vyskúšaj : Turning Point - Fall Of Liberty
vojnová hra
-
zdenko.xxxx
Light Star
Doslova kolosalne boje nenajdes nikde, vsetko je len iluzia bud vo velmi linearnom svete ala Call of Duty alebo v otvorenom ala Crysis. Osobne ti odporucam Battlefield 2, ktory nie je najnovsi, avsak pobavi, najma je Multiplayerovka (smeruj na Antiky).

To nech ta ani nenapadneSSemteXX napísal:teraz nedávno vysla taká novsia pecka
vyskúšaj : Turning Point - Fall Of Liberty
Rozsiahle boje... zo stredovekých hier by som doporučil Mount and Blade. Je to zaké akčné stredoveké RPGéčko (žiadne fantasy prvky) a čo sa týka počtu vojakov na bojisku tak je to od 30 do 100. No dá sa stiahnut program s ktorým to je od 30 do 1000 ludí na bojisku ale to zvládne máloktorý počítač. Ked som to skúšal na najnižších detajloch tak som mal 0.3 FPS a musel som PC reštartovat natvrdo. Ale inak tú hru naozaj doporučujem.
Je to od Indickej firmy Taleworlds ktorá spoluracuje s Paradoxom
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skus WAR ROCK je to zadarmo mozes kupovat zbrane ,vylepsovat svoju postavu a mas kopec serverov vcelku velke zasobovanie novinkymi,mapami, je to modern warfareQuiKy napísal:Neviete nieco ako je COD 4 a battlefied 2 ?? lebo sa mi nepacia zas stare obdobia a ani ako je Battlefield 2142nieco take medzi COD4 a battlefield 2,nieco co ma aj MP crack servers...
dobre to je, len trva kym clovek naskilluje na vazala ale potom to uz ideBigbob napísal:Rozsiahle boje... zo stredovekých hier by som doporučil Mount and Blade. Je to zaké akčné stredoveké RPGéčko (žiadne fantasy prvky) a čo sa týka počtu vojakov na bojisku tak je to od 30 do 100. No dá sa stiahnut program s ktorým to je od 30 do 1000 ludí na bojisku ale to zvládne máloktorý počítač. Ked som to skúšal na najnižších detajloch tak som mal 0.3 FPS a musel som PC reštartovat natvrdo. Ale inak tú hru naozaj doporučujem.