Vonkajsia krasa
-
midnight_man
Guru
pokial budu vsetko "vztahy" vznikat stylom pivko,poldeci....a este 3 poldeci... v piatok podvecer tak tu budeme rozoberat stale tie iste elementarne voloviny. Dalsia vec ze mladi ktory sa hrnu s niekym "chodit" by sa pred tym mali poriadne zamysliet ci vlastne vedia do coho to idu a ci to vlastne chcu. No mam taky tusak ze aj tak sa nic s tohoto nestane a cim dalej tym to bude horsie....SRneC napísal:ved ale to uz kam speje hojko ked tu riesime elementarne otazky ako " ma sa mi moja holka pacit" alebo " mam citit chemiu, iskru, vasen"?..nedelní odpoledne
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja som to videl tak (teda vo všeobecnosti), že mužom ide v prvom rade o výzor,vzhľad ženy - neraz sa stala vec, že chlap v strednom veku "sa cítil" a vymenil manželku za mladšiu.
A naopak - že ženám akosi je prednejšia tá ľudská stránka muža, teda jeho povaha, charakter, že ho zaujíma jej názor; že výzor nie je úplne všetko.
Ale teraz sa dočítavam, že hoci ona je s ním celkom spokojná, ale postupom času (po vyprchaní prvotného ošiaľu z lásky) by ho možno aj rada vymenila za krajšieho - čo sa prieči "pravidlám"/zvykom, ktoré som doteraz poznal.
A naopak - že ženám akosi je prednejšia tá ľudská stránka muža, teda jeho povaha, charakter, že ho zaujíma jej názor; že výzor nie je úplne všetko.
Ale teraz sa dočítavam, že hoci ona je s ním celkom spokojná, ale postupom času (po vyprchaní prvotného ošiaľu z lásky) by ho možno aj rada vymenila za krajšieho - čo sa prieči "pravidlám"/zvykom, ktoré som doteraz poznal.
-
midnight_man
Guru
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Vonkajsia krasa
ked niekoho naozaj lubis tak si myslim ze na vyzore ti az tak nezalezi a toto by su tu vobec neriesila.veronique napísal:Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vo vztahu je prvorada dovera.... musite si rozumiet a mus preskocit nejaka iskra....
vzhlad je az druhorady, ale nie zanedbatelny...
ja by som asi nemohol mat vztah s niekym kto ma fyzicky vobecnepritahuje... nemusi to byt sexica.. ale nejake zlate dievca, ktore sa mi musi pacit aj fyzicky...
takze skus na nom pohladat pekne veci.. a ak sa ti to nepodari... tak to uz je na tebe ako bueds pokracovat...
vzhlad je az druhorady, ale nie zanedbatelny...
ja by som asi nemohol mat vztah s niekym kto ma fyzicky vobecnepritahuje... nemusi to byt sexica.. ale nejake zlate dievca, ktore sa mi musi pacit aj fyzicky...
takze skus na nom pohladat pekne veci.. a ak sa ti to nepodari... tak to uz je na tebe ako bueds pokracovat...
-
midnight_man
Guru
Moj velmi dobry spoluziak povedal...obal predava,ale nikdy to co je vo vnutri..dobre suhlasim,prve momenty,pohlady,su o silnych sympatiach,takze o vyzore,ale ak si aj po dlhotrvajucom vztahu zavisla stale len na vyzore,tak je to smutne,pretoze pocas neho sa musia ludia spoznat a milovat toho cloveka,cim dalej tym viac,aj s jeho chybami aj bez nich..jednoducho je to tak,pretoze clovek vidi partnera na zaciatku ako svoj ideal,a pocase zacinaju vyliezat nedostatky.....ale to nemoze byt dovod,aby si s tym clovekom prestala chodit,...pretoze potom nie si vhodna na plnohodnotny a dlhodoby vztah..
.....a viem o com hovorim,aj s mojim priatelom som presla obdobim,ked som zistila,kto to je,ale milujem ho
a nedavno sme mali 15 mesiacikov 
Re: Vonkajsia krasa
Necital som vsetky prispevky, takze ak niekoho napodobnim, tak sry, nechtiacveronique napísal:Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
-
Eritrea
Star
- Kontaktovať používateľa:
aj ked si clovek najprv vsimne fyzicke danosti, nakoniec ked sa zalubi(zafunguje chemia)..je mu v podstate jedno ci ten jeho najvytuzenejsi splna nejake predtym stanovene predstavy..proste ho lubi hoc nema modre oci a pod..
) to je na to krasne nie??? a myslim si ze hlavne mladi ludia 15 a pod si zakladaju na krase..my starsi akosi vekom prichadzame na to ze su aj ine dolezitejsie veci.