Vodné fajky
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
chcem sa opytat... cital som, ze tu niektori chodia do dargova kupovat tabaky, uhliky a pod. veci. hned ako vojdete, je tam vidno taku vodnu fajku, zlta, zelena, cervena, ci ake farby, ako kazdy inej farby je... je taka mensia, za 590 sk sa mi zda... je to len dekorativna? alebo normalna na fajcenie? chceli by sme si totiz kupit taku mensiu partia na opekacky, chaty, a pod. proste vselijake vylety
tak ak ju niekto videl, alebo nieco, napiste mi, ci sa oplati kupit. dikes.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jj, Pacaveli, je skutocna, kamaratka ju ma. Som bol kupit tam uhliky vcera. Mozme dat niekedy KE compton.Hojko.Hookah.Session
...
//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2008, 18:17 )
Kupil som 250g Serbetli za 3EUR v TUR... Takze za liter asi plny kufor cestovnybrainwirm napísal:ja mam teras tabaky serbetli, mam pepermint ten je uplne ze popi*i.. ale zase pomaranc je dost kentus, chuti to jak keby som zvakal pomarancovu kôru a aj slaby dym robi..
akurat zajtra ide kamaratka do tuniska.. vie dakto povedat kolko tabaku cca sa tam da zohnat za 1000 sk?
heh, dikes moc, lebo za tu cenu, dokonca sa mi aj pacila... asi si ju pojdem omrknut zajtramoosha napísal:Jj, Pacaveli, je skutocna, kamaratka ju ma. Som bol kupit tam uhliky vcera. Mozme dat niekedy KE compton.Hojko.Hookah.Session...
Kupil som 250g Serbetli za 3EUR v TUR... Takze za liter asi plny kufor cestovny
dnes to bola fakt len taka mensia akcia, mino asi zaspal alebo pomahal ockovi 
kazdopadne trikrat nabita shisha pre troch ludi vcelku aj stacila a dufam, ze na gril, hookah a lezecke stretko dojde veela ludi
http://www.hojko.com/post932339.html?highlight=#932339
och, este som zabudol na ukazku lubky..
kazdopadne trikrat nabita shisha pre troch ludi vcelku aj stacila a dufam, ze na gril, hookah a lezecke stretko dojde veela ludi
http://www.hojko.com/post932339.html?highlight=#932339
och, este som zabudol na ukazku lubky..
A kolko stoji ta Lubka, hmm?
Je to trosku primitivna otazka, ale ked chcem rozpalit kokosovy uhlik an plynaku, ako to mam spravit. Mam ho drzat v kliestikoch (ci co to je) osem minut? Ved sa "roztopia" od toho tepla. Alebo nechat na tom stojane kde sa kladu hrnce a pod.
Ozaj, a ako zistim, ze uhlik je uz poriadne rozpaleny? Diki...
Je to trosku primitivna otazka, ale ked chcem rozpalit kokosovy uhlik an plynaku, ako to mam spravit. Mam ho drzat v kliestikoch (ci co to je) osem minut? Ved sa "roztopia" od toho tepla. Alebo nechat na tom stojane kde sa kladu hrnce a pod.