Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Volba prezidenta USA
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

S kym symaptizujete??
Rudolph Giuliani(republikansky kandidat)
25%
 25%  [ 4 ]
Barack Obama(demokraticky kandidat(mozno))
43%
 43%  [ 7 ]
Hillary Clintonová(demokraticky kandidat(mozno))
31%
 31%  [ 5 ]
Celkom hlasov : 16

Autor Správa
Crunch
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 25.05.2007

PríspevokZaslal: 29 Máj 2007, 21:49    Predmet: Volba prezidenta USA Odpovedať s citátom  

1.Ak by ste boli americania koho by ste volili v usa za prezidenta??
2.Koho nazory su vam najsympatickejsie?
3. Mozno bude prvy americky prezident afroamerican alebo zena , co vy nato ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 9:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Clintonovu manzelku by som volil osobne. Oni mi boli vzdy jeden z najsympatickejsich parov celkovo. Pacia sa mi jej nazory. Politika Clintona bola fayn a myslim si, ze by jej mohol celkom radit.

Osobne som chcel generala, aby bol prezident, ale akosi sa to zvrtlo.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
pHysIQ
King
King

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 9:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tych kandidatov je ovela viac. http://www.nytimes.com/ref/us/politics/2008candidates.html
Netrufam si povedat kto vyhra ale jedno viem. O takych peniaze ako oni zainvestuju do svojej kampane sa beznym smrtelnikom ani nesniva.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Crunch
Amateur
Amateur

Založený: 25.05.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 10:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

pHysIQ napísal:
Tych kandidatov je ovela viac. http://www.nytimes.com/ref/us/politics/2008candidates.html
Netrufam si povedat kto vyhra ale jedno viem. O takych peniaze ako oni zainvestuju do svojej kampane sa beznym smrtelnikom ani nesniva.
Nj ale dal som tam len troch najpravdepodobnejsich kandidatov. U republikanov je to myslim ze celkom jasne koho nominuju ale zaujima ma koho demokrati..

Koho nominuju demokrati ten pravdepodobne vyhra nemyslite? 8 rokov maju republikani prezidenta a podporuju celkom vojnu a americania nie..
Návrat hore
J.O.S.E
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.05.2007

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 11:45    Predmet: správa Odpovedať s citátom  

Ja mám sympatie k dvom kandidátom Hillary Clintonova a Barack Obama, ale asi by som sa priklonil k Barackovi Obamovi, pretože by bol prvý tmavý prezident v historií USA.
Hillary Clintonova je manželokou bývalého prezidenta Billa Clintona, ktorý mi bol počas jeho prezidentovania dosť sympatický a nemal som proti nemu žiadné výhrady

Koniec koncov je to na americkom ľude, aby sa oni rozhodli na základe volebného programu, kto je pre ich krajinu ten pravý prezident.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 19:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Clintonovci boli sympatický párik. Rudi Guilliani sa dostatočne vyznamenal počas udalostí 11.9.2001. Nechcem byť rasista ale pre dosť veľa krajín zatiaľ znamenal čierny prezident skôr problémy. Nehovorím že musí byť zlý alebo niečo také ale je to jednoducho dosť veľká zmena Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.02.2006

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 19:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

A neni jedno kto bude v USA prezident ? Aj tak bude vladnut niekto iny, v pozadi..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 30 Máj 2007, 20:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

okonenipica napísal:
A neni jedno kto bude v USA prezident ? Aj tak bude vladnut niekto iny, v pozadi..
Spravne uz aj teraz je Bush figurkov v rukach neokonzervativcov a sionistickej administrativi.
Citácia:
Poskok AIPAC-u

Ak George W. Bush začne s preventívnou vojnou proti Iránu, bude za to plne zodpovedná predsedkyňa snemovne reprezentantov Nancy Pelosi.
Pretože práve tá sa v tichosti postarala o to, že zo zákona, ktorým sa vydeľuje na Irak ďalších 100 miliárd, vyčiarkli stať, podľa ktorej by musel prezident najprv požiadať kongres o odobrenie takéhoto rozhodnutia. Pelosi kapitulovala v schvaľovacom výbore.
Čo sa vlastne schválilo a prečo?

"Konzervatívni demokrati, ako aj zákonodarcovia, ktorí si robia starosti kvôli dopadu na Izrael, namietali a žiadali zmeniť stratégiu.", napísal David Espo a Matthew Lead z Associated Press.

Republikánka Shelley Berkley (D-Nevada) v rozhovore povedala, že v Izraeli sú všeobecne rozšírené obavy ohľadom Iránu, ktorý... prejavuje voči židovskému štátu neopoľavujúcu neprívetivosť. " To by Spojené štáty pripravilo o hádam najdôležitejší nástroj, pokiaľ ide o Irán", povedala o vypustenej stati.

"Ja si myslím, že to nie je veľmi múdry nápad, keď sa snažíte zdisciplinovať a normalizovať ľudí civilizovaným spôsobom" povedal Gary Ackerman z New Yorku.
Podľa Johna Nicholsona z The Nation, rozhodnutie Pelosi vyňať zo zákona stať, podľa ktorej Bush potrebuje k útoku na Irán odobrenie kongresu, vysiela Bielemu domu ten najhorší signál. "Predsedkyňa nebezpečne a dramaticky schybila", píše Nichols. Tá jej "katastrofálna chyba bude ju a kongres strašiť ešte celé roky." Nichols veru nepreháňa.

Ak Bush teraz začne s vojnou proti Iránu, môže pokojne povedať, že kongres a demokrati mu dali zelenú. Tým, že Pelosi nechala odstrániť stať, kde sa uvádzalo, že Bushovo rozhodnutie treba odobriť, de facto dáva najavo, že Bush tú autoritu má. Bush a Cheney si teraz kvôli kongresu nemusia robiť starosti. Odkývli im vojnu s Iránom.

Pelosi & spol. takto prekazili snahu tých členov oboch strán, ktorým išlo o to, že ak sa dáme do nejakej budúcej vojny, musí to byť ústavné, musíme do nej ísť spoločne. Pelosi týmto de facto dala Bushovi nevypísaný šek zaútočiť na iránske jadrové inštalácie. Teraz to už záleží len od neho a od Cheneyho. Kvôli tomuto krajina zvolila demokratický kongres?

Prečo Pelosi kapitulovala? Preto, lebo bola "pod nátlakom zo strany niektorých konzervatívne zmýšľajúcich členov svojej strany a lobistov s náväznosťou na skupiny neokonzervatívcov, ktoré si želajú vojnu s Iránom, a AIPAC-om" (Americko-izraelský výbor pre zahraničné záležitosti, t.j. izraelská loby), píše Nichols. Aj Washington Times súhlasia, pokiaľ ide o to, kto na Nancy vyvíjal nátlak. Izraelská loby pani Pelosi vypískala - a tá potom hneď uteká naCapitol Hill a zariaďuje, aby Bush dostal nevyplnený šek na vojnu s Iránom, pretože to si izraelská loby želá. Za to by mala dostať rad za osobnú odvahu.
Pokiaľ ide o prezidentských kandidátov, ťažko nájsť čo i len jedného, ktorý by sa postavil a povedal: Ak nás chce Bush vtiahnuť do ďalšej vojny na Blízkom východe, najprv to musí odobriť kongres. A ak pôjde do vojny bez toho, bude ho možné odvolať z funkcie. Namiesto toho len zhodne opakujú, že "všetky možnosti sú na stole", čo je akoby vraveli, že to záleží len na Bushovi.

Skorumpovanosť v oboch politických stranách je ohromujúca. Republikáni zvykli byť stranou ústavy: "Už žiadne nevyhlásené vojny! Žiadne prezidentské vojny!"
Demokrati zvykli byť zase stranou ľudu. Ľudia túto vojnu nechcú. Nechcú ďalšiu vojnu.
Podľa Gallupovho prieskumu 88 % židovskej komunity volilo v novembri demokratov a 77 % je proti vojne v Iraku. Ale predsedkyňa snemovne reprezentantov - len preto, že ju izraelská loby potriasla za retiazku - sa rozhodla, že ona a jej strana prenechá ďalšiu vojnu Bushovi.
Sam Rayburn sa musí obracať v hrobe.

(krátené)
Patrick Buchanan, Information Clearing House
http://www.informationclearinghouse.info/article17372.htm
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika
Strana 1 z 1

Prejdi na: