|
|
|
| Autor |
Správa |
ja.ck Amateur

Stav:  Založený: 21.08.2006 Príspevky: 23
Zaslal: 30 Nov 2006, 23:12 Predmet: Vodne polo |
|
|
co si o nom myslite?
kto vlastne vie co to je? hra to tu niekto? |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 560 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2006, 3:09 Predmet: Re: Vodne polo |
|
|
| ja.ck napísal: |
co si o nom myslite?
kto vlastne vie co to je? hra to tu niekto? |
Hral som to raz na dovolenke, aj s brankami dokonca, ale len s mojimi kamosmi a kamoskami zo SR a myslim, ze vsetci sme dociahli na dno s tym, ze aspon hlava nam trcala nad vodou, takze asi tak, no aj tak to dalo zabrat kua a chodidla som mal strasne osuchane, sak bodaj by nie .
Viem, co je Vodné pólo a urcite aj vela ludi na fore, ale vzhladom na to, ze tuto temu si vytvoril 22:12, tak to uz moc ludi asi nevidelo. Inac normalne vodne polo musi byt dost narocne na kondicku a celkovu zdatnost hraca. Si neviem predstavit ako by som to hral normalne ani 15 min.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ja.ck Amateur

Stav:  Založený: 21.08.2006 Príspevky: 23
Zaslal: 05 Dec 2006, 15:19 Predmet: |
|
|
32 minut neustaleho sprintovania. a bitia sa pod vodou. to je fyzicky asi este narocnejsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1620 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2006, 16:32 Predmet: |
|
|
| Hral som vodne polo cez leto na kupku, v 2,5m vode. Hrali sme to len tak lezo-plazo. A aj tak som sa unavil ako jeden kon. A chudak brankar ten to mal najhorsie. Musel sa v kuse znasat na jednom mieste. Co je dost namahave. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|