|
|
|
| Fajcite vodne fajky? |
| Ano, v podniku |
|
14% |
[ 54 ] |
| Ano, doma/u kamarata/ked je moznost |
|
39% |
[ 141 ] |
| Nie |
|
45% |
[ 166 ] |
|
| Celkom hlasov : 361 |
|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 23:58 Predmet: |
|
|
Cicicok: Najnovšie týmto, a neviem si to vynachváliť, ajkeď tým preplachujem len telo. Mám doma jednu starenku z mosadzným telom a to ste mali vidieť tú vodu, čo z nej tiekla...tmavozelená...Mierny problém mi robia šlauchy, nakoľko v jednom sa mi postupne mixujú silnejšie chute, ako škorica, mäta, laebo vanilka. Budem to riešiť novým šlauchom.
Retne: Vpravo nádhera
fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1591 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 1:41 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
fruxo: Nebojíš sa, že Ti to poškodí zvnútra telo? Ja by som sa bál...
|
robim to uz nespocetne mnozstvo mesiacov a ziadne zmeny som nepostrehol, akurat fajcenie je stale chutne , ziadny zapach predosleho tabaku ... ale uprimne.. ani ma nenapadlo zeby sa mohla poskodit
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 19 Mar 2008, 13:12 Predmet: |
|
|
neda mi nehodit sem taky koment. najde sa tu dakto komu chuti ceresna? to je tak hnusny tabak ze to je daco nenormalne to nakladame ket si chceme zrobit srandu z nekoho.. poznam 4och ludi co z ceresne grcali ale este ani jedneho co by mu to chutilo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1591 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 14:10 Predmet: |
|
|
| myslim ze ceresna nemoze byt zla, kedze visna je perfektna
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 19 Mar 2008, 15:26 Predmet: |
|
|
| brainwirm napísal: |
neda mi nehodit sem taky koment. najde sa tu dakto komu chuti ceresna? to je tak hnusny tabak ze to je daco nenormalne to nakladame ket si chceme zrobit srandu z nekoho.. poznam 4och ludi co z ceresne grcali ale este ani jedneho co by mu to chutilo  |
Čerešňa hnusná?
No neviem akú značku / kvalitu / vlhkosť tabaku máte, ale mne čo mám doma chutí veľmi. Napr s mätou alebo kardamónom, lae aj samotná
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 19 Mar 2008, 15:40 Predmet: |
|
|
je to nakhla ma asi rok  je trochu suchsi.. ale v cajovni je rovnako hnusna
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1820 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 16:17 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
Retne: Vpravo nádhera |
Ta zelena sa ti paci?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1004 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2008, 18:14 Predmet: |
|
|
| Po velkej noci si chceme s kamosmi kupit vodnu fajku, chcem sa opytat co vsetko k tomu potrebujem a ci by ste mi nemohli hodit nejake rady ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 19 Mar 2008, 18:32 Predmet: |
|
|
| Retne napísal: |
Ta zelena sa ti paci?  |
Jasné - má krásne telo, banku by som vymenil...
miki690: Pýtaj sa viac konkrétnejšie, nakoľko v tejto téme už veľa ľudí kupovalo VF a všetky rady tu už sú
|
|
| Návrat hore |
|
 |
olololwtfomg Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 126 Bydlisko: cookies ist krieg Karma: 
|
Zaslal: 21 Mar 2008, 22:06 Predmet: |
|
|
Inač viem že toto je možno tak trochu ale ako sa robia krúžky z dymu, lebo keď sme dávali so spolužiakmi som to dakosi extrémne rozdýchal že sa mi dobre že nedymilo z uší. Ako mám sformofať ústa aby ten dym vyzeral trochu efektne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 967 Bydlisko: Košice - okolie Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2008, 1:06 Predmet: |
|
|
Pytal som sa na fozvukoch asi 4 ludi a kazdy mi inak povedal
teda k dozvukom, fajali sme tam celkom dost, co bolo zaujimave boli kotliky, lebo ten originalny sa nam cestou rozsypal... najefektnejsi bol kotlik z cireho skla, kde bolo krasne vidiet ist dym... (ale zase aj tu spinu zvnutra co niektorym trochu vadilo, mne nie)... tabak sweet melon, paradicka.
No a po dozvukoch sa miska vah naklonila dalej v prospech kupy vlastnej malej fajky, tak som sa chcel spytat ci by mi niekto vedel poradit kde v kosiciach kupovat a na kolko asi ma vyjde...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

|
Zaslal: 22 Mar 2008, 1:49 Predmet: |
|
|
| oproti staremu tescu ... RA-TABAK ... maju vystavene vodne fajky ihned, tam je toho po ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 22 Mar 2008, 1:58 Predmet: |
|
|
| olololwtfomg napísal: |
Inač viem že toto je možno tak trochu ale ako sa robia krúžky z dymu, lebo keď sme dávali so spolužiakmi som to dakosi extrémne rozdýchal že sa mi dobre že nedymilo z uší. Ako mám sformofať ústa aby ten dym vyzeral trochu efektne.  |
Nuž na to musí každý prísť sám. Ale imho najkrajšie krúžky sa robia, keď dáš ústa do troška väčšieho "O" a dym pomalinky pod tlakom akokeby vykašliavaš, ale vážne jemne, inak Ti budú vychádzať iba obláčiky. A krúžky sa dajú robiť aj pomocou rúrky z alobalu, alebo čohokoľvek zrolovaného Len tiež to treba pomalinky akoby vykašliavať.
Skúšaj, skúšaj a ono to pôjde
|
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1004 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 2:02 Predmet: |
|
|
Dnes ... teda ako pozeram na tie hodinky tak to bolo uz vcera sme si kupili fajku na intrak prihadzujem foto. po prvom teste sme boli vsetci spokojny
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
58.51 kB |
| Rozlíšenie: |
396x528 |
| Prezretá: |
35 krát |

|
| Popis: |
| len koli velkosti . Monitor vedla je 24" |
|
| Veľkosť prílohy: |
64.67 kB |
| Rozlíšenie: |
396x528 |
| Prezretá: |
40 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

|
Zaslal: 29 Mar 2008, 10:36 Predmet: |
|
|
pekna klasicka shisha ... len urcite by som zainvestoval do dlhsej hadice, pretoze neni nic prijemne sa za tym natahovat, bat sa ze spadne fajka a pod..dlhsia hadica je pohodlnejsia
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|