Stala sa mi vec. Hrávam volejbal, už nejaký ten rok(7) a pri poslednom zápase so Žilinou(2.liga oblasť západ), tak sme vyhrali a jeden prehrali, no to nie je podstatné. Bol s ich tímom aj jeden tréner. Ten tréner vytrénoval takých hráčov, ako je napr. Michal Masný, alebo Lukáš Diviš. Taktiež trénuje(trénoval-to presne neviem) juniorskú reprezentáciu. Po odohranom zápase si ma zavolal k sebe a rozprával mi, ako by ma chcel do ich tímu v Žiline. Počúvalo sa to strašne krásne, keď vás chváli takáto osobnosť a vy ste pre ten moment dreli, aby si vás niekto všimol. Tak sa mi to konečne podarilo. A dá sa povedať, že si ma všimla jedna z tých väčších rýb. Bol a dá sa povedať, že je to môj sen, hrávať extraligu, alebo sa dostať do Slovenskej reprezentácie a nosiť národné farby. A on je tá osoba, ktorá by mi mohla pomôcť, alebo otvoriť bránu do sveta volejbalu... teda aspoň Slovenského. To, čo som teraz písal je obrovská výhoda. Bývam v meste, z ktorého nejde priamy spoj a cesta trvá minimálne tri a pol hodiny. Prestupovať by som musel apsoň raz.
Jeden z obrovských dôvodov je, že mám priateľku, s ktorou sa nám blížia dva roky, ktoré sme spolu a kvôli volejbalu by som ju nechcel stratiť, keďže si pomaly plánujeme aj spoločnú budúcnosť, keďže idem na vysokú školu, nejaký privát a tak. Ďalši dôvod je maturita. Proste potrebujem zmaturovať a chcel by ma tam od stredu januára. Musel by som chodiť na tréningy v piatok, začínajú o 16:00 do 18:00 cestovať by som musel niečo okolo 09:00 hod, aby som tam prišiel, trochu sa dal dokopy a šiel trénovať. Cez sobotu by mali zápasy juniory a v nedeľu kadeti, na oboch by som bol aj ja. V nedeľu by som cestoval domov a v pondelok do školy. Cestovné a ubytovanie by mi preplatil.
Teraz, ako som naznačil na začiatku témy.. je to voľba.. ja som si tú svoju viac-menej vybral, no ešte by som chcel rád poznať názory nezainteresovaných ľudí, keďže to ovplyvní aj môj život, resp. ako by ste sa rozhodovali v mojej koži.
Dúfam, že sem popíšete niečo rozumné... ako som napísal, pravdepodobne som sa rozhodol, len vám nenapíšem ako, aby vás to neovplyvňovalo pri písaní odpovedí.
Všetkým, čo mi napíšu už teraz ďakujem.
Keby boli nejaké otázky, sem s nimi. Rád vám odpoviem..