sa potom lutovat ze preco som to neskusil.. zelezo treba kus pokial je horuce.. nechaj vyhrat tvoju hrdost je najvacsia hlupost na svete.. ja som spravim asi milion kompromisov vo vztahu s mojou Slonicou, ale ani jeden nelutujem, lebo ju milujem a podobny problem som mal po viac ako trojrocnom vztahu.. teraz sme spolu uz vyse 4 rokov a je to este lepsie a vobec nic nelutujm, vazne. Kup jej najvacsiu kyticu aku najdes chod za nou a porozpravaj sa s nou osobne a nie cez mobil. porozpravas sa s nou priamo face to face a ked ti da sancu tak budes aj ty ten najstastnejsi.. a ked nie, tak budes aspon vediet nacom si.
btw robit zo sebe silaka v takychto situaciach mozu robit iba zasrani ktory ani nevedia o com je vztah alebo ti ktorym na svojich polovickach az tak nezalezi.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 12:54 Predmet: |
|
|
Petoo: Aj keď je situácia aká je, určite by sa ti nepáčilo ak by na tvoju možno už ex niekto cudzí nadával že je k*rva. Tým ponižuješ aj Valkira
TucciSlon: Si správny chlap a dosť s tebou súhlasím...ALE !
Kamarát tiež som sa ponižoval, a čím som sa ponižoval viac, tým horšia bola. Mala pocit že je na koni, že si môže so mnou mávať ako chce. Debila zo seba môžeš urobiť, z vlastnej skúsenosti viem že ho zo seba aj urobíš. Lenže tak toto nejde do nekonečna. Raz sa prekonáš a skončíš s tým. Tiež som prestal. A zrazu po pár dňoch sa pozerám- zvoní mi mobil. Bola to ona. Nezdvihol som. Od jej bratranca som sa dozvedel že strašne plakala a volala mi. Asi ti dôjde prečo. Ponížiť sa ponížiš, ale nikdy nezabúdaj na svoju dôstojnosť.
Valkir Spomínal si kľúče od firmy, takže zrejme nebudeš 15 ročný bažant ale už zdravo rozmýšľajúci mladý človek. To že ti ich chce vrátiť vidím ako jej momentálne riešenie. Sám musíš vidieť, že je to z jej strany uponáhľané, momentálne nevidela iné východisko. To že urobila čo urobila jej časom odpustíš. Nezabudneš na to ale odpustíš jej to. Sú aj horšie problémy.Predstav si že už máte deti a ona sa vyspí s nejakým frajerom so striebornou lyžičkou v zadku. Teraz to vidíš ako strašne veľký problém, tak ako ona. Ak sa máte radi tak ako píšeš, preboha len pretoto sa nerozídte. To by mi bolo ľúto. Ako hovorím, chce to čas. Nechaj ju všetko premyslieť si. Ak je rozumná, nezničí si 2,5 ročný vzťah s chlapcom čo za to stojí kvôli jednonočnému flámovaniu kadetade.
Napíš čo a ako. Ak sa stretnete, nezabudni...Pokora je dôležitá ale na dôstojnosť nezabudni. Ak ma poslúchneš, máte obaja vyhrané...
| TucciSlon napísal: |
| btw robit zo sebe silaka v takychto situaciach mozu robit iba zasrani ktory ani nevedia o com je vztah alebo ti ktorym na svojich polovickach az tak nezalezi.. |
Toto je veľmi múdra veta. Tí čo si ju prečítate skúste sa nad ňou
zamyslieť...
Vituško: Ja viem, myslíš to dobre že by mal urobiť prvý krok on. Ale nie je to tak. Ona schybila, ona musí Valkirovi dokázať že to ľutuje. Valkir zo seba teraz nemôže urobiť psíka, ktorý za ňou bude behať a odprosovať. Už to skúsil, teraz je na rade ona. Ak ho ľúbi, prekoná hrdosť a príde.
Valkir: Teraz sa buď rozídete alebo raz budete mať kopu detí Raz som do zaľúbeného listu priateľke po tom ako sme sa pohádali napísal :,, Mojenko každá hádka, každý problém, každá nezhoda je akoby skúškou našej lásky.Skúškou či odolá... A som šťastný že zatiaľ každú búrku naša láska prežila spolu s nami. A prežije ju ešte mnohokrát" /teraz som to odpísal z nečistopisu, ktorý mám odložený |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2706 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 13:00 Predmet: |
|
|
|
vies jak sa hovori, spravi raz, spravi aj druhykrat. myslim, ze taka zena ti nemoze byt oporou, prave naopak. o com to prosim ta je ked sa dakto pohada s partnerom a urazeny odide s dakym koho ani nepozna na chatu? kde sme? ja nepoznam vsetky detaily ale co je vela to je vela. nehovorim ze ma cakat kym sa neozve ale par dni pockat neh opadnu emocie by nebolo od veci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
TucciSlon Amateur

Zaslal: 02 Jan 2007, 13:12 Predmet: |
|
|
eritrocit: viem presne ocom hovoris, ale ja hovorim to tych prvych momentoch nie o situaciach tyzden neskor.. ked ti ona pri rozhovore z oci do oci povie ze ta nechce vidiet ze aky si ty kreten atd.. strasne by to bolelo ale nechal by som to tak.. tiez mam svoju hrdost, to je jasne, ale tie prve dni je to dost citlive.. urcite by som zo sebe nerobil kkta ked vidim ze sa mi smeje praimo do facu, to co spravila na tej chate ze sa ti vysmievala to by som nebral vazne.. hrala sa na hrdinku, a ked povie jej sestra ze sa preto trapy a stve ju to tak je jasne ze ta miluje a nechce aby to len tak skoncilo.. a vtedy treba zabudnut na chlapsku hrdost a tie krcmove reci ze ja by som to nechal tak a cakal ze nech sa ozve ona.. ked ti povedala jej sestra (a myslim ze sestra ma k sestra blizko, aj ked nie tak v takychto situaciach ano) tak to bude pravda..
ale ako sa tu uz spominalo, my ti mozeme len poradit ale rozhodnutie je stale len na tebe samom. takze by som sa nato poriadne vyspal a prebral si to co vlastne chces.. a srat na prsten.. prsten kupis iny, ale ked JU lubis tak ta bude strat ze si ju nechal odplavat tak jak ten prsten.. tot vse.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
TucciSlon Amateur

Zaslal: 02 Jan 2007, 13:17 Predmet: |
|
|
Eritrocit: pisal som to ako tebe ale myslel som na Valkira. trocha ma po poplietlo lebo este sedim v robote odchukujem od obeda..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 13:17 Predmet: |
|
|
TucciSlon: áno máš pravdu, prvé dni sú najhoršie. Vtedy si o sebe vypočuješ dosť škaredých vecí od človeka ktorého miluješ najviac a to bolí. Ale zobral som si aj ponaučenie. V takéto dni to musíš brať s rezervou a ak sa nakoniec udobríte nespomínaj ich. To nerobí dobrotu. Ide to strašne ťažko ale ide to.
/nevadí, stáva sa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 13:20 Predmet: |
|
|
| No, neviem, ale buď to bol RIADNY afekt, ale najprv sa zamysli či pretým nejaký čas neboli podobné problémy, na nejaké náznaky či nemala vo vzťahu nejaký problém... A zas neviem, na jednej strane sestra hovorí že sa trápi ale tá chata, radšej sa ani neoikúšaj zisťovať čo a s kým robila lebo keď ti hovorila také zlé veci tak by som si bol istý (ver mi, strašne si želám aby som sa mýlil) že sa s niekým vyspala. Najlepšie by bolo možno sa jej ozvať, lebo by si sa len zožieral ale čakať čo povie, sadnúť si oproti nej a pozerať sa jej d očí a surovo sa spýtať, prečo to robila, či rťa ešte má rada a vysvetliť si to.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 540 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 13:23 Predmet: prepac |
|
|
| eritrocit napísal: |
Petoo: Aj keď je situácia aká je, určite by sa ti nepáčilo ak by na tvoju možno už ex niekto cudzí nadával že je k*rva. Tým ponižuješ aj Valkira
|
hmm tak prepac ak sa ta to dotklo valkir |
|
| Návrat hore |
|
 |
TucciSlon Amateur

Zaslal: 02 Jan 2007, 13:24 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| vies jak sa hovori, spravi raz, spravi aj druhykrat. myslim, ze taka zena ti nemoze byt oporou, prave naopak. o com to prosim ta je ked sa dakto pohada s partnerom a urazeny odide s dakym koho ani nepozna na chatu? kde sme? ja nepoznam vsetky detaily ale co je vela to je vela. nehovorim ze ma cakat kym sa neozve ale par dni pockat neh opadnu emocie by nebolo od veci. |
mozno mas v niecom pravdu, ale ked toho cloveka poznas a vies ze co od neho mozes cakas tak to ze sla na chatu v opitosti povedala par hluposti to by som nebral moc tragicky.. ja viem ze to v tom danom momente boli, ale skus sa nato pozret aj z inej strany.. vzi sa do jej koze.. hadas sa s frajerom koli blbostiam neviem kolko dni to tam uz pisal, proste odchadzas s placom a potom si na phone po par predchadzajucich hovoroch najdes aj odkaze sa s tebou chalan rozchadza.. co by si spravil ty?? sedel doma a lutoval sa?? nie.. isiel by si s kamosmi na chatu, a to ze tam boli nejaky dvaja kkti alebo kolko ich tam bolo z BA tak to je uz vedlajsie.. (btw nikdy nevies ci ju na tu chatu neprehovorili kamosi, aby sa netrapila sama doma) ved pisal ze sa vlacila s kamosmi A jekakymi Blavakmi.. takze odsudzovat iba jednu stranu je dost hlupe.. Ved sam priznal ze sa choval ako KKT a to uz je pokora si myslim, ale to musi povedat jej a to priamo do oci.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2706 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 14:29 Predmet: |
|
|
ale kto vie ci ten odkaz aj pocula, lebo kto vola do odkazovej schranky?
to je jedno, ale hovoril som ze par dni sa neozvat, schladit sa a utriedit si myslienky nemoze byt nikomu na skodu. vsetky okolnosti nepoznam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 02 Jan 2007, 15:02 Predmet: |
|
|
No tak ešte nejaké okolnosti - tí traja týpokovia, neboli jej kámoši, ale chlapíci z Blavy, ktorých poznala 2 dni silvester oslávila s nimi, nie s kámošmi.
Tak asi tak.,
ale som si aj tak takmer istý, že tam s nikým nič nemala, podľa mňa si chcela iba užiť, neviem ak to bude takto , skúsim to s nou prebrať a možno to s nou este skúsim, ale až keď mi vážne ukáže že jej na mne záleži a to ona bohužiaľ asi nevie, ked to berie ako "poníženie".
Za posledne tri dni mi dokázala na čom jej záleži, tak nech sa teraz snaží o opak ja tiež niesom zo železa.
a dokonca, vôbec si neuvedomuje, že spravila chybu, alebo niečo zlé, tak logicky ak s nou budem ďalej zatra to spraví znova (pochopiteľne, keď to nepovažuje za zlé).
no neviem je to na mňa priveľa, ale to najhoršie už zo mňa opadlo,
tak vďaka no hodne ste mi pomohli.
A ešte sa ozvem ako to všetko dopadlo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Diestro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 169
Zaslal: 02 Jan 2007, 17:05 Predmet: |
|
|
Valkir: Asi by som porozmyslal ci je to fakt ta prava. Aj ked nepoznam setky okolnosti, keby som v tvojej kozi urcite by som sa jej neprosil a ani nevolal. Ved ked ta lubi a mrzi ju to, tak sa ti bude chciet aspon ospravedlnit. Toto by som svojej polovicke velmi tazko odpustal keby ide s nejakymi chlapmi na chatu.
Ked uz aj sam hovoris ze isla za tym kto viac platil Byt tebou sa nad tym zamyslim. Vsade je plno ludi co ich tlacia penaze vo vacku. Mozno to bol len chvilkovy skrat, ale aby sa najblizsie zas za nejakym nerozbehla |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1080 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 17:38 Predmet: |
|
|
valkir: Uf... sila... život občas prináša fakt nie príjemne sytuácie. jak som to čítal prvé čo ma napadlo bolo, že by potrebovala dobre po papuli,aby sa uvedomila... to,že išla na chatu s cudzími chlapmi bola od nej pekná hlúposť, mohla veľmi škarede dopadnúť. nemyslím, že by si ju mal za niečo odprosovať, na rade je ona.nech ukáže ako jej záleži na vašom vzťahu. A tá reakcia na jej sms s tými klučami bola skvelá,dobre si to napísal.
A ja osobne by som spravil to,že by som kúpil znova zasnubný prsten a pri stretku jej ho ukázal s tým, že to mal byť darček k silvestru, alebo niečo také. |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2299 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 21:11 Predmet: |
|
|
aby som sa vyjdril hlavne k tomu predmetu co boli najviac na svete. nikdy to nebudu uraz ani ked vas niekto nakope. ale vzdy najviac boli ak stratite niekoho koho mate rad...
Mne sa stalo nieco podobne v podstate tiez na silvestra. A kopacky mi dala az vcera vecer. Ale co uz. No ked ste boli spolu tak dlho, asi to bol hlbsi vztah ako som mal ja. Dnes som sa sice trapil, ale zajtra budem v pohode. A ty o nu este zabojuj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|