|
|
|
| Autor |
Správa |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 782 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 21 Máj 2007, 21:49 Predmet: |
|
|
S kamaratmi sme sa tomu zacali trocha venovat, ale myslim, ze uz nikdy nebudem na ich urovni....nic nieje horsie ako bolestivy uraz ktory vas na isty cas aj odpise hned v tzaciatkoch.
vedel som skocit cez zabradlie v podstate cokolvek a co som este nevedel, to som skusal...teraz mam psychický blok. vazne...rozbehnem sa, vsetko spravne az na to, ze nohy mi prosto zostanu na zemi. neodrazim sa. neviem to prekonat.....prosto bezim a...nic.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2137 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2007, 8:07 Predmet: |
|
|
| tak ten blok skus prekonat v telocvicni - neboj, viem o com hovoris a poviem ti ze to pomaha... ak nemas prilezitost ist do telocvicne tak to uz je horsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 782 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2007, 9:00 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
| tak ten blok skus prekonat v telocvicni - neboj, viem o com hovoris a poviem ti ze to pomaha... ak nemas prilezitost ist do telocvicne tak to uz je horsie |
mal som iba narazene obe zapästia....akle aj tak je to velm,i neprijemny uraz. Blbe je, ze ked uz som sa trocha osmelil, rozhodol som sa pre Speed, ktory mi nikdy predtym nerobil problem. rozbehol som sa, skocil, prechytil lavou rukou, ktorou som to robil vzdy, no zranenie este nebolo zahojene. Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....
Cez co mam v telocvicni skakat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 22 Máj 2007, 9:16 Predmet: |
|
|
| Gul'dan napísal: |
Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....
pocuj nechcem ti do toho kafrat ale nechces s tym prestat? .... ak ta to vazne bavi tak neprestanes ale takto si doje*** zdravie ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2007, 13:26 Predmet: |
|
|
| Sepiroth napísal: |
svedska bedna, zinienky poukladane na seba alebo hocico co najdes v sklade telicvicne...kazda telocvicna ma ine vybavenie tak sa tazko da poradit...ale taka sevdska bedna je tak akorat...
a k tomu klipu od David Guetta & Vajco...povedal by som ze taky priemer co sa tyka svetoveho formatu...len by som chcel vidiet mesto, kde su secci obyvatelia PKristi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 397 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2007, 14:45 Predmet: |
|
|
| osiris/cannabis napísal: |
parkour zalozili francuzi omg  |
presne tak david belle ho presnejsie zalozil mohli ste ho vidiet aj vo filme 13.okrsok alebo okrsok 13 to podla toho kde ste ho videli a ked ste nevideli tak teraz niekedy v juni ma ist na markize  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smoake Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 660 Bydlisko: PWD. by RED> Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2007, 21:00 Predmet: |
|
|
| je to taky cudny sport.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivoralik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.07.2006 Príspevky: 565
Zaslal: 01 Jún 2007, 19:16 Predmet: |
|
|
| Smoake napísal: |
| je to taky cudny sport.... |
je to šport,kde prekonávaš svoje hranice,alebo zachádzaš až za hranice svojich schopnosti,,,ale nikdy to netreba podceniť,pretože parkour nieje extremny šport
Edit:nedal by niekto za take 2-3 mesiace JAM?ak hej piste SS |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.10.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Zem, Europa, Slovensko, P Karma: 
|
Zaslal: 01 Jún 2007, 22:38 Predmet: |
|
|
| ivoralik napísal: |
je to šport,kde prekonávaš svoje hranice,alebo zachádzaš až za hranice svojich schopnosti,,,ale nikdy to netreba podceniť,pretože parkour nieje extremny šport
Edit:nedal by niekto za take 2-3 mesiace JAM?ak hej piste SS |
tak prepac, ale teraz si povedal blbost...si si povedal oxymoron...ze prekonavas svoje schopnosti ale nieje to extrem...v parkoure ZASADNE neprekonavas SCHOPNOSTI...prekonavas tak sam seba ale nie svoje schopnosti...prekonavas mentalne bloky...napr. ja som dnes prekonal jeden a konecne som vyskusal monkey valut a aj som sa ho naucil...
aaaaa odkial si??? (na ten jam) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ivoralik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.07.2006 Príspevky: 565
Zaslal: 02 Jún 2007, 10:16 Predmet: |
|
|
| susenejablko napísal: |
tak prepac, ale teraz si povedal blbost...si si povedal oxymoron...ze prekonavas svoje schopnosti ale nieje to extrem...v parkoure ZASADNE neprekonavas SCHOPNOSTI...prekonavas tak sam seba ale nie svoje schopnosti...prekonavas mentalne bloky...napr. ja som dnes prekonal jeden a konecne som vyskusal monkey valut a aj som sa ho naucil...
aaaaa odkial si??? (na ten jam) |
no jo az teraz som zistil ze som napisal dve veci,ktore si protirecia,,sory vcera som nebol dako pri zmysloch
aa som z Brezna..ale az o take tri mesiace,pretoze mam nohu v sadre este dva aj pol tyzdna a potom to kus trva kym to rozchodim
nemas icq?by sme pokecali,,,dohodli sa...posli cez SS |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2582
Zaslal: 02 Jún 2007, 11:29 Predmet: |
|
|
hotovy lazaret v tejto teme
sorry za ot |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZmrD Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.11.2006 Príspevky: 239 Bydlisko: Springfield Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2007, 19:19 Predmet: |
|
|
viem to je otazka omg... |
|
| Návrat hore |
|
 |
susenejablko Light Star

|
Zaslal: 03 Jún 2007, 12:01 Predmet: |
|
|
| ZmrD napísal: |
viem to je otazka omg... |
no...pravda, pravda...trebalo by zmeniť názov témy na jednoduché LE PARKOUR...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1454 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2007, 20:20 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh
Neda mi aby som to tu nedal. No tak si trosku honim ego Este som kratke vlasy mal...davno to bolo. Uz sa PK nevenujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|