Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vlada Roberta Fica
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 13:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

m3thod-man napísal:
rok predtym byvaju uz cenovky v eurach a da sa platit kartou v eurach,ale viem ako to bolo v nemecku.Ked zacali platit eura zrazu tak ,hlavne u potravin,normalne len zmenili menu.Predtym 4 Dm a zrazu 4 Eu. V lepsiom pripade 3 Eu.Viem ako na to vsetci nadavali..
Tak, tak. Presne o tomto hovorim.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
m3thod-man
Star
Star

Založený: 23.09.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 14:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
Tak, tak. Presne o tomto hovorim.

no dufajme ze to nebude az take hrozne Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mmatt89
Light Expert
Light Expert

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

m3thod-man napísal:
rok predtym byvaju uz cenovky v eurach a da sa platit kartou v eurach,ale viem ako to bolo v nemecku.Ked zacali platit eura zrazu tak ,hlavne u potravin,normalne len zmenili menu.Predtym 4 Dm a zrazu 4 Eu. V lepsiom pripade 3 Eu.Viem ako na to vsetci nadavali..

no tak to je teda blbe.... ale u nas to hadam budu upravovat, ved 1 euro za rozok by bolo podla mna dost...... Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gwixt
Addict
Addict

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 15:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

no takze nas p. premier ma v programovom vyhlaseni "ciastocne odskodnenie klientov nebankovych subjektov" ...

tak to je fakt super ludia, na zaklade tohto vas zrejme bude stat odskodnovat pri vsetkych hazardnych hrach Wink

ale dost bolo nadsadzky .... ja osobne ODMIETAM z mojich dani sponzorovat niekomu jeho hlupost!!!!!

mmatt89 napísal:
no tak to je teda blbe.... ale u nas to hadam budu upravovat, ved 1 euro za rozok by bolo podla mna dost...... Crying or Very sad
a takto vznikaju famy .... Rolling Eyes Rolling Eyes Euro je este prinajlepsom tri roky daleko ale vy uz viete ceny v obchodoch ... hmmm
neviem kolko stoji rozok v nemecku ale dost pochybujem ze to je 1Euro
Návrat hore
m3thod-man
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 15:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

gwixt napísal:

neviem kolko stoji rozok v nemecku ale dost pochybujem ze to je 1Euro

rozky v nemecku nemaju Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Saq.utd
Star
Star

Založený: 01.11.2004

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 15:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

poebana unia to od 2009 budem zrat len chleba
zbohom rozky moje Evil or Very Mad
Návrat hore
gwixt
Addict
Addict

Založený: 24.09.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 15:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Saq.utd napísal:
LOOOOOOL Laughing Laughing .. 100bodov ... len tak dalej ...
Návrat hore
m3thod-man
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 16:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Saq.utd napísal:

Very Happy a vdaka komu???ficovy Laughing inak fakt,pecivo od vymyslu sveta ale klasike rozky jak unas tam nemaju..
Návrat hore
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.12.2005

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 21:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

m3thod-man napísal:

no neviem ako to bolo pri potravinach to som si nevsimol ale bol som v nemecku v tom case ked boli dvojite cenovky ale napr u elektroniky som si 100% vsimol ze nebolo 1eu=1dm .. jasne ,ze cena v eu bola drahsia ale nie 1 ku 1 ... to uz trepete (a mam tiez rodinu v nemecku pre info)
Návrat hore
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 21:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

m3thod-man napísal:
ale ved to je blbost, nebojte sa... si pamatam, ako som bol v Rakusku, ked zavadzali oni Euro, asi pred 4-5 rokmi... normalne tam bola na vysackach alebo stitkoch vsetkeho tovaru este cena v silingoch a aj cena prepocitana podla kurzu na eura... urcite, ze tam bude nejake navysenie ceny, ale to kto si moze mysliet, ze chleba bude stat 1000 Skk... hehe, troska naivne... aspon dufam Laughing
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 22:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

V tom pripade, keby ti 12. dosla vyplata 16 000 eur, tak nech si rozok stoji, co chce, nesiel by si nakupit do rakuska/madarska?? Razz Chalani trepete tu hovadiny a nech mi nikto nevyprava, ze v nemecku skrtli dm na € a cislo nechali. To by asi nemecka ekonomika nevydrzala, kedze sa dm este stale vykupovali v bankach v kurze dm : €
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
m3thod-man
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Aug 2006, 23:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja ties viem ako to bolo..som polovicny nemec takze tam byvam casto.Na cenovkach,ked bolo este aj EU aj DM, bolo napisane tak zhruba ako to malo byt,ale ked sa potom preslo na euro tie ceny sli dost hore.Niekto tu pisal o elektronike,nech si riadne precita co som pisal,ze sa to tykalo prevazne potravim.A vtedy to bol kurz ze 2DM = 1 EU takze tam sa to menilo nepatrne ale obchodnici si pekne navysovali.Normalne si este pametam jak babka vravela kiwi stalo predtym 2DM a teraz 2 EU Laughing Jasne ze unas to nebude ze rozok stoji korunu a bude stat 1EU.Ale urcite nebude lacnejsie...si pametam ze tym neboli 2krat nadseny..
Návrat hore
SLIMO
Light Star
Light Star

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 02 Aug 2006, 10:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

gwixt napísal:
no takze nas p. premier ma v programovom vyhlaseni "ciastocne odskodnenie klientov nebankovych subjektov" ...

tak to je fakt super ludia, na zaklade tohto vas zrejme bude stat odskodnovat pri vsetkych hazardnych hrach Wink

ale dost bolo nadsadzky .... ja osobne ODMIETAM z mojich dani sponzorovat niekomu jeho hlupost!!!!!

Presne tak!Ale koniec koncov, ficko vie co robi a aj takto si chce naklonit slabomyselnych ludi, co ho volili Evil or Very Mad
Návrat hore
slay
Light Professional
Light Professional

Založený: 25.07.2006

PríspevokZaslal: 02 Aug 2006, 10:42    Predmet: wow Odpovedať s citátom  

Cool Heheh 1 Eur = 1 Skk , ste zdraví ? Kazdy kto len trosku rozumie ekonomike tak vie ze to je absolutny nezmysel... Ziadne obavy... A ak tu bude Fico tak sa nemusite bat ani toho ze budeme mat Euro.. Crying or Very sad
Ale ak sa niekedy v buducnosti podari zaviest Euro tak to bude obrovske PLUS pre ekonomiku... ziadne katastroficke scenare prosim...

Heh tak ked Fico povedal ze chce odskodnovat tych BMGckarov tak to bol teda GÓL ... jeden velky kratkozraky Populisticky GÓL

Cize zdravy rozum VS. Fico Arrow 0:1
a mam taky dojem ze toto volebne obdobie to bude debakel Crying or Very sad

A neviem ci som dobre pocul (opravte ma ak kecam) , ale povedal Fico aj nieco take ze zamestnanost chce zvysit z enviromentalnych zdrojov?? lebo to by bolo uz 0:2 Laughing
Návrat hore
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 02 Aug 2006, 21:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako tak pozeram pomaly mikto sa Fica nezastal tak nechapem odkial ma tie hlasy, bud sme my mlady inteligentny a nenaleteli sme tym dristom , alebo ty co tu su a volili ho sa asi hambia ... pred ostatnymi lebo kazdy tu je asi proti Ficovi... Confused
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Ďalšia
Strana 10 z 13

Prejdi na: