|
|
|
| Fajcite vodne fajky? |
| Ano, v podniku |
|
15% |
[ 61 ] |
| Ano, doma/u kamarata/ked je moznost |
|
39% |
[ 158 ] |
| Nie |
|
44% |
[ 177 ] |
|
| Celkom hlasov : 396 |
|
| Autor |
Správa |
derriL Medium Expert

Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 117 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 23:15 Predmet: |
|
|
| No jasne vodara dame u kamarata na dvore, na rybach alebo tak. A najradsej mam asi matu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
atrey Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2005 Príspevky: 538
Zaslal: 07 Júl 2006, 5:15 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
ten som ete nemal,...
ja mam najradsej jasminovu, matovu a z ovocnych zboznujem ceresnu, jablko,...
ale ten banan musim skusit,... |
Ceresnovu?
Nevim mne to nejako nechutilo, ked som to mal prvy krat tak ma tak strasne bolela hlava.. Neviem mne to nechuti |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3733 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2006, 16:35 Predmet: |
|
|
| derriL napísal: |
| No jasne vodara dame u kamarata na dvore, na rybach alebo tak. A najradsej mam asi matu. |
No jo..Mata je skvela najma v lete. Prijemne chladi hrdlo, je aromaticka no na druhej strane moze byt niekedy az neprijemne silna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2855 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2006, 17:19 Predmet: |
|
|
Ja matu moc nelubim, skor nejake ovocie prip. jasmin ale kolko ludi, tolko chuti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 07 Júl 2006, 18:57 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel  |
Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2010 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 07 Júl 2006, 19:55 Predmet: |
|
|
ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
jak keby ta fajka dychala za teba..
osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck ) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom) |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 08 Júl 2006, 8:38 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
ja len nechapem ako moze niekto povedat ze vodna fajka je jeho zivot a nedokaze si bez nej predstavit zivot...
jak keby ta fajka dychala za teba..
osobne som proti vsetkym druhom smoukingu (okrem skull-fuck ) a VF nesu vynimka aj ked maju nevem jaku nizku hladinu nikotinu ci jak sa tomu nadava (sry ak som sa nevyjadril vasim fajciarskym slangom) |
Pre tvoju informaciu ma cela tabakova napln 3% nikotinu beznej cigarety, z coho este vacsinu prefiltruje voda/mlieko. Ziaden decht.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2006, 13:11 Predmet: |
|
|
vcera som mal dubajsky pomaranc...yaaaay mnam to bolo teda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2010 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2006, 21:27 Predmet: |
|
|
| bocian napísal: |
vcera som mal dubajsky pomaranc...yaaaay mnam to bolo teda  |
Smallvill?
dneska som tam bol... som tam zaspal a pri tom som nehulil nic, len cakal na kamosku a kym dokoncila fajku ta som zaspal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 09 Júl 2006, 9:42 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
Smallvill?
dneska som tam bol... som tam zaspal a pri tom som nehulil nic, len cakal na kamosku a kym dokoncila fajku ta som zaspal  |
Toto sa aj mne podarilo len s tym rozdielom ze ja som vyfajcil este s kamaratom dve vodne fajky. Vtedy som bol tak zduneny!! odvtedy uz iba maximalne jedna vodna s dvoma uhlikmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2245 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2006, 9:46 Predmet: |
|
|
mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem ) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 09 Júl 2006, 10:40 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
mne sa stava ze je velakrat citit hroznu pachut uhlika,... raz sa mi podaril prederavit alobal a tym padom som potiahol riadny dusok z uhlika (nikomu neprajem ) ale aj tak, ked je alobal cely, len spaleny samozapalovaci uhlik sa mi nejako rozdrvi a pak to uz nie je ono,... nemate nejaku radu co stym? |
Skus davat viac vrstiev alobalu (ja davam 3) a pocas fajcenia ho posuvat po obvode, nech sa nekoncentruje v strede iba to teplo. Najistejsie je si kupit siroku plytku korunku. To je potom uplny ideal. S tym potiahnutim uhlika poznam som minule tahal a kamarat len tak rozmliazdil uhlik. Som myslel ze mi zhori hrdlo!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
inkognitto Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2005 Príspevky: 623 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2006, 11:01 Predmet: |
|
|
aka je asi velka, tazka a kolko stoji ?
a co stoji tabak, je to nejaky extra? da sa fajcit aj v papierikoch ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 09 Júl 2006, 11:11 Predmet: |
|
|
| inkognitto napísal: |
aka je asi velka, tazka a kolko stoji ?
a co stoji tabak, je to nejaky extra? da sa fajcit aj v papierikoch ? |
http://www.opium.sk/cennik/vodne_fajky.doc
tu mas prehlad VF, tabaky kupis v kazdom vacsom tabak shope. Do papierikov by som to moc nedaval, jednak kvoli tomu ze je ten tabak dost neforemny a miekedy zvykne byt nie celkom suchy. Ale mozes vyskusat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2855 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2006, 13:09 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera  |
Heh, ja si tiez myslim.. Raz som tam bol a nestalo to za nic.. Teraz uz len k slonovi
(nenahrnte sa tam vsetci zasa, lebo potom sa musi cakat na fajku.. sak ten exit zas nie je taky zly, chodte tam ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|