|
|
|
| Autor |
Správa |
aruN Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1012
Zaslal: 04 Jún 2006, 17:43 Predmet: |
|
|
ja som tiez chodil na vytvarnu mozno 2 roky ale potom som odisiel ked mam cas tak si nieco nakreslim ale nikdy s tym nie som spokojny ale ostatnym sa to paci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sato42 Light Star

Stav:  Založený: 24.04.2006 Príspevky: 201
Zaslal: 04 Jún 2006, 18:52 Predmet: Re: Viete kreslit ? |
|
|
| M4jk1:-) napísal: |
ja som este nevidel ktory by horsie kreslil ako ja vzdy sa mi smiali na vytvarnej atd. rad by som vedel vase nazory a mozte poslat niejake obrazky  |
mat tak tvoje problemy ja som kreslit nikdy nevedel a ani som sa nesnazil nieco na to zmenit, nikdy ma to ani netrapilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton24 Light Star

Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 205 Bydlisko: bn Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 19:12 Predmet: piton |
|
|
| moc nie nebavi ma to |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 19:24 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| vidíš, na technické kreslenie som zabudol. ale nenávidím tušové perá.. ja som výkresy vždy kreslil v autocade |
ja ich priam zboznujem,este aj vykresovu cast mojej diplomovky som kreslil na puazak,ked si ju prezerali v komisii tak len pozerali ako puci,ale bolo vidiet ze boli vyteseni,ze aspon niekto im pripomenul ich stare casy
neviem preco,ale som zastancom klasickej metody a nie autocad,microstation apod,co uz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6947 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 19:30 Predmet: |
|
|
| hej, ale robím posledné čiary, a v tom sa mi rozpije tuš.. no zbohom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 870
Zaslal: 04 Jún 2006, 19:41 Predmet: Re: Viete kreslit ? |
|
|
| Sato42 napísal: |
mat tak tvoje problemy ja som kreslit nikdy nevedel a ani som sa nesnazil nieco na to zmenit, nikdy ma to ani netrapilo. |
detto, mne staci, ze viem nakreslit Xiao-xiao panacika  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2006, 19:54 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| hej, ale robím posledné čiary, a v tom sa mi rozpije tuš.. no zbohom. |
zavisi na kvalite pier,moje ROTRINGY to nerobia,mam celu sadu vsetkych velkosti a fachaju ako hodinky,o tie pierka sa treba inac aj starat |
|
| Návrat hore |
|
 |
kaper Medium Star

Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 384
Zaslal: 04 Jún 2006, 20:14 Predmet: |
|
|
a trocha asi viem aj ked sa tomu už , v tom pravom slovazmysle, nevenujem...
vychodil som zákl. umeleckú školu, potom výtvarná na pife-NR... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pan cibula Amateur

Stav:  Založený: 01.06.2006 Príspevky: 16
Zaslal: 05 Jún 2006, 8:45 Predmet: |
|
|
| braaacho!!!...nemas namna!...NIKDY, som nevedel a ani nikdy nebudem vedet nieco nakreslit!...to neni jak ze niekto povie ze nevie kraslit, ale nekresli nieco, ja proste nemam vobec to,tooo...trideeemyslenie ci jak sa tomu hovori...mam 16rokov a od mojich troch rokov kreslim furt rovnako!...palicka, gulicka,stvorec..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 05 Jún 2006, 8:47 Predmet: |
|
|
| pan cibula napísal: |
| braaacho!!!...nemas namna!...NIKDY, som nevedel a ani nikdy nebudem vedet nieco nakreslit!...to neni jak ze niekto povie ze nevie kraslit, ale nekresli nieco, ja proste nemam vobec to,tooo...trideeemyslenie ci jak sa tomu hovori...mam 16rokov a od mojich troch rokov kreslim furt rovnako!...palicka, gulicka,stvorec..... |
to vdiet ze nemas technicke myslenie,myslel si as kruznica alebo kruh,nie gulicka |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 05 Jún 2006, 13:39 Predmet: |
|
|
cibula asi ako moj priprad len este horsi to mi ver proste ked ja "kreslim" zviera to je sen proste to nevies co je smiech kazdi proste sen a stym ze kreslis rovnako od 3 rokov tak to mame na rovnako |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dudelstein Amateur

Stav:  Založený: 06.04.2006 Príspevky: 26 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2006, 13:14 Predmet: |
|
|
absoluuuutne neviem kreslit.... ani sa nesnazim... ani ma to netrapi... ja viem ine veci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2006, 14:00 Predmet: |
|
|
Hrdo o sebe môžem povedať, že kresliť viem, všetci to hovoria, chvália ma za to a aj kopu diplomov mám. Vychodil som prvých 8 ročníkov na ZUŠke, teraz chodím do prvého v druhom cykle, celkom ma to baví, budem pokračovať ďalej
Väčšinu mojich podarených diel majú rodičia doma skopírované v high-kvalite a linority majú úplne všetky. Dokonca sa chvália mojím umením a významným rodinným priateľom (doktorom, príbuzným, iným kamarádom apod.) darúvajú moje (okopírované pochopiteľne) linority a pekne zarámované.
A tu sú dve moje ukážky, nanešťastie je to len fotené mobilom :
Na tejto práci som si dal záležať, prachovými pastelmi, veľmi pekná, príjemná, no zároveň veľmi špinavá práca.
Deleted link
Nedávno sme robili portréty, len sme mali nedostatok modelov a náš pán učiteľ bol ako prvý model
Deleted link |
|
| Návrat hore |
|
 |
C954 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.05.2006 Príspevky: 201 Bydlisko: Pozsony Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2006, 15:22 Predmet: |
|
|
ked tak skece alebo elektricky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 11 Jún 2006, 18:26 Predmet: |
|
|
| to Racius: nic v zlom ale ten vas ucitel vyzera ako WRAITH zo SG Atlantis |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|