visna mi chutila, je to celkom v pohode.. len vcera, co nam spravila 2 fajky, tak podla mna boli dost onicom aj jedna aj druhatego2000 napísal:je to sranda naposledi sme fajcili tabak s takou visnovou prichutou
Vodné fajky
ked som sa raz stretol s jednym mexicanom, tak on spominal, ze doma si do fajky davaju tequilujin napísal:+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent
inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé.smejo napísal:inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt
ja by som to skusil lebo ked som mal vodnu fajku tak sa mi to zadlo slabe-iba sa mi trocha tocila hlava a ked sme vysli z baru uz mi nic nebolojin napísal:Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé.
-
jin
VIP
Tak som sa dnes pri vysávaní nudil a napadlo mi, čo by sa stalo, keby som troška zvýšil ťah, pomocou vysavača...
A večer sa tak aj stalo. Naložil som banán, uhlík a postupne zvyšoval výkon vysavača - hadica bola miesto šlauchu. Priebeh experimentu: na 50tich % sa vytvorilo mlieko (po asi 5 sec) na 70tich % uhlík zbelel, na 100% sa izba začala napĺňať dymom. Potom mi začalo byť nejako divne, tak som to vypol. Keď som odstránil uhlík aj som zistil prečo. Alobal proste...zmizol
Takže keď sa vám dakomu pokazí parostroj na diske, už viete ako na to
+
malá ukážka + fotka korunky.
A večer sa tak aj stalo. Naložil som banán, uhlík a postupne zvyšoval výkon vysavača - hadica bola miesto šlauchu. Priebeh experimentu: na 50tich % sa vytvorilo mlieko (po asi 5 sec) na 70tich % uhlík zbelel, na 100% sa izba začala napĺňať dymom. Potom mi začalo byť nejako divne, tak som to vypol. Keď som odstránil uhlík aj som zistil prečo. Alobal proste...zmizol
Takže keď sa vám dakomu pokazí parostroj na diske, už viete ako na to
+
malá ukážka + fotka korunky.
bohuzial vodaro stale doma nemam a ani mat nebudem lebo by ma foter vyhodil asi, ale v BB mas asi 3 miesta o ktorych viem ze kde je vodaro...Hulkm napísal:Maki to si doma kuchtis ale niekde na to chodis???je niekde v BB cajovna kde je vodaro??
Cajovna Carovna - pasaz Arcade
Cajovnicka pri Priore
Cajovnicka u Tucniaka
Inak rad by som vedel ako je to s vyskou vodnych fajok, resp. cim je vacsia tym je fajcenie kvalitnejsie? lebo sa mi paci jedna mala-chcel by som ju do izby a je k nej aj prenosne puzdro, cize by sa dobre prenasala, len neviem ci sa to oplati.... http://www.caj.sk/index.php?page=14&pag ... &filters=1
Maki-pekne fajky
Maki-pekne fajky
violator:Ak to chces pouzivat na party, byt s tym v pohybe tak na kvalitu by som tak nedaval, predsa to nie je az take rozdielne a vlacit sa stale nikam s metrovou fajkou je nepohodlne... Rozdiel medzi velkym a malymi je myslim v tom ze do akeho velkeho pristoru sa dokaze ulozi dym, cize velka fajka
vela dymu. Ale velku len na doma, ja mam doma 90 cm a ani ma nenapada sa s tym niekam trepat a to amm aj ten prenosny batoh na to... 
-
jin
VIP
violator: Objem hjentých baniek je tuším niekde medzi 0,5 a 0,7L, čiže rátaj s rýchlym pálením spôsobeným primalou filtráciou a príliš rýchlou výmenou vzduch
dym vo fajke. Na párty je to iné, tam by mohla možno aj stačiť, ale mne sa aj na to zdá malá. Na párty som zvykol nosiť jednu 60ku s rozkladacím telom - do ruksaku v poho. Párkrát so mal aj hentaké menšie kalibre (vrátane jednej asi 12cm VF
) a myslím, že platí vzorec čím menšia fajka, tým sa musíš viac namáhať pri správnom nakladaní tabaku, vode, a prácou s uhlíkom. Pokiaľ máš väčšiu fajku, tak dosiahneš lepšie "chutné mlieko" aj pri menej precíznej príprave 
BTW: 750SKK za hento? Sú oni v poriadku?!
BTW: 750SKK za hento? Sú oni v poriadku?!