|
|
|
| Autor |
Správa |
Bullzeye Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2007 Príspevky: 50 Bydlisko: MG Social Club Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 11:27 Predmet: Vista a BSplayer |
|
|
Dufam ze rovnaky problem tu este nebol rieseny kedze som ho nenasiel a tak sa chcem spytat:
Mam Vistu pod ktoru mam nainstalovany BS palyer 1.2 a momentalne aj 2.10.939.
Kedze mam problem s prehravanim fimov u oboch verzii nepredpokladam ze by to zaviselo teda od verzie.
WMP prehrava vsetky filmy a aj ostatne prehravace, kodeky su nainstalovane. Ale ked spustim film pod BS playerom ide zvuk a ostava cierna obrazovka.
Predpokladam ze v tom bude nejaka uplna blbost ale mne uz napady dosli.
Vie niedko poradit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
DjBass Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2008 Príspevky: 420 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 11:30 Predmet: |
|
|
| ked ti funguju vsetky prehravace tak naco ti je BS Player ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 11:45 Predmet: |
|
|
Kasli na BS player, tiez mi pod vistou blbol, skusil som kmplayer a uz som spokojny. Vyskusaj KMplayer a BS uz nebudes chciet ani vidiet
Viem, nie je to uplne ferove riesenie, ale podla mna najlepsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 18:48 Predmet: |
|
|
GothaR
nj Kmplayer.. nanho si nahovoril aj mna.. a hned som presiel na Kmplayer.. je to dobry, priam vyborny prehravac...
Bullzeye
no takze... mne niekedy blbnu videa ze je obraz cierny a zvuk ide... to sa mi stava ked mam maximalizovane nejake okno... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bullzeye Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2007 Príspevky: 50 Bydlisko: MG Social Club Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 22:09 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Kasli na BS player, tiez mi pod vistou blbol, skusil som kmplayer a uz som spokojny. Vyskusaj KMplayer a BS uz nebudes chciet ani vidiet
Problem som sice nevyriesil, ale kazdopadne som sa najviac obaval takej zmeny BSko uz bolo pre mna zeleznou koselou ale klobuk dole KMpalyer pouzivam 2 a pol hodiny a nechcem ho menit za nic ine
Velkaaa vdaka |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1117 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 23:29 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Cital som davnejsie tvoj prispevok kde si chvalil KMplayer, skusil som a nechcem vidiet ziadny iny Dik za super tip... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2008, 1:27 Predmet: |
|
|
Problem by som videl v dvoch veciach a to su kodeky a prehravac.
1. Nepises co mas za kodeky ani nic okolo, takze by bolo mozno dobre vsetky ich odinstalovat a pouzit niektory z balickov, ja preferujem K-Lite Mega Pack. Takze si ho skus nahodit a uvidis.
2. Druha vec je verzia prehravaca, ktora je dost stara, ved teraz je k dispozicii verzia 2.28. Ta tvoja verzia 2.10 je z jula 2006, takze je to dva roky stara verzia a ak si dobre spominam, tak v tom case Vista este nebola a teda zrejme podpora pre Vistu nebude. Doporucujem aktualizaciu BS Playeru a myslim, ze vsetko pojde ako ma. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|