|
|
|
| Autor |
Správa |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 54
Zaslal: 05 Jan 2007, 1:38 Predmet: happy-end |
|
|
jj , už to nechajme, ztrhávame iba chrasty z rany.
mimochodom zajtra si súkromne vynahradzujeme nový rok už aj šampanské sa chladí. (pravda už bez prsteňov...)
A už aj tzv. "sex na usmířenou" je za nami, takže už nešpárame
Ako jeden génius povedal (Max Cavallera).: Let´s fuck shit up.
::::CLOSED:::: |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 4:10 Predmet: |
|
|
Tak valkir pozri sa na moju tému - klikk sem a povedz nato niečo...
Ľudia nie vždy takéto veci končia Happy And-om. Mne začala robiť podobné veci a nedala šancu ani na zmierenie. Kľudne si išla za druhým a vôbec sa netrápila čo je somnou...
Po ďalšie, moja bola taká že sa ju nedalo skrotiť, jakmile sa mi niečo ne nej nepáčilo, hneď ma uzemnila že: Tak si nájdi inú! A keď sme sa pohádali behom dňa si našla náhradníka.
Príklad: Nerozišla sa priamo ale naťahovala to (však prefíkaná ženská logika) kým som nato neprišiel sám že niekoho má, vždy to otočila tak aby som ja bol ten sprostý... Ja som jej naznačil že som počul o nej takéto veci a ona hneď že: Ty budeš skôr veriť obyčajným týpkom ako mne? A už ma uzemnila... Keď som ich nachytal, až vtedy dala rozchod. Dovtedy ma mala po ruke a s druhým si užívala. Tiež treskla telefón nech ju teraz neotravujem a v pozadí smiech aspon 4 chlapov. Nemala na to nikdy logické vysvetlenie... A keď sa všetko prevalilo a rozišla sa, tak mi rozprávala že aká je zalúbená do chalana A to bolo horedole 2 týžden pred sviatkami a na silvestra sa už zalúbila do chalana B, a hned po silvestri povedala ze chalana A ma v p..i lebo tento je ten pravy, ale pred nim bol pravy ten chalan A a este pred nim zase ja... Takze vidíte sami. Som zvedavý dokedy vydrží tá velká láska s chalanom B a kedy sa objaví chalan C. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2557 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 5:10 Predmet: |
|
|
| MayDaySK napísal: |
| Príklad: Nerozišla sa priamo ale naťahovala to (však prefíkaná ženská logika) kým som nato neprišiel sám že niekoho má, vždy to otočila tak aby som ja bol ten sprostý... Ja som jej naznačil že som počul o nej takéto veci a ona hneď že: Ty budeš skôr veriť obyčajným týpkom ako mne? A už ma uzemnila... Keď som ich nachytal, až vtedy dala rozchod. Dovtedy ma mala po ruke a s druhým si užívala. Tiež treskla telefón nech ju teraz neotravujem a v pozadí smiech aspon 4 chlapov. Nemala na to nikdy logické vysvetlenie... A keď sa všetko prevalilo a rozišla sa, tak mi rozprávala že aká je zalúbená do chalana A to bolo horedole 2 týžden pred sviatkami a na silvestra sa už zalúbila do chalana B, a hned po silvestri povedala ze chalana A ma v p..i lebo tento je ten pravy, ale pred nim bol pravy ten chalan A a este pred nim zase ja... Takze vidíte sami. Som zvedavý dokedy vydrží tá velká láska s chalanom B a kedy sa objaví chalan C. |
Ty si nebol jej chalan ale jej k*rva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 815 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Ty si nebol jej chalan ale jej k*rva  |
mas pravdu, ale ona nie je normalne dievca, je to p*ca alebo k*rva nazvite si to ako chcete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 0:32 Predmet: |
|
|
Ale aspon keby povedala že si chce len užiť tak to beriem ako ku**enie a nezalúbim sa. Ale na začiatku bola taká zlatá, dalo sa sňou o všetkom kecať, mala rozhlad... Nie ako ostatné že len isté témy a potom krach. A vtedy rozprávala že aký som dobrý, že sa neku**ím atď. Že ju všade nosím a som perfektný a ako ma strašne lúbi, a že či ju nikdy neopustím... Načo boli tie kaleráby dobré? Ja som jej povedal na tie kaleráby iba toľko... Ty ma necháš uvidíš, ja by som ťa prečo nechal však ťa lúbim. Lebo som riadne zaškolený svojim antifeministckým bratom ktorý má aj pravdu: Nájdeš si babu tak si užívaj kým si snou, lebo zajtra ťa už ani poznať nebude možno... Tiež má skúsenosti typu: Mal babu a odrazu mu odišla do španielska na dovolenku s iným týpkom... Mal ďalšiu chvílu sa lúbili a potom zdrhla s iným... Proste také sú ženy, nevyspytatelné. Keď iseš do vzťahu tak sa priprav na to že ťa nechá... Toto sú jeho múdre slová čo sa zatial potvrdili mne aj mnohým kamarátom.
Sme nedobrovolný starý mládenci. Chceli by sme vzťah ale nato treba spoluprácu z oboch strán a tá žial zo strany žien akosi nieje... :-(
...a to že nieje, je preto že tam neni chémia, a iskru nevyvoláš nasilu, a citom nerozkážeš, a lásku si nevynútiš a to sú tie fakty prečo som/sme sám/sami a asi aj ostaneme. Keď každú ktorú stretnem, nič kumne necíti, nepriťahujem ju, a chce byť len kamoška... Nikam to takto nedotiahnem a stále budú chcieť byť len kamošky. Proste som komunikatívny a všetko ale vždy to dotahnem len na to že ma pochváli že som super chalan a budeme kamaráti, ale k čomu mu je kamarátka... Neviem proste prekročiť tú hranicu aby to bol vzťah. |
|
| Návrat hore |
|
 |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 54
Zaslal: 07 Jan 2007, 5:02 Predmet: |
|
|
MayDaySK : - nemyslíš, že by si to mal riešiť inde (napr.: založiť s týmto tému), lebo toto je už uzavreté.
Vďaka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 13:23 Predmet: |
|
|
Problém Valkira a Valkiry je uzavretý, všetko dopadlo dobre.
Takže v diskusii o MaydaySk-ovi pokračujte v tejto téme.
pri uvedení rozumného dôvodu cez SS túto tému odomknem |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|