|
|
|
| Zucastnite sa najblizisch volieb do VUC? |
| Nie |
|
52% |
[ 21 ] |
| Ano |
|
47% |
[ 19 ] |
|
| Celkom hlasov : 40 |
|
| Autor |
Správa |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2005, 16:02 Predmet: |
|
|
Nejdem volit, lebo netusim koho... Podla mna je lepsie nevolit ako naslepo triafat poslancov...
Les ty sa kam hrabes? Mozes ty vobec volit na slovensku? A preco ides volit ked sa ti slovensko tak hnusi... Ides volit nejakeho bolsevika sedlaka? Stejne tu nezijes tak co? |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Stav:  Založený: 28.02.2005 Príspevky: 313
Zaslal: 22 Nov 2005, 16:16 Predmet: |
|
|
| Ano, je to právo a morálna povinnosť ísť voliť do VUC. Ja by som ale dodal, že v Nitrianskom VUC voliť SK kandidátov je otázka prežitia. Takže ľudia mobilizujte sa a chodte voliť - ako som povedal hlavne tí čo bývajú vo VÚC Nitra. |
|
| Návrat hore |
|
 |
trion Star

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 527
Zaslal: 22 Nov 2005, 18:20 Predmet: |
|
|
po 89 bolo svetlo a bolsevici videli ze to je dobre. tak dali ludom volby, aby aj oni mali potesenie z toho a bolsevici videli, ze to je dobre. tak im dali demokraciu (aspon to tak nazvali) a ludia videli, ze to je dobre, ale bolsevici su aj tak o kus v predu a uvidime co nam potom daju, aby sme videli co je dobre a oni co si mozu vziat.
Chodte volit vsetci a volte toho co sa vam najviac nepozdava, voci komu mate uplny odpor. Mozno ho nezvolia a budete mat potesenie, alebo naopak a budete mat na koho kazdy den nadavat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2005, 18:26 Predmet: |
|
|
Ked vidim, akych kanditatov mame u nas v BA, som frustrovany- najma ked som tam zbadal Hryca a spol. "Ruka ruku myje".
| stans napísal: |
| Ano, je to právo a morálna povinnosť ísť voliť do VUC. Ja by som ale dodal, že v Nitrianskom VUC voliť SK kandidátov je otázka prežitia. Takže ľudia mobilizujte sa a chodte voliť - ako som povedal hlavne tí čo bývajú vo VÚC Nitra. |
Hm, snad to v tej NR dopadne lepsie ako naposledy- vtedy vela Slovakov volby do VUC odignorovalo a tak to tam aj dopadlo (zbezne u vas ten bordel v zastupitelstve sledujem). Spoluobcania hlasiaci sa k madarskej narodnosti sa k volbam tradicne zmobilizuju vzdy. Dufam, ze sa z toho ludia vo vasom regione ponaucili a tohtorocne volby do VUC nepodcenia ako naposledy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2748
Zaslal: 22 Nov 2005, 20:06 Predmet: |
|
|
| No v sobotu idem na to, sice este nemam vobec predstavu, koho budem volit, no primary objective je, aby som zmensil sancu Madarom dostat sa tam, takze vyber to snad az taky tazky nebude |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 22 Nov 2005, 20:24 Predmet: |
|
|
| stans napísal: |
Nechapem, ze ako to myslis, ze otazkou prezitia? Dufam, ze to nemyslis na SMK... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 22 Nov 2005, 20:25 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
Ked vidim, akych kanditatov mame u nas v BA, som frustrovany- najma ked som tam zbadal Hryca a spol. "Ruka ruku myje".
Hm, snad to v tej NR dopadne lepsie ako naposledy- vtedy vela Slovakov volby do VUC odignorovalo a tak to tam aj dopadlo (zbezne u vas ten bordel v zastupitelstve sledujem). Spoluobcania hlasiaci sa k madarskej narodnosti sa k volbam tradicne zmobilizuju vzdy. Dufam, ze sa z toho ludia vo vasom regione ponaucili a tohtorocne volby do VUC nepodcenia ako naposledy. |
Bojite sa SMK v Nitrianskom kraji? A co vam osobne spravili zleho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Zaslal: 22 Nov 2005, 20:27 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| No v sobotu idem na to, sice este nemam vobec predstavu, koho budem volit, no primary objective je, aby som zmensil sancu Madarom dostat sa tam, takze vyber to snad az taky tazky nebude |
Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2005, 20:32 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
| Bojite sa SMK v Nitrianskom kraji? A co vam osobne spravili zleho? |
Tu predsa vobec nejde o to, co zle niekto urobil mojej osobe... staci aby som aspon zbezne sledoval, co za nezmysli vyvadzaju poslanci za SMK, ktori v zastupitelstve Nitrianskeho samospravneho kraja tvoria drvivu vacsinu (30/52 poslancov). Ale ty, ako niekto, pre koho su typicke madaronske nazory (doslova) si ten posledny, komu tu mienim v tomto smere nieco vysvetlovat.
| Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost. |
LOOOOL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Zaslal: 22 Nov 2005, 20:48 Predmet: |
|
|
| Ja ked volim, tak nevolim podla narodnosti a ani nezamestnavam ludi na Slovensku podla narodnosti. To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo. Pozeram sa len na odbornost a doverihodnost. |
| Citácia: |
| To by potom vela ludi slovenskej narodnosti u mna nepracovalo |
Kua, ja žasnem, vieš čo si napísal? Takže ty, pokiaľ by si mohol (pokiaľ by to nebolo diskriminačné), tak by si vlastne ľudí slovenskej národnosti nezamestnával? Vedel som že si "Maďar", ale takto otvorene to napísať - to je hnus. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2748
Zaslal: 22 Nov 2005, 20:55 Predmet: |
|
|
Ved to je len dalsi z jeho kalerabov. Les a zamestnavat?lol,akurat pracovnikov ustavu, kde ho drzia...
K teme:kde najdem nejake programy alebo info o politikoch, ktoryxh sa chystam volit?Mne tie plagaty pri cestach teda nestacia |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Zaslal: 22 Nov 2005, 21:09 Predmet: |
|
|
| Milan Belica - župan VUC Nitra: SMK sa v rámci regionálnych štruktúr správa úplne inak ako SMK, ktorú vidíme na obrazovkách v podobe jej usmiatych lídrov, ktorí sa vyjadrujú o rôznych kauzách veľmi kriticky, ale veľmi mierne v prípadoch, keď vzniknú kauzy, obdobné aké vznikli v našom kraji (viď prenájom sociálnych zariadení, alebo kauza nepostavenej budovy, či predaj budovy polikliniky v Komárne za 3 milióny). Samozrejme, táto stránka videná očami lídrov SMK už nie je až tak pozorovateľná. Dokonca, v podobe stanovísk vysokých predstaviteľov SMK sú pokusy takéto kauzy zametať pod koberec, chrániť ľudí - aktérov týchto káuz. Vidím v tom politickú rozpoltenosť. Na jednej strane je tá tvár usmiata a navonok prezentovaná spoločnosti ako strana absolútne nedotknutá kauzami. Na druhej strane, keď sa takéto kauzy objavia, či už na úrovni regiónov, ale v najnovšom prípade aj na úrovni veľkej politiky, tak sa tvária, že ich sa to už netýka, že na nich treba iný meter, že v ich prípade je to všetko v poriadku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
stans Medium Star

Zaslal: 22 Nov 2005, 21:13 Predmet: |
|
|
| Holubar napísal: |
| K teme:kde najdem nejake programy alebo info o politikoch, ktoryxh sa chystam volit?Mne tie plagaty pri cestach teda nestacia |
Niečo je tu:
| Kód: |
| http://www.nitraonline.sk:80/index.php?genPage=54 |
ale nie je toho veľa - skôr všeobecné informácie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4311 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2005, 20:07 Predmet: |
|
|
tak co kto bol volit?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2005, 20:13 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
tak co kto bol volit?  |
nebol som ale uz sa tesim na vysledky, ci sa matku zvolili  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|