|
|
|
| Autor |
Správa |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 12 Mar 2007, 16:19 Predmet: |
|
|
DracicA:Jeej velmi pekne kreslis uzastne to je
K teme:Ja neviem velmi kreslit ... resp. skoro vobec ale kreslim strasne rad ... a kreslim si skoro stale ... minule som sa ucil maturitne otazky zo sloviny (mam vytlacene vypracovane otazky) a uz ich mam s ilustraciami, lebo som mal v ruke ceruzku ale ak kreslim tak kreslim len preseba a vecsinou to potom aj tak roztrham, lebo sa mi na tom nieco nepaci... len aby ste mali obraz o tom ako kreslim tak tuto je upnuty jeden obrazok, co som nascanoval este skor ako som ho roztrhal
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1402
Zaslal: 12 Mar 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
| ja viem kreslit priemerne. ale idem na odbor propagacne vytvarnictvo , lebo tam nieje matika ani fyzika a mam cas na futbal. ale ani ma to moc nebavy ale lepsie ako pocitat matiku
|
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 190
Zaslal: 13 Mar 2007, 19:09 Predmet: |
|
|
| ZHNiLa_KaCHNa napísal: |
moze byt?  |
Veeelmi zaujimave, pekne farby, styl tiez. cool =))
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2364 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2007, 21:15 Predmet: |
|
|
Cez hodinu, ked je nuda, sa sam cudujem ake umelecke tvary z mojho pera vychadzaju, akurat potom je dost tazke obhajovat co to je pri kontrole zosita pri odpovedi...vzdy to zhodim na Dawa
|
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 01.08.2005 Príspevky: 1194 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2938 Bydlisko: -) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bosorka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 10 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2007, 14:26 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| vidíš, na technické kreslenie som zabudol. ale nenávidím tušové perá.. ja som výkresy vždy kreslil v autocade |
tak to by som zase chcela vediet ja, ja som este na priemyslovku chodila v case, ked sme poctivo kreslili na rysovacich doskach, doma som taku rarohu mala aj s pantografom, ale vykresy sa mi vzdy pacili a niektore by stali aj za to, dat ich zaramovat..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2007, 21:56 Predmet: |
|
|
toto som dnes nakreslil ... je to asi najlepsie co sa mi doteraz podarilo, ale vela od toho necakajte , kedze neviem poriadne kreslit no vyjadrite svoj nazor : http://www.miki.diesel2.net/kopce.jpg
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 826 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2007, 22:01 Predmet: |
|
|
| Explo!D napísal: |
| Ty si v Mutants? |
Nie nie som Je tam hore napísane "4 : Mutants", nekreslím len "svoje" veci, skúšam všeličo, a keď nakreslím "nápis", ktorý už používa niekto iný, venujem mu to... napíšem "4 : ..."
K tým skečom, ten druhý sa mi viac páči, celkom zaujímavý štýl.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ShepDog Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2005 Príspevky: 296 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
punkerka115 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 52
Zaslal: 07 Máj 2007, 12:11 Predmet: |
|
|
taak nieco moje
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
52.26 kB |
| Rozlíšenie: |
640x480 |
| Prezretá: |
119 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
51.54 kB |
| Rozlíšenie: |
640x480 |
| Prezretá: |
67 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2007, 15:41 Predmet: |
|
|
Dooosť dobréé. Daj menšie info... čím je to robené, ako dlho si to robila a podla čoho ? Obrázok, fantázia, skutočnosť ?
A nechodila si/nechodíš na výtvarnú školu ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1402
Zaslal: 07 Máj 2007, 15:50 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| vidíš, na technické kreslenie som zabudol. ale nenávidím tušové perá.. ja som výkresy vždy kreslil v autocade |
Ano, ale tusove pera mas aspon legalne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
punkerka115 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 52
Zaslal: 07 Máj 2007, 15:57 Predmet: |
|
|
| Racius napísal: |
Dooosť dobréé. Daj menšie info... čím je to robené, ako dlho si to robila a podla čoho ? Obrázok, fantázia, skutočnosť ?
A nechodila si/nechodíš na výtvarnú školu ?  |
prvy obrasok je robeny na tvrdy farebny papier..robene cierny uhlikom, najprv som to vytienovala hygienickov (cistou ),aby som si nezaspinila prsy a tam nemala flaky na papiery, tak vznikli naznaky tienou, a potom treba pokracovat opatrne, lebo uhlik sa strasne lahko rozmaze, tak pod ruku treba polozit papiet, a najtazsie pre mna bola odraz vodnej hladiny a vrba ..potom som nedokonalisti vygomuvala makkou gumov a zafixovala ..tot vse k prvemu
a druhy- obycajyn vykres, HBceruzka, a cierna krieda ..a mensia skica= vacsia piplacka a postup ako pri prvon, jedine, ceruza sa nerozmazava ako uhlie ..mam ich viac,ale tamtie sa mi neako nepacia
nwoo chodila som ,ale nevenovala som sa..kreslila som si vsetko doma..sutaze som vyhravala jedina na zakladke.. ale kreslim si pre radost... nieco o obrazka, a nieco fantazia
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|