Viete, čo je to parkour?

O športe...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

S kamaratmi sme sa tomu zacali trocha venovat, ale myslim, ze uz nikdy nebudem na ich urovni....nic nieje horsie ako bolestivy uraz ktory vas na isty cas aj odpise hned v tzaciatkoch.
vedel som skocit cez zabradlie v podstate cokolvek a co som este nevedel, to som skusal...teraz mam psychický blok. vazne...rozbehnem sa, vsetko spravne az na to, ze nohy mi prosto zostanu na zemi. neodrazim sa. neviem to prekonat.....prosto bezim a...nic. :(
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak ten blok skus prekonat v telocvicni - neboj, viem o com hovoris a poviem ti ze to pomaha... ak nemas prilezitost ist do telocvicne tak to uz je horsie
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Maki napísal:tak ten blok skus prekonat v telocvicni - neboj, viem o com hovoris a poviem ti ze to pomaha... ak nemas prilezitost ist do telocvicne tak to uz je horsie
mal som iba narazene obe zapästia....akle aj tak je to velm,i neprijemny uraz. Blbe je, ze ked uz som sa trocha osmelil, rozhodol som sa pre Speed, ktory mi nikdy predtym nerobil problem. rozbehol som sa, skocil, prechytil lavou rukou, ktorou som to robil vzdy, no zranenie este nebolo zahojene. Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....
Cez co mam v telocvicni skakat?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Gul'dan napísal:Vlastne ma doteraz lave pri vecsej namahe bolí. prosto som sa zachytil nohami a d*bol, lebo ta lava ruka sa mi uplne podlomila....
Cez co mam v telocvicni skakat?
pocuj nechcem ti do toho kafrat ale nechces s tym prestat? .... ak ta to vazne bavi tak neprestanes ale takto si doje*** zdravie ... :?:
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

Sepiroth napísal: Cez co mam v telocvicni skakat?
svedska bedna, zinienky poukladane na seba alebo hocico co najdes v sklade telicvicne...kazda telocvicna ma ine vybavenie tak sa tazko da poradit...ale taka sevdska bedna je tak akorat...

a k tomu klipu od David Guetta & Vajco...povedal by som ze taky priemer co sa tyka svetoveho formatu...len by som chcel vidiet mesto, kde su secci obyvatelia PKristi...
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

osiris/cannabis napísal:parkour zalozili francuzi omg :wink:
presne tak david belle ho presnejsie zalozil mohli ste ho vidiet aj vo filme 13.okrsok alebo okrsok 13 to podla toho kde ste ho videli a ked ste nevideli tak teraz niekedy v juni ma ist na markize :wink:
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

je to taky cudny sport....
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

Smoake napísal:je to taky cudny sport....
je to šport,kde prekonávaš svoje hranice,alebo zachádzaš až za hranice svojich schopnosti,,,ale nikdy to netreba podceniť,pretože parkour nieje extremny šport
Edit:nedal by niekto za take 2-3 mesiace JAM?ak hej piste SS
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ivoralik napísal:je to šport,kde prekonávaš svoje hranice,alebo zachádzaš až za hranice svojich schopnosti,,,ale nikdy to netreba podceniť,pretože parkour nieje extremny šport
Edit:nedal by niekto za take 2-3 mesiace JAM?ak hej piste SS
tak prepac, ale teraz si povedal blbost...si si povedal oxymoron...ze prekonavas svoje schopnosti ale nieje to extrem...v parkoure ZASADNE neprekonavas SCHOPNOSTI...prekonavas tak sam seba ale nie svoje schopnosti...prekonavas mentalne bloky...napr. ja som dnes prekonal jeden a konecne som vyskusal monkey valut a aj som sa ho naucil...

aaaaa odkial si??? (na ten jam)
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

susenejablko napísal:tak prepac, ale teraz si povedal blbost...si si povedal oxymoron...ze prekonavas svoje schopnosti ale nieje to extrem...v parkoure ZASADNE neprekonavas SCHOPNOSTI...prekonavas tak sam seba ale nie svoje schopnosti...prekonavas mentalne bloky...napr. ja som dnes prekonal jeden a konecne som vyskusal monkey valut a aj som sa ho naucil...

aaaaa odkial si??? (na ten jam)
no jo az teraz som zistil ze som napisal dve veci,ktore si protirecia,,sory vcera som nebol dako pri zmysloch :D
aa som z Brezna..ale az o take tri mesiace,pretoze mam nohu v sadre este dva aj pol tyzdna a potom to kus trva kym to rozchodim
nemas icq?by sme pokecali,,,dohodli sa...posli cez SS
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hotovy lazaret v tejto teme :)

sorry za ot
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

viem :D to je otazka omg...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ZmrD napísal:viem :D to je otazka omg...
no...pravda, pravda...trebalo by zmeniť názov témy na jednoduché LE PARKOUR... :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Obrázok
Neda mi aby som to tu nedal. No tak si trosku honim ego :D Este som kratke vlasy mal...davno to bolo. Uz sa PK nevenujem.
Maki
Darca
Darca

pohonim trosku ego aj ja - - ale kuknite iba do 5:30 - potom nuda - vidko robil kamos v lete ked som este skakal - je tam nasa crew, ja som ten najholohlavejsi :D:D - su tam aj vydarene aj normalne veci aj totalne baily takze da sa to...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Clovece sak ste boli viac na zadku ako na nohach. :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Maki napísal:pohonim trosku ego aj ja - - ale kuknite iba do 5:30 - potom nuda - vidko robil kamos v lete ked som este skakal - je tam nasa crew, ja som ten najholohlavejsi :D:D - su tam aj vydarene aj normalne veci aj totalne baily takze da sa to...
Mohli ste tam dať viac pesničiek ; ) ale musím pochváliť ......máte lepšiu telocvičňu : P susenejablko by asi mal čo povedať k tomu : )
Maki
Darca
Darca

axXis napísal:Clovece sak ste boli viac na zadku ako na nohach. :D
noa? hlavne ze for fun :D:D a neviem ci si vla ludi dovoli dvojte salto ako ja :P ale nie - tam slo skor o tie baily... a pesniciek tam viac bolo len kamos vravel ze mu to nejak seklo a prestalo hrat.. a ja som sa s tym hrabat necel...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:noa? hlavne ze for fun :D:D a neviem ci si vla ludi dovoli dvojte salto ako ja :P ale nie - tam slo skor o tie baily... a pesniciek tam viac bolo len kamos vravel ze mu to nejak seklo a prestalo hrat.. a ja som sa s tym hrabat necel...
Urcite ide o srandu, ale backflip s trikom na hlave by som v zivote neskocil. :happyrespect:
Napísať odpoveď