ale chyba bude na obidvoch stranach..
po prve.. mne osobne sa nepacia afektovane zeny, nevesti to nic dobre, iba komplexy, neuprimnost, a traumy z minulosti, alebo vselijake prehnane potreby.
Dalej moja skusenost je taka, ze zenu si treba skrotit hned na zaciatku vztahu, nedovolit jej nic, treba ju vychovat a byt tvrdy.
Neviem, asi ti neviem poradit, pretoze u nas su to vzdy malickosti, ktore sa daju lahko vyriesit, resp. aj ked ide o vaznejsie veci, nikdy by si nikto z nas nedovolil ku tomu druhemu nieco viac ako po urcitu hranicu, ktoru zatial ani jeden z nas neprekrocil.
Ja by som s takouto ani nezacal chodit, resp. by som sa s nou rozisiel, ale na druhej strane, ak ju mas naozaj rad, a ona teba, tak mozno sa dokaze kvoli tebe zmenit.
Zeny su niekedy take, ak nedostanu priucku, su naozaj na koni. A zabudaju na vsetko. Neuvedomuju si, ze mozu tomu druhemu ublizit, myslia iba na seba, dokonca tuto situaciu az zneuzivaju. proste su vo vztahu rozmaznane, az po pociteni tvrdej ruky, resp. az ked im muz ukaze, ze z nich nie je posrati, a ze kludne odide, sa spamataju.
ser na to, co som pisal predtym, nechaj to tak, a ked sa neozve, tak to znamena ze nema dostatok rozumu ani citu aby si uvedomila niektore veci.(najdolezitejsie v zivote)
neviem ci som to pochopil spravne, ale ak sa kvoli tebe nevie ponizit,tak ta nemiluje.valkir napísal:ona je presne typ človeka, ktorý so mnou telefonuje pekne mi vynadá tvári sa, že to má na háku a len čo zloží tel. tak sa vyplakáva ako najatá, vieš, ona berie takéto veci ako "poníženie".
Vďaka vám ste fakt super a veľmi ste mi pomohli.
Celkove ak si to tak zoberiem, je dost citovo labilna a nestabila(ako vela zien) ale ked robi extremy, to nie je naozaj dobre podla mna. Moznoze teraz sa zmeni na chvilu, ale ak to spravi znovu tak ti bude len zbytocne ublizovat.
vyzeras ako dobry chlap, myslim, ze si zasluzis lepsiu...