|
|
|
| Fajcite vodne fajky? |
| Ano, v podniku |
|
14% |
[ 48 ] |
| Ano, doma/u kamarata/ked je moznost |
|
38% |
[ 128 ] |
| Nie |
|
46% |
[ 154 ] |
|
| Celkom hlasov : 330 |
|
| Autor |
Správa |
tego2000 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 642 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 10:40 Predmet: |
|
|
je to sranda naposledi sme fajcili tabak s takou visnovou prichutou
|
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3109 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 11:19 Predmet: |
|
|
| tego2000 napísal: |
je to sranda naposledi sme fajcili tabak s takou visnovou prichutou  |
visna mi chutila, je to celkom v pohode.. len vcera, co nam spravila 2 fajky, tak podla mna boli dost onicom aj jedna aj druha
|
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1766 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 11:20 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
+ pridávam obrázoček expertov, ktorí zobrali fajčenie fajky tak trocha z iniého konca a povedali si, že voda má málo percent  |
ked som sa raz stretol s jednym mexicanom, tak on spominal, ze doma si do fajky davaju tequilu
inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3410 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
| inak som o tom pocul aj tu, i ked neviem, aky to ma efekt |
Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 683 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 14:08 Predmet: |
|
|
zatila som mal vodnu fajku este len raz ale chutilo mi to ale aky to bol tabak si urcite nespomeniem........bolo v BS ked osm bol pozriet spoluziakov a bola riadna haluz....ak niekto pozna cajku tak vie o com hovorim
|
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 127 Bydlisko: under the sun Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 15:58 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
| Vodka, tequilla, bacardi - prakticky všetko čo je nie je tmavé sa dá dať do fajky. Účinok to má asi taký, že spolu s dymom s fajky vdychuješ aj slabé etanolové výpary - mali by byť točáky a iné haluze. Osobne neuznávam - buď jedno, alebo druhé. |
ja by som to skusil lebo ked som mal vodnu fajku tak sa mi to zadlo slabe-iba sa mi trocha tocila hlava a ked sme vysli z baru uz mi nic nebolo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 29 Mar 2008, 16:24 Predmet: |
|
|
| heLLhole napísal: |
ja by som to skusil lebo ked som mal vodnu fajku tak sa mi to zadlo slabe-iba sa mi trocha tocila hlava a ked sme vysli z baru uz mi nic nebolo  |
To Ti ani nič iné nemá byť.
Máš sa uvoľniť, cítiť ľahkú intoxikáciu nikotínom bez dlhodobejšieho trvania
|
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1766 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 16:42 Predmet: |
|
|
ked chcete, aby vam cely vecer bavilo, tak si kupujte tesco um za 79, nie VF!
ludia, spamatajte sa, VF nie je na to, aby ste sa na cely vecer zlozili, je to o niecom inom [ vid ^ ]
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2104 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 17:04 Predmet: |
|
|
pisem z hnusneho gprs z chaty... vodaro permanentne a najsamlepsia kombinacia je jednoznacne melon+mata v pomere 1:1 a dobre premiesena... a vo fajke mlieko... mnamka proste... mozem len odporucit
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 683 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 17:10 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
pisem z hnusneho gprs z chaty... vodaro permanentne a najsamlepsia kombinacia je jednoznacne melon+mata v pomere 1:1 a dobre premiesena... a vo fajke mlieko... mnamka proste... mozem len odporucit  |
Maki to si doma kuchtis ale niekde na to chodis???je niekde v BB cajovna kde je vodaro??
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2104 Bydlisko: Field of Lonely Hearts Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 10:28 Predmet: |
|
|
| Hulkm napísal: |
| Maki to si doma kuchtis ale niekde na to chodis???je niekde v BB cajovna kde je vodaro?? |
bohuzial vodaro stale doma nemam a ani mat nebudem lebo by ma foter vyhodil asi, ale v BB mas asi 3 miesta o ktorych viem ze kde je vodaro...
Cajovna Carovna - pasaz Arcade
Cajovnicka pri Priore
Cajovnicka u Tucniaka
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Silmer Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 473
Zaslal: 31 Mar 2008, 23:54 Predmet: |
|
|
lol...to su uz na mna prilis velke experimenty...
mne staci si roztahat samemu a nie vysavacom
to by som sa musel fakt velmi nudit ,
a potom dychat ten dym z vysavaca
ale videjko je fajn
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 01 Apr 2008, 0:28 Predmet: |
|
|
| Silmer napísal: |
a potom dychat ten dym z vysavaca  |
Akože nebolo mi po tom všetko jedno. Dosť blbo mi bolo, točila sa mi hlava - asi to nebolo najzdravšie...dýchať zhorený alobal a totálne spálený banánový tabak. Chudina vysavač ešte teraz smrdí
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Jimmy Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: Badín Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 16:18 Predmet: |
|
|
Hehe, pekné zážitky. Ja mám fajku doma, ale roztrepanú...neprežila jednu stanovačku , ale musím povedať, že mi to nejako extra nechýba, pretože na stanovačkách sme ju ťahali celú noc a neraz mi nej bolo riadne zle.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|