ocuj a ked mi to uz hra v sluchatkach aj v repro tak ako potom zas pustim to v sluchatkach do repro, aby som to nemusel prehadzovat v nastaveniach. Pouzivam traktor 2 aj 3. abo porad ako to mam nastavit. dakujemmspeedo napísal:Potrebujes jednu zvukovku a naucit sa robit s tym programom. Pravdepodobne funguje na podobnom principe ako TRAKTOR, a v nom mas na to funkcie, ze proste do reprakov hra ine, v sluchatkach zas nieco ine a tak, to robi program a nie 3 zvukovky lol. Teda ak som spravne pochopil co chces. (asi chces mixovat ze, ved na to ten program je, zacni radsej s manualom a nie dalsimi zvukovkami)
Virtual DJ - Kolko treba zvukoviek na plynule prechody?
-
bond35
Star
- Kontaktovať používateľa:
ako ja poviem zo svojej skusenosti (a to som uz odohral tych svoji par akcii)
Ja ked potrebujem robit disko tak si nosim normalny PC (dve zvukovky>2 vystupy)a oreginal DJ mix pult.( a daľsia profi/hoby zostava)ale vsak vykon 2000W hovorí za vsetko.
a ked robím len normalne ozvucovanie akcii tak zoberiem len notebook.to staci ked nepotrebujem mixovat (alebo prestavim Virtual DJ) a mixujem priamo v NB
Ja ked potrebujem robit disko tak si nosim normalny PC (dve zvukovky>2 vystupy)a oreginal DJ mix pult.( a daľsia profi/hoby zostava)ale vsak vykon 2000W hovorí za vsetko.
a ked robím len normalne ozvucovanie akcii tak zoberiem len notebook.to staci ked nepotrebujem mixovat (alebo prestavim Virtual DJ) a mixujem priamo v NB
da sa s tym hrat aj na traktore?????hezo napísal:je to funglovka. pozri http://www.pixmania.sk/sk/sk/163564/art ... ontro.html
A čo to dokáže.Skreče sa f tom robit asi nedajú čo?hezo napísal:tak uz mam ten hercules. nie je to az take male, da sa na tom v pohode odohrat set. dalsia vec je, ze za 2800 sk nic podobne nekupis, a robit vsetko vo virtuale mysou alebo klavesnicou je samovrazda
A dá sa to kupit niekde na slovesnku v bratislave v obchode.A nejaká menšia party-nejaký setík sa stým da odohrat.Co
Re: Virtual DJ - Kolko treba zvukoviek na plynule prechody?
Ahoj. Chcem si kúpiť novú zvukovú kartu s viacerými výstupmi http://www.alza.sk/zvukova-karta-creati ... d57974.htm a chcel by som sa spýtať či by sa dalo vo Virtual DJ mixovať tak že by som cez slúchatka robil odposluch ?