vedel som skocit cez zabradlie v podstate cokolvek a co som este nevedel, to som skusal...teraz mam psychický blok. vazne...rozbehnem sa, vsetko spravne az na to, ze nohy mi prosto zostanu na zemi. neodrazim sa. neviem to prekonat.....prosto bezim a...nic.
Viete, čo je to parkour?
S kamaratmi sme sa tomu zacali trocha venovat, ale myslim, ze uz nikdy nebudem na ich urovni....nic nieje horsie ako bolestivy uraz ktory vas na isty cas aj odpise hned v tzaciatkoch.
vedel som skocit cez zabradlie v podstate cokolvek a co som este nevedel, to som skusal...teraz mam psychický blok. vazne...rozbehnem sa, vsetko spravne az na to, ze nohy mi prosto zostanu na zemi. neodrazim sa. neviem to prekonat.....prosto bezim a...nic.
mal som iba narazene obe zapästia....akle aj tak je to velm,i neprijemny uraz. Blbe je, ze ked uz som sa trocha osmelil, rozhodol som sa pre Speed, ktory mi nikdy predtym nerobil problem. rozbehol som sa, skocil, prechytil lavou rukou, ktorou som to robil vzdy, no zranenie este nebolo zahojene. Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....Maki napísal:tak ten blok skus prekonat v telocvicni - neboj, viem o com hovoris a poviem ti ze to pomaha... ak nemas prilezitost ist do telocvicne tak to uz je horsie
Cez co mam v telocvicni skakat?
pocuj nechcem ti do toho kafrat ale nechces s tym prestat? .... ak ta to vazne bavi tak neprestanes ale takto si doje*** zdravie ...Gul'dan napísal:Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....
Cez co mam v telocvicni skakat?
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
svedska bedna, zinienky poukladane na seba alebo hocico co najdes v sklade telicvicne...kazda telocvicna ma ine vybavenie tak sa tazko da poradit...ale taka sevdska bedna je tak akorat...Sepiroth napísal: Cez co mam v telocvicni skakat?
a k tomu klipu od David Guetta & Vajco...povedal by som ze taky priemer co sa tyka svetoveho formatu...len by som chcel vidiet mesto, kde su secci obyvatelia PKristi...
-
susenejablko
Light Star
tak prepac, ale teraz si povedal blbost...si si povedal oxymoron...ze prekonavas svoje schopnosti ale nieje to extrem...v parkoure ZASADNE neprekonavas SCHOPNOSTI...prekonavas tak sam seba ale nie svoje schopnosti...prekonavas mentalne bloky...napr. ja som dnes prekonal jeden a konecne som vyskusal monkey valut a aj som sa ho naucil...ivoralik napísal:je to šport,kde prekonávaš svoje hranice,alebo zachádzaš až za hranice svojich schopnosti,,,ale nikdy to netreba podceniť,pretože parkour nieje extremny šport
Edit:nedal by niekto za take 2-3 mesiace JAM?ak hej piste SS
aaaaa odkial si??? (na ten jam)
no jo az teraz som zistil ze som napisal dve veci,ktore si protirecia,,sory vcera som nebol dako pri zmyslochsusenejablko napísal:tak prepac, ale teraz si povedal blbost...si si povedal oxymoron...ze prekonavas svoje schopnosti ale nieje to extrem...v parkoure ZASADNE neprekonavas SCHOPNOSTI...prekonavas tak sam seba ale nie svoje schopnosti...prekonavas mentalne bloky...napr. ja som dnes prekonal jeden a konecne som vyskusal monkey valut a aj som sa ho naucil...
aaaaa odkial si??? (na ten jam)
aa som z Brezna..ale az o take tri mesiace,pretoze mam nohu v sadre este dva aj pol tyzdna a potom to kus trva kym to rozchodim
nemas icq?by sme pokecali,,,dohodli sa...posli cez SS
-
susenejablko
Light Star
-
P3Bo
Guru wannabe
Mohli ste tam dať viac pesničiek ; ) ale musím pochváliť ......máte lepšiu telocvičňu : P susenejablko by asi mal čo povedať k tomu : )Maki napísal:pohonim trosku ego aj ja - - ale kuknite iba do 5:30 - potom nuda - vidko robil kamos v lete ked som este skakal - je tam nasa crew, ja som ten najholohlavejsi:D - su tam aj vydarene aj normalne veci aj totalne baily takze da sa to...
-
axxis
Addict
Urcite ide o srandu, ale backflip s trikom na hlave by som v zivote neskocil.Maki napísal:noa? hlavne ze for fun:D a neviem ci si vla ludi dovoli dvojte salto ako ja
ale nie - tam slo skor o tie baily... a pesniciek tam viac bolo len kamos vravel ze mu to nejak seklo a prestalo hrat.. a ja som sa s tym hrabat necel...