VS. medina Ke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maros.14
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

VS. medina Ke

Príspevok od používateľa Maros.14 »

Je dobra medina v Ke. Ja som pocul ze je dost hard.
mastermind
VIP
VIP

Re: VS. medina Ke

Príspevok od používateľa mastermind »

Maros.14 napísal:Je dobra medina v Ke. Ja som pocul ze je dost hard.
no medicina je medicina. lahku alebo tazku medicinu nenajdes. najdes len medicinu
Maros.14
Light Expert
Light Expert

ale vraj v Ba. je to lahsie
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ako moze byt medicina lahsia alebo tazsia, hm? Predsa ak chce byt niekto lekarom a zachranovat ludske zivoty, musi dostat take iste vzdelanie ako v BA, tak aj v KE, Rekjaviku, Los Angeles, nie? Ako napisal mastermind, lahku medicinu nenajdes.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Maros 14: Ide ti o to ako čo najľahšie získať medicínsky diplom, alebo o čo najlepšie vzdelanie v lekárskom odbore. Čo je to za lekára ktorý sa k diplomu chce dostať čo najľahšou cestou? Takému by som celý život nechal pridržiavať háky na operačke.
Maros.14
Light Expert
Light Expert

kamos chodi na Karlovku na medinu ze ja to hard a v ke to neje tak ako na karovke ze tam ponahlaju ze nestihaju
jasne ze mate pravdu ale sa mi zada ze v Ke dost oraju na nich
//erytrocyt: nepíšeme dva príspevky za sebou.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Maros.14 napísal:kamos chodi na Karlovku na medinu ze ja to hard a v ke to neje tak ako na karovke ze tam ponahlaju ze nestihaju
Nie, v Košiciach prehadzujú vajca z jednej strany na druhú. :roll: V Košiciach tak ako aj v Bratislave ak treba, nespíš dva týždne, nepíš blbosti.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

fizz napísal:na medicinu sa da prihlasit na slovesku do BA, MT a KE. Podla toho co viem, maju v BA stare, casto nefungujuce vybavenie a tak. Ak chces naozaj studovat medicinu na SR prihlas sa do martina, tam je najvyssia uroven.
to je pravda, MT je lepsi ako BA. o dost
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Je to pravda segra chodi na medinu do KE a ma kamošky čo chodia do BA a oni sa tam tolko toho neučia ako v KE.MYslim že n;iečo vynechavaju alebo beru to viac okrajovo(biofyzika,atd).A VERTE CI NE JE TO PRAVDA!!!!!Segra sa uči stale!!v jednom kuse 300dni(ked stihne porobit skusky).
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

medicina je jedna z mala skol kde so skolou nevybabres bud sa to naucis a budes vediet alebo letis, mam tam kamaratov a ucia sa fest vela su v KE na UPJS a maju toho fakt dost, nezavidim
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. medicína jedna z najťažších škôl. Jeden tip.. pokiaľ nemáš nejaké známosti, cez ktoré Ťa v pohode niekam príjmu, tak nezabudni na škole riešiť aj nejaké nepovinné aktivity typu ŠVOČ a spol. Známy toto flákal a teraz má problémy pri pohovoroch.. ;) Inak ak raz vyštuduješ medicínu, štúdium sa určite pre Teba nekončí. Veď budeš musieť riešiť atestácie a neviem aké guty.

Každopádne, pokiaľ si chceš na VŠ iba váľať šunky, vyber si iný študijný odbor (na Slovensku je kopec možností), pretože v medicíne nejde len o peniaze, tam ide aj o ľudský život.......
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Medicina, ci uz humanna alebo veterinarna je tazky odbor a je urceny tim ktori chcu pomahat nie frajovat s titulom MUDr. skutocne lekar studuje cely zivot nie je len na skole, preto je to praca pre zodpovednych a nelenivych ludi...aj ked su lekari len so specifickym zameranim stale sa nemozu naspamat naucit vsetky choroby, liecbu, postupy a priznaky ktore spadaju do ich zamernia a preto musia neustale studovat medicku literaturu...

aj ked je aj vela takych lekarov, ktori rozrezu pacientovi brucho a potom hovoria asistentom "otvorte atlas strana 453 a povedzte co mam robit..." :wink:
ades
Guru
Guru

Sheep napísal:aj ked je aj vela takych lekarov, ktori rozrezu pacientovi brucho a potom hovoria asistentom "otvorte atlas strana 453 a povedzte co mam robit..." :wink:
a to si kde videl? pocul? :D dost si to prehnal :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

fizz napísal:na medicinu sa da prihlasit na slovesku do BA, MT a KE. Podla toho co viem, maju v BA stare, casto nefungujuce vybavenie a tak. Ak chces naozaj studovat medicinu na SR prihlas sa do martina, tam je najvyssia uroven.
Co ja viem, od cloveka, ktory tam studuje, tak ani to vybavenie v MT uz nie je najmladsie :wink:, ale napriek tomu je MT urovnou tu na SR povazovany stale za jedno najlepsich miest, kde studovat medicinu. Ale tie chyry, co je kde najlahsie koluju a to vraj take, ze v BA a Brne sa neucia a v MT a Prahe strasne vela. Ale urcite kazdemu pride, ze je to totalna blbost, kto chce studovat medicinu, musi sa pripravit na to, co to obnasa - kazdy den sa ucit a pod....Najma never tomu, co ti vravi kamarat kamarata a spoluziak kamarata atd. Ti si, podla mna, casto len vymyslaju alebo sa chvastaju, ako to dobre zvladaju. :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ades napísal:a to si kde videl? pocul? :D dost si to prehnal :lol:
neboj sa, viem jak to chodi u doktorov a ked k tomu pridam rozhovory so znamymi ktori su lekari tak nocomment :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Bracho studuje medicinu v MT a spominal akurat nejaku ich "mrtvolaren" (slovo pitevna z nejakeho dovodu nepouzivaju) a vraj to tam dost pachne po chlaste :D ale nejake moderne vybavenie? Asi rovnake ako ktorakolvek ina nemocnica.

Skutocny rozdiel daval iba v tom, ze ich intrak, fakultna nemocnica a fakulta su pospajane budovy. Rano vstane, obuje si papuce a ide na hodinu, potom na cvika a spat na izbu. Kdezto v Blave je to porozhadzovane po celom meste.

A cosa ucenia tyka tak presedi veeeela casu nad knihami. Myslim, ze nieco take sa flakat proste neda. Prilis vela informacii na to aby sa clovek mohol ulievat. A s tym ucenim cely zivot je to pravda. Ak aj vystuduje a potom 5 rokov neprejavuje aktivitu v odbore musi opat prechadat nejakymi skuskami abo nieco take. Proste doktora, ktory sa 5 rokov ulieval(teda nemusel sa ulievat, ale nerobil nic s medicinou) nikde nezoberu.
ades
Guru
Guru

Sheep napísal:neboj sa, viem jak to chodi u doktorov a ked k tomu pridam rozhovory so znamymi ktori su lekari tak nocomment :D
no praveze aj ja velmi dobre viem ako to u doktorov chodi :wink: a taky, ktory takto pracuje, tam nema co hladat a ak je dobry riaditel/primar, tak ani nehlada :)
axXis napísal:Bracho studuje medicinu v MT a spominal akurat nejaku ich "mrtvolaren" (slovo pitevna z nejakeho dovodu nepouzivaju) a vraj to tam dost pachne po chlaste :D
to preto, lebo mrtvoly su nalozene vo formaline a v liehu
majo20000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majo20000 »

no viem ze je tato diskusia trosku stara :lol: ale
..........planujem ist studovat medicinu,a preto chcem ziskat nejake informacie aj o tejto skole.
Chcel by som nejake informacie co sa tyka kvality,nejake informacie o skuskach,vlastnych skusenostiach atd.....Dakujem
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja studujem medicinu v MT a nemyslim si,ze by to tu bolo prave najlahsie...jasne,ze vsetci to porovnavaju,no lahke to nie je nikde...poznam napr.jedneho medika z kosic,maju tam trocha iny system,no v podstate je to to iste...a vzdy je nejaky predmet,ktory sa povazuje za postrach- napr.anatomia,farma,chemia...ale treba si tym prejst a kto to chce ist studovat,musi sa pripravit na to,ze sa bude fakt vela ucit...urcite ovela viac ako na niektorych inych skolach...ja som co sa tyka MT spokojna,prve 2 roky mame zatial vyucovanie len doobeda,pricom inde maju cely den a domov sa dostanu az na vecer..a aj vzdialenosti su mensie napr.oproti BA,kde je vsetko rozhadzane a clovek sa vela nacestuje..to je asi najvacsia vyhoda,aj ked potom zas nemocnica je vzdialena na mile od intraku :D teda aspon ja mam taky pocit
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

od viacerych ludi som pocul, ze kosicka medina je najskorumpovanejsia... pred piatimi rokmi som si tiez daval prihlasku na humanne mediciny vsetky na SR aj CZ...a najviac pozitiv som sa dopocul o martinskej...moja krstna tam studovala...
ja som na veterine a co bolo spominane, ze nebudes mat vela volneho casu je len pravda...tak si to premysli este, lebo kamosi na technikach, ekonomiach a na ucitelstve maju ¾ skusok hotovych, ked ja zacinam...na medine to je zrejme trosku ine, ale aby si bol cca v obraze...
Napísať odpoveď