Vodné fajky
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosferaFrikso napísal:Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel
-
mirak2
Hardcore addict
ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
jak keby ta fajka dychala za teba..
osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck
) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom)
osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck
-
jin
VIP
Pre tvoju informaciu ma cela tabakova napln 3% nikotinu beznej cigarety, z coho este vacsinu prefiltruje voda/mlieko. Ziaden decht.mirak2 napísal:ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom)
-
jin
VIP
mirak2 napísal:Smallvill?
dneska som tam bol...som tam zaspal
a pri tom som nehulil nic, len cakal na kamosku a kym dokoncila fajku ta som zaspal
-
Traktorista
Guru
mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem
) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym?
-
jin
VIP
Skus davat viac vrstiev alobalu (ja davam 3) a pocas fajcenia ho posuvat po obvode, nech sa nekoncentruje v strede iba to teplo. Najistejsie je si kupit siroku plytku korunku. To je potom uplny ideal. S tym potiahnutim uhlika poznamTraktorista napísal:mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym?
-
inkognitto
Star
-
jin
VIP
http://www.opium.sk/cennik/vodne_fajky.docinkognitto napísal:aka je asi velka, tazka a kolko stoji ?
a co stoji tabak, je to nejaky extra? da sa fajcit aj v papierikoch ?
tu mas prehlad VF, tabaky kupis v kazdom vacsom tabak shope. Do papierikov by som to moc nedaval, jednak kvoli tomu ze je ten tabak dost neforemny a miekedy zvykne byt nie celkom suchy. Ale mozes vyskusat
Heh, ja si tiez myslim.. Raz som tam bol a nestalo to za nic.. Teraz uz len k slonovijin153 napísal:Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera
(nenahrnte sa tam vsetci zasa, lebo potom sa musi cakat na fajku.. sak ten exit zas nie je taky zly, chodte tam
TAbak ..skadial kupit kvalitny tabakk
S kadial zozeniem tabak ktory ma dobru chut vyraznu ... mal som uz asi vsetky co je dostat a ani jeden nemal chut vonu mal spicovu ale chut nie poradte...