Nieje to myslene ako Fake...
Proste Vista 32Bit pojde aj ked do nej nainstalujes 4GB RAM. Zobrazi ti 4,00GB ale bude vyuzivat cca 3,21GB Ale RAMky pojdu v DualChannel rezime co dost zvysi vykon
5,6,7,8GB uz neuvidis ani nepocitis. A je ti to maximalne zbytocne.
To pise ta tabulka.
Pocujte doteras som mal 2GB ram a dal som tam dalsie 2GB ci ze uz mam 4GB Ram ale v systeme sa mi zobrazuje iba 3GB a v task managery ties 3GB a niekto tu pisal ze v systeme sa mu zobrazuje 4GB. Nieviete niekto kde by mohol byt problem ze preco sa to aj mne nezobrazuje? A v BIOS-e mi ties ukazuje len 3GB. Vista Ultimate 32bit.
Ked mu aj BIOS detekuje len 3GB RAM tak to asi nebude problem OS
Skus prehadzat ramky medzi slotmi.
Ak nepomoze tak si mrkni v CPU-Z ktory slot sa javi ako prazdny a skus ho vycistit alebo vlozit Ramku len do toho slotu.
Ked nic z toho nepomoze tak Flash BIOSu
oplati sa to instalovat ten 64bit Vistu je to dake ocividne zrychlenie ci len naoko ? lebo neviem ci sa mi chce preinstalovat fungujuci system 32bitovy na 64 bitovy len kvoli tomu aby som zmenil napis 32 na 64. Ma niekto dake skusenosti lebo je mi jasne ze to bude o nieco rychlejsie ale ci to bude nieco hodne... a uz som nasiel ten soft co tam nesiel bol to Adobe Acrobat Reader 9 v tom case ked som si to daval nebola este taka verzia co sa dala dat aj na 64 bit a NOD ale ten som uz medzitym nasiel