Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Volby VUC
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Zucastnite sa najblizisch volieb do VUC?
Nie
52%
 52%  [ 21 ]
Ano
47%
 47%  [ 19 ]
Celkom hlasov : 40

Autor Správa
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 16:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nejdem volit, lebo netusim koho... Podla mna je lepsie nevolit ako naslepo triafat poslancov...
Les ty sa kam hrabes? Mozes ty vobec volit na slovensku? A preco ides volit ked sa ti slovensko tak hnusi... Ides volit nejakeho bolsevika sedlaka? Stejne tu nezijes tak co?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stans
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.02.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 16:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ano, je to právo a morálna povinnosť ísť voliť do VUC. Ja by som ale dodal, že v Nitrianskom VUC voliť SK kandidátov je otázka prežitia. Takže ľudia mobilizujte sa a chodte voliť - ako som povedal hlavne tí čo bývajú vo VÚC Nitra.
Návrat hore
trion
Star
Star

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 18:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

po 89 bolo svetlo a bolsevici videli ze to je dobre. tak dali ludom volby, aby aj oni mali potesenie z toho a bolsevici videli, ze to je dobre. tak im dali demokraciu (aspon to tak nazvali) a ludia videli, ze to je dobre, ale bolsevici su aj tak o kus v predu a uvidime co nam potom daju, aby sme videli co je dobre a oni co si mozu vziat. Smile
Chodte volit vsetci a volte toho co sa vam najviac nepozdava, voci komu mate uplny odpor. Mozno ho nezvolia a budete mat potesenie, alebo naopak a budete mat na koho kazdy den nadavat. Laughing
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 18:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ked vidim, akych kanditatov mame u nas v BA, som frustrovany- najma ked som tam zbadal Hryca a spol. "Ruka ruku myje".
stans napísal:
Ano, je to právo a morálna povinnosť ísť voliť do VUC. Ja by som ale dodal, že v Nitrianskom VUC voliť SK kandidátov je otázka prežitia. Takže ľudia mobilizujte sa a chodte voliť - ako som povedal hlavne tí čo bývajú vo VÚC Nitra.
Hm, snad to v tej NR dopadne lepsie ako naposledy- vtedy vela Slovakov volby do VUC odignorovalo a tak to tam aj dopadlo (zbezne u vas ten bordel v zastupitelstve sledujem). Spoluobcania hlasiaci sa k madarskej narodnosti sa k volbam tradicne zmobilizuju vzdy. Dufam, ze sa z toho ludia vo vasom regione ponaucili a tohtorocne volby do VUC nepodcenia ako naposledy.
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 20:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

No v sobotu idem na to, sice este nemam vobec predstavu, koho budem volit, no primary objective je, aby som zmensil sancu Madarom dostat sa tam, takze vyber to snad az taky tazky nebude
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Les
King
King

Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

stans napísal:
Nechapem, ze ako to myslis, ze otazkou prezitia? Dufam, ze to nemyslis na SMK...
Návrat hore
Les
King
King

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 20:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Ked vidim, akych kanditatov mame u nas v BA, som frustrovany- najma ked som tam zbadal Hryca a spol. "Ruka ruku myje".
Hm, snad to v tej NR dopadne lepsie ako naposledy- vtedy vela Slovakov volby do VUC odignorovalo a tak to tam aj dopadlo (zbezne u vas ten bordel v zastupitelstve sledujem). Spoluobcania hlasiaci sa k madarskej narodnosti sa k volbam tradicne zmobilizuju vzdy. Dufam, ze sa z toho ludia vo vasom regione ponaucili a tohtorocne volby do VUC nepodcenia ako naposledy.
Bojite sa SMK v Nitrianskom kraji? A co vam osobne spravili zleho?
Návrat hore
Les
King
King

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 20:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar napísal:
No v sobotu idem na to, sice este nemam vobec predstavu, koho budem volit, no primary objective je, aby som zmensil sancu Madarom dostat sa tam, takze vyber to snad az taky tazky nebude
Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost.
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:
Bojite sa SMK v Nitrianskom kraji? A co vam osobne spravili zleho?
Tu predsa vobec nejde o to, co zle niekto urobil mojej osobe... staci aby som aspon zbezne sledoval, co za nezmysli vyvadzaju poslanci za SMK, ktori v zastupitelstve Nitrianskeho samospravneho kraja tvoria drvivu vacsinu (30/52 poslancov). Ale ty, ako niekto, pre koho su typicke madaronske nazory (doslova) si ten posledny, komu tu mienim v tomto smere nieco vysvetlovat.
Les napísal:
Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost.
LOOOOL
Návrat hore
stans
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Les napísal:

Citácia:
To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo

Kua, ja žasnem, vieš čo si napísal? Takže ty, pokiaľ by si mohol (pokiaľ by to nebolo diskriminačné), tak by si vlastne ľudí slovenskej národnosti nezamestnával? Vedel som že si "Maďar", ale takto otvorene to napísať - to je hnus.
Návrat hore
Holubar
Guru
Guru

Založený: 24.02.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ved to je len dalsi z jeho kalerabov. Les a zamestnavat?lol,akurat pracovnikov ustavu, kde ho drzia...
K teme:kde najdem nejake programy alebo info o politikoch, ktoryxh sa chystam volit?Mne tie plagaty pri cestach teda nestacia
Návrat hore
stans
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 21:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Milan Belica - župan VUC Nitra: SMK sa v rámci regionálnych štruktúr správa úplne inak ako SMK, ktorú vidíme na obrazovkách v podobe jej usmiatych lídrov, ktorí sa vyjadrujú o rôznych kauzách veľmi kriticky, ale veľmi mierne v prípadoch, keď vzniknú kauzy, obdobné aké vznikli v našom kraji (viď prenájom sociálnych zariadení, alebo kauza nepostavenej budovy, či predaj budovy polikliniky v Komárne za 3 milióny). Samozrejme, táto stránka videná očami lídrov SMK už nie je až tak pozorovateľná. Dokonca, v podobe stanovísk vysokých predstaviteľov SMK sú pokusy takéto kauzy zametať pod koberec, chrániť ľudí - aktérov týchto káuz. Vidím v tom politickú rozpoltenosť. Na jednej strane je tá tvár usmiata a navonok prezentovaná spoločnosti ako strana absolútne nedotknutá kauzami. Na druhej strane, keď sa takéto kauzy objavia, či už na úrovni regiónov, ale v najnovšom prípade aj na úrovni veľkej politiky, tak sa tvária, že ich sa to už netýka, že na nich treba iný meter, že v ich prípade je to všetko v poriadku.
Návrat hore
stans
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 21:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Holubar napísal:
K teme:kde najdem nejake programy alebo info o politikoch, ktoryxh sa chystam volit?Mne tie plagaty pri cestach teda nestacia

Niečo je tu:
Kód:
http://www.nitraonline.sk:80/index.php?genPage=54

ale nie je toho veľa - skôr všeobecné informácie...
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Stav: Prihlásený
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 26 Nov 2005, 20:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak co kto bol volit? Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 26 Nov 2005, 20:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
tak co kto bol volit? Very Happy
nebol som ale uz sa tesim na vysledky, ci sa matku zvolili Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

Prejdi na: