vrh gulov

O športe...
MATEJ
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MATEJ »

prosex napísal:toto mozes povedat o kazdom jednom sporte. Ved kazdy sport si vyzaduje neustaly trening, zdokonalovanie sa a tym aj cas. Podla mna tento sport nie je tak moc casovo narocny. Trochu techniky a uz len dlhe chvile stravene v posilnovni + vela papat. Celkom prijemne cinnosti...
tak vies jasne ze to ma aj nejake pozityva inak by to nerobili
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

prosex napísal:toto mozes povedat o kazdom jednom sporte. Ved kazdy sport si vyzaduje neustaly trening, zdokonalovanie sa a tym aj cas. Podla mna tento sport nie je tak moc casovo narocny. Trochu techniky a uz len dlhe chvile stravene v posilnovni + vela papat. Celkom prijemne cinnosti...
No, vidiet, ze moc tomu sportu nerozumies. [nic v zlom] :)
"Trocha techniky..." Trocha??? Technika je v tejto disciplina viac nez sila a vaha a neviem co este. Mozes mat sily jak bulo bulaty, ale ked nemas ten spravny styl - techniku, tak vrhnes skor tak 7 mladych maciek, ako gulu do dialky. :) Technika je dolezitejsia, ako sila a to ostatne, co si vymenoval. To uz aj preto, lebo ak je zla, mozes sa paradne zranit. [zapestie, laket, plece, chrbat... svalove zranenia]
Ked som s tym zacinal, tak som sa viac menej pridal k chalanom, ktori boli o polovicu utlejsi ako ja.[fyzicka sila, konstitucia] Ale ked som videl kam smarili tu ocelovu gulu... mal som dost. [trochen som sa i hambil :oops: ] Takze sila nieje vsetko... a ci vela papat? Hm, to je otazne... vela? Ani nie, ale kvalitne :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

kinjeril napísal:No, vidiet, ze moc tomu sportu nerozumies. [nic v zlom] :)
"Trocha techniky..." Trocha??? Technika je v tejto disciplina viac nez sila a vaha a neviem co este. Mozes mat sily jak bulo bulaty, ale ked nemas ten spravny styl - techniku, tak vrhnes skor tak 7 mladych maciek, ako gulu do dialky. :) Technika je dolezitejsia, ako sila a to ostatne, co si vymenoval. To uz aj preto, lebo ak je zla, mozes sa paradne zranit. [zapestie, laket, plece, chrbat... svalove zranenia]
Ked som s tym zacinal, tak som sa viac menej pridal k chalanom, ktori boli o polovicu utlejsi ako ja.[fyzicka sila, konstitucia] Ale ked som videl kam smarili tu ocelovu gulu... mal som dost. [trochen som sa i hambil :oops: ] Takze sila nieje vsetko... a ci vela papat? Hm, to je otazne... vela? Ani nie, ale kvalitne :)
nevidim moc do toho to nepopieram, ale moja odpoved bola skor smerovana k tomu, ze kazdy sport si vyzaduje k tomu, aby si bol dobry vela vela casu. To s tou technikou bolo len tak na okraj, z toho aky mam ja celkovy dojem. Tak sorry guliari :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

prosex napísal:nevidim moc do toho to nepopieram, ale moja odpoved bola skor smerovana k tomu, ze kazdy sport si vyzaduje k tomu, aby si bol dobry vela vela casu. To s tou technikou bolo len tak na okraj, z toho aky mam ja celkovy dojem. Tak sorry guliari :wink:
Niiiiic sa nestalo, ja ta nekritizujem, chapem... Iba som to uviedol na pravu mieru :)
Napísať odpoveď