Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vonkajsia krasa
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Fabo
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 16.11.2007

PríspevokZaslal: 02 Jún 2008, 11:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

veronique napísal:
a toto nebol zrovna moj pripad,
Pozname... Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger MSN Messenger
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 02 Jún 2008, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

veronique napísal:
okej, 25 zrovna nemam Laughing mam 17. a toto nebol zrovna moj pripad, len som sa nad tym zamyslela...
a svojho draheho lubim
v zaujme vasho vztahu sa vyvaruj zamyslania nad niecim podobnym u vas zien do nie vzdy dopada dobre Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
jenny177
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 12.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 23:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moj velmi dobry spoluziak povedal...obal predava,ale nikdy to co je vo vnutri..dobre suhlasim,prve momenty,pohlady,su o silnych sympatiach,takze o vyzore,ale ak si aj po dlhotrvajucom vztahu zavisla stale len na vyzore,tak je to smutne,pretoze pocas neho sa musia ludia spoznat a milovat toho cloveka,cim dalej tym viac,aj s jeho chybami aj bez nich..jednoducho je to tak,pretoze clovek vidi partnera na zaciatku ako svoj ideal,a pocase zacinaju vyliezat nedostatky.....ale to nemoze byt dovod,aby si s tym clovekom prestala chodit,...pretoze potom nie si vhodna na plnohodnotny a dlhodoby vztah.. Cool .....a viem o com hovorim,aj s mojim priatelom som presla obdobim,ked som zistila,kto to je,ale milujem ho a nedavno sme mali 15 mesiacikov Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jozinko
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 23:59    Predmet: Re: Vonkajsia krasa Odpovedať s citátom  

veronique napísal:
Ahojte, zaujimalo by ma co si myslite o tomto:
Dievca a chlapec sa lubia, su spolu uz dlho ale jej city k nemu zrazu zacnu chladnut. Ale ide len o vonkajsiu stranku vztahu, teda o jeho vyzor. Myslite ze je vyzor natolko dolezity aby kvoli nemu mohol vztah skoncit aj ked si ti dvaja neskutocne rozumeju, dokazu spolu stravit neopisatelne vela casu? Moze takyto vztah stroskotat na tom ze sa jeden druhemu prestane pacit vyzorovo alebo sa to da prekonat?
Moze okolie ovplyvnit ich vztah?
Necital som vsetky prispevky, takze ak niekoho napodobnim, tak sry, nechtiac Podla mna ked sa dvaja skutocne maju radi a navyse uz su spolu nejaky ten cas tak sa nemoze len tak prestat pacit.. Akoze nedokazem si to predstavit, rano sa zobudis, pozries na priatela a povies si "Ty co si za obludu" ? Ak sa bavime len o fyzickej krase tak pokial mal modre oci, ktore sa Ti na nom pacili tak oni zrejme stale su modre etc. Vztah stoji na niecom inom ako len na vonkajsej krase. Ja osobne nie som z tych co si myslia ze krasa vobec nepatri do vztahu, podla mna zas sa mi clovek musi pacit aby som s nim mohol zacat nieco, asi tazko zacnem zmurkat na niekoho kto sa mi nepaci Laughing , podla mna to je trochu podstatne, ale na zaciatku aby ma ten clovek nejako "oslovil" , ale ked ho uz lubim tak mam oci len pre neho (nu) a je pre mna ta najkrajsia osoba pod slnkom
Návrat hore
Eritrea
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 11 Jún 2008, 10:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

aj ked si clovek najprv vsimne fyzicke danosti, nakoniec ked sa zalubi(zafunguje chemia)..je mu v podstate jedno ci ten jeho najvytuzenejsi splna nejake predtym stanovene predstavy..proste ho lubi hoc nema modre oci a pod..Smile) to je na to krasne nie??? a myslim si ze hlavne mladi ludia 15 a pod si zakladaju na krase..my starsi akosi vekom prichadzame na to ze su aj ine dolezitejsie veci. Laughing Cool
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: