|
| Autor |
Správa |
majurak Amateur

Stav:  Založený: 20.10.2005 Príspevky: 12
Zaslal: 05 Nov 2006, 16:21 Predmet: virus - pomozte |
|
|
| pomoc! minule som stiahol nejaky program a na liste mi stale vyskakuje taky zlty otaznik. ked nanho dam kurzor tak tam pise Critical system errors! a ked na to kliknem tak mi vyhodi tuto stranku http://www.virusbursters.com/download.php pomozte mi prosim lebo sa zblaznim |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7378 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
| zmeň si názov témy |
|
| Návrat hore |
|
 |
bellatrix9999 Light Expert

Stav:  Založený: 11.04.2006 Príspevky: 63
Zaslal: 06 Nov 2006, 8:54 Predmet: |
|
|
no toto som mala aj ja, stiahla som to spolu s jednym klientom...
nepomohol mi spybot ad-aware ani nod32.. spyware (skus norton antivirus, kamosovi to nasiel a odstranil prave on).
Skus obnovu systemu (tak som to riesila ja a pomohlo mi to), pripadne ak mas zazalohovany win, tak reinstall...
btw by ma zaujimalo spolu s cim si to stiahol |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
|
| Návrat hore |
|
 |
majurak Amateur

Zaslal: 07 Nov 2006, 0:21 Predmet: |
|
|
aj som skusal reimstalovat win lenze ked mi kopirovalo subory na disk aby mohla byt spustena instalacka tak mi napisalo ze chyba... dal som preskocit lenze potom sa mi resetol PC a uz instalacka dalej nepokracovala.
skusim este checknut tu stranku a dam vediet coskoro, bud z preinstalovanym windowsom alebo s odstranenym virusom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2982 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 15:39 Predmet: |
|
|
Týmito programamy si nechaj preskenovať komplet celý počítač, ventilátor na zdroji a podložku pod myš vrátane.
1.Spywer Doctor
2.Ad-awer
3.Reg Cleaner
Presne toto som mal aj ja, žltý ch*j v lište, critical error, nechajte si to preskenovať absolútne spoľahlivým net antivirom, nájde 20 vírusov a potom si za ich akože odstránenie pýta pár dolárikov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majurak Amateur

Zaslal: 07 Nov 2006, 22:40 Predmet: |
|
|
SmitfraudFix nestacil by namiesto toho Regcleanera? alebo ak tak kde si mozem stiahnut toho cleanera? Ta sv1na ma odpaja z internetu a vypisuje to chyby s citujem,, Generic Host Process for Win32 Services". dufam ze tieto programy uz toho kkta najdu a vymazu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
marek63 Medium Star

Stav:  Založený: 13.05.2006 Príspevky: 331 Bydlisko: Pezinok/www.tupac.cz Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2006, 13:28 Predmet: |
|
|
spybot S&D to vie odstraniť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ma3ix Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 245 Bydlisko: GreenLand Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2006, 17:09 Predmet: |
|
|
Ja som to mal tiez, teda ak to bolo to iste...ikona bola ako direcx s otaznikom a critical system error.
Mal som to tam asi tyzden...a teraz pozeram a uz to tam nieje..
tak neviem..asi to nebolonejake nebezpecne ked to preslo cez antivirak |
|
| Návrat hore |
|
 |
majurak Amateur

Zaslal: 08 Nov 2006, 17:48 Predmet: |
|
|
ale tak ked hovoris ze to nebolo nebezpecne tak co ma potom vypina z internetu a tak ze ho uz ani nezapnem jedine ak dam reset? Jedine djakz hnusnz virus.
Ale musim sa priznat ze uz je to lesie. dal som toho Spyware Doktora aj Ad-Aware a nejako to uz je lepsie ale bo sa mi to len zda ale tak zatial to ide len som zvedavy do kedy
inak dakujem fsetkym co mi pomohli, aj moderatorovi ze napisal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majurak Amateur

Zaslal: 10 Nov 2006, 1:14 Predmet: |
|
|
a mam pre vas dobru spravu musim preinstalovat windows ten blby system mi uz tak lezie na nervy ze ho radsej preinstalujem a mam po problemoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emerger Medium Expert

Stav:  Založený: 30.07.2006 Príspevky: 90
Zaslal: 21 Jan 2007, 12:48 Predmet: |
|
|
Jedine co mi pomohlo...vsetko prebehlo uspesne, dakujem BRM za info. |
|
| Návrat hore |