aquafresh1 napísal:ze stat neuvidi uz tie peniaze je chyba> By mali pochytat vsetkych tych meciarovcov na cele s Porom Lexom a aj s nebohym Rezesom,zhabat majetky a dat do statnej kasy. Hned by nam bolo lepsie. tot moj nazor
Mas uplnu pravdu, ale zial niejen meciarovci kradli. Ja som sklamany aj z tejto vlady a z niektorych jeho politikov a to meciarovec vobec niesom. A tych ludi, ktorych spominas by som verejne nechal na namesti oplut a zosmiesnit.
Holubar napísal:o tom co robil Meciar aspon uz vieme,to co sa robi teraz sa dozvieme pri buducej vlade...a som zvedavy ci aj potom tu najdem take podobne temy
a Les,ked to tak velmi chces riesit,skus to co ti napisal t0m4s3 zavolaj 158
Mas pravdu. Mne MIMOCHODOM nezalezi na tom, ze ci volakto kto kradol je z SNS, HZDS, SDKU, alebo SMK... Lump je lump, zlodej je zlodej, vsak vykradli tito ludia cele toto male Slovensko o ktorom hovoria stale, ze ako ho miluju.
q-parser napísal:Isto nelegalne. A to, ze sa na to este neprislo, moze byt aj tym, ze tam v politike vsetci drzia spolu, aj ked to tak nemusi vyzerat. Ved potom by inak asi aj ostatni prisli o svoje "zarobky".
Teraz s tym uz suhlasim aj ja. Zial asi mas pravdu. Veci sa tu nevysetria, aj ked sa jedna o miliardove podvody. Je to uz zial tak a musim uznat, ze to bude urcite tak aj v buducej vlade...
Uprimne som sa dnes zo srdca zasmial, ako Meciar hovoril v parlamente, ze mu na ludoch na Slovensku zalezi... Teraz uz moze, ked vyraboval a vytuneloval cele Slovensko.
ja si myslim,ze keby mu nezalezalo,uz by davno utiekol prec...penazi ma dost.A to k tej Elektre a tomu vsetkemu:proste si odkusol z kolaca,ako to robil a robi kazdy,kto moze...len z neho spravili najhorsieho,aby zakryli vlastne ciny...
cert napísal:Meciar urcite neukradol "len" 40 mil. SK. Tolko stala len *dostavba* Elektry. Bokom si odlozil omnoho viac.
Samozrejme. "Bokom" cez ine mena v inych statoch v bankach ma vela stoviek milionov. Je velmi smutne, ze ho este nedali do basy t.j. doteraz nemohli dokazat z coho si zaplatil svoj maly domcek... Zial vela ludi aj novinari o tom nepisu uz dnes a "nedavaju" mu najavo a nepripominaju mu to nadalej. Zial.
kazdy mechom neprasteny obyvatel Slovenska vie, ze z premierovho platu by si taku budovu nemohol dovolit. Ale problemom je dokazat to ako tie peniaze podvodne ziskal, avsak ziaden normalny clovek mu neuveri ze to stalo len 40 milionov a ze ich ziskal legalne, preto ho este stale dochodcovia obdivuju a chrania si ho. Normalny clovek si o nom pomysli svoje a ide dalej, predsa na vysetrovanie si z dani platime "kompetentnych" ludi