Vonkajsia krasa

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

Naco je zlaty pohar ked je prazdny....
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

a naco je chladena kofola ked ju pijes z plastoveho pohara?
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

lepsi je mat plny pohar ako prazdny
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Presne tak, a na hovno ti je kofola ked ju nemas do coho nacapovat :)

ergo suhlaism so Stoporkom a MidnightManom - treba hladat oboje, vyvazene podla vkusu kazdeho sudruha.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ved ale to uz kam speje hojko ked tu riesime elementarne otazky ako " ma sa mi moja holka pacit" alebo " mam citit chemiu, iskru, vasen"? :lol: ..nedelní odpoledne
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

ja som len chcela pocut vase nazory
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

SRneC napísal:ved ale to uz kam speje hojko ked tu riesime elementarne otazky ako " ma sa mi moja holka pacit" alebo " mam citit chemiu, iskru, vasen"? :lol: ..nedelní odpoledne
pokial budu vsetko "vztahy" vznikat stylom pivko,poldeci....a este 3 poldeci... v piatok podvecer tak tu budeme rozoberat stale tie iste elementarne voloviny. Dalsia vec ze mladi ktory sa hrnu s niekym "chodit" by sa pred tym mali poriadne zamysliet ci vlastne vedia do coho to idu a ci to vlastne chcu. No mam taky tusak ze aj tak sa nic s tohoto nestane a cim dalej tym to bude horsie.... :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Ja som to videl tak (teda vo všeobecnosti), že mužom ide v prvom rade o výzor,vzhľad ženy - neraz sa stala vec, že chlap v strednom veku "sa cítil" a vymenil manželku za mladšiu.

A naopak - že ženám akosi je prednejšia tá ľudská stránka muža, teda jeho povaha, charakter, že ho zaujíma jej názor; že výzor nie je úplne všetko.

Ale teraz sa dočítavam, že hoci ona je s ním celkom spokojná, ale postupom času (po vyprchaní prvotného ošiaľu z lásky) by ho možno aj rada vymenila za krajšieho - čo sa prieči "pravidlám"/zvykom, ktoré som doteraz poznal.
midnight_man
Guru
Guru

fikus-kukis napísal:A naopak - že ženám akosi je prednejšia tá ľudská stránka muža, teda jeho povaha, charakter, že ho zaujíma jej názor; že výzor nie je úplne všetko.
zabudol si *

* plati pri zenach od cca 25 a vyssie.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nuž pravda, tak padne zákerná otázka: veronique, koľko máš rokov?
puls
Light Star
Light Star

Re: Vonkajsia krasa

Príspevok od používateľa puls »

veronique napísal:Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
ked niekoho naozaj lubis tak si myslim ze na vyzore ti az tak nezalezi a toto by su tu vobec neriesila.
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

okej, 25 zrovna nemam :lol: mam 17. a toto nebol zrovna moj pripad, len som sa nad tym zamyslela...
a svojho draheho lubim
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

vo vztahu je prvorada dovera.... musite si rozumiet a mus preskocit nejaka iskra....
vzhlad je az druhorady, ale nie zanedbatelny...
ja by som asi nemohol mat vztah s niekym kto ma fyzicky vobecnepritahuje... nemusi to byt sexica.. ale nejake zlate dievca, ktore sa mi musi pacit aj fyzicky...
takze skus na nom pohladat pekne veci.. a ak sa ti to nepodari... tak to uz je na tebe ako bueds pokracovat...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

veronique napísal:a toto nebol zrovna moj pripad,
Pozname... :lol:
midnight_man
Guru
Guru

veronique napísal:okej, 25 zrovna nemam :lol: mam 17. a toto nebol zrovna moj pripad, len som sa nad tym zamyslela...
a svojho draheho lubim
v zaujme vasho vztahu sa vyvaruj zamyslania nad niecim podobnym u vas zien do nie vzdy dopada dobre ;)
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

Moj velmi dobry spoluziak povedal...obal predava,ale nikdy to co je vo vnutri..dobre suhlasim,prve momenty,pohlady,su o silnych sympatiach,takze o vyzore,ale ak si aj po dlhotrvajucom vztahu zavisla stale len na vyzore,tak je to smutne,pretoze pocas neho sa musia ludia spoznat a milovat toho cloveka,cim dalej tym viac,aj s jeho chybami aj bez nich..jednoducho je to tak,pretoze clovek vidi partnera na zaciatku ako svoj ideal,a pocase zacinaju vyliezat nedostatky.....ale to nemoze byt dovod,aby si s tym clovekom prestala chodit,...pretoze potom nie si vhodna na plnohodnotny a dlhodoby vztah.. 8) .....a viem o com hovorim,aj s mojim priatelom som presla obdobim,ked som zistila,kto to je,ale milujem ho :smt008 a nedavno sme mali 15 mesiacikov :)
jozinko
Light Star
Light Star

Re: Vonkajsia krasa

Príspevok od používateľa jozinko »

veronique napísal:Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
Necital som vsetky prispevky, takze ak niekoho napodobnim, tak sry, nechtiac :smt042 Podla mna ked sa dvaja skutocne maju radi a navyse uz su spolu nejaky ten cas tak sa nemoze len tak prestat pacit.. Akoze nedokazem si to predstavit, rano sa zobudis, pozries na priatela a povies si "Ty co si za obludu" ? Ak sa bavime len o fyzickej krase tak pokial mal modre oci, ktore sa Ti na nom pacili tak oni zrejme stale su modre etc. Vztah stoji na niecom inom ako len na vonkajsej krase. Ja osobne nie som z tych co si myslia ze krasa vobec nepatri do vztahu, podla mna zas sa mi clovek musi pacit aby som s nim mohol zacat nieco, asi tazko zacnem zmurkat na niekoho kto sa mi nepaci :lol: , podla mna to je trochu podstatne, ale na zaciatku aby ma ten clovek nejako "oslovil" , ale ked ho uz lubim tak mam oci len pre neho (nu) a je pre mna ta najkrajsia osoba pod slnkom :smt050
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

aj ked si clovek najprv vsimne fyzicke danosti, nakoniec ked sa zalubi(zafunguje chemia)..je mu v podstate jedno ci ten jeho najvytuzenejsi splna nejake predtym stanovene predstavy..proste ho lubi hoc nema modre oci a pod..:)) to je na to krasne nie??? a myslim si ze hlavne mladi ludia 15 a pod si zakladaju na krase..my starsi akosi vekom prichadzame na to ze su aj ine dolezitejsie veci. :lol: 8)
Napísať odpoveď