VS. medina Ke
VS. medina Ke
Je dobra medina v Ke. Ja som pocul ze je dost hard.
-
mastermind
VIP
Re: VS. medina Ke
no medicina je medicina. lahku alebo tazku medicinu nenajdes. najdes len medicinuMaros.14 napísal:Je dobra medina v Ke. Ja som pocul ze je dost hard.
jj.. medicína jedna z najťažších škôl. Jeden tip.. pokiaľ nemáš nejaké známosti, cez ktoré Ťa v pohode niekam príjmu, tak nezabudni na škole riešiť aj nejaké nepovinné aktivity typu ŠVOČ a spol. Známy toto flákal a teraz má problémy pri pohovoroch..
Inak ak raz vyštuduješ medicínu, štúdium sa určite pre Teba nekončí. Veď budeš musieť riešiť atestácie a neviem aké guty.
Každopádne, pokiaľ si chceš na VŠ iba váľať šunky, vyber si iný študijný odbor (na Slovensku je kopec možností), pretože v medicíne nejde len o peniaze, tam ide aj o ľudský život.......
Každopádne, pokiaľ si chceš na VŠ iba váľať šunky, vyber si iný študijný odbor (na Slovensku je kopec možností), pretože v medicíne nejde len o peniaze, tam ide aj o ľudský život.......
Medicina, ci uz humanna alebo veterinarna je tazky odbor a je urceny tim ktori chcu pomahat nie frajovat s titulom MUDr. skutocne lekar studuje cely zivot nie je len na skole, preto je to praca pre zodpovednych a nelenivych ludi...aj ked su lekari len so specifickym zameranim stale sa nemozu naspamat naucit vsetky choroby, liecbu, postupy a priznaky ktore spadaju do ich zamernia a preto musia neustale studovat medicku literaturu...
aj ked je aj vela takych lekarov, ktori rozrezu pacientovi brucho a potom hovoria asistentom "otvorte atlas strana 453 a povedzte co mam robit..."
aj ked je aj vela takych lekarov, ktori rozrezu pacientovi brucho a potom hovoria asistentom "otvorte atlas strana 453 a povedzte co mam robit..."
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Co ja viem, od cloveka, ktory tam studuje, tak ani to vybavenie v MT uz nie je najmladsiefizz napísal:na medicinu sa da prihlasit na slovesku do BA, MT a KE. Podla toho co viem, maju v BA stare, casto nefungujuce vybavenie a tak. Ak chces naozaj studovat medicinu na SR prihlas sa do martina, tam je najvyssia uroven.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Bracho studuje medicinu v MT a spominal akurat nejaku ich "mrtvolaren" (slovo pitevna z nejakeho dovodu nepouzivaju) a vraj to tam dost pachne po chlaste
ale nejake moderne vybavenie? Asi rovnake ako ktorakolvek ina nemocnica.
Skutocny rozdiel daval iba v tom, ze ich intrak, fakultna nemocnica a fakulta su pospajane budovy. Rano vstane, obuje si papuce a ide na hodinu, potom na cvika a spat na izbu. Kdezto v Blave je to porozhadzovane po celom meste.
A cosa ucenia tyka tak presedi veeeela casu nad knihami. Myslim, ze nieco take sa flakat proste neda. Prilis vela informacii na to aby sa clovek mohol ulievat. A s tym ucenim cely zivot je to pravda. Ak aj vystuduje a potom 5 rokov neprejavuje aktivitu v odbore musi opat prechadat nejakymi skuskami abo nieco take. Proste doktora, ktory sa 5 rokov ulieval(teda nemusel sa ulievat, ale nerobil nic s medicinou) nikde nezoberu.
Skutocny rozdiel daval iba v tom, ze ich intrak, fakultna nemocnica a fakulta su pospajane budovy. Rano vstane, obuje si papuce a ide na hodinu, potom na cvika a spat na izbu. Kdezto v Blave je to porozhadzovane po celom meste.
A cosa ucenia tyka tak presedi veeeela casu nad knihami. Myslim, ze nieco take sa flakat proste neda. Prilis vela informacii na to aby sa clovek mohol ulievat. A s tym ucenim cely zivot je to pravda. Ak aj vystuduje a potom 5 rokov neprejavuje aktivitu v odbore musi opat prechadat nejakymi skuskami abo nieco take. Proste doktora, ktory sa 5 rokov ulieval(teda nemusel sa ulievat, ale nerobil nic s medicinou) nikde nezoberu.
no praveze aj ja velmi dobre viem ako to u doktorov chodiSheep napísal:neboj sa, viem jak to chodi u doktorov a ked k tomu pridam rozhovory so znamymi ktori su lekari tak nocomment
to preto, lebo mrtvoly su nalozene vo formaline a v liehuaxXis napísal:Bracho studuje medicinu v MT a spominal akurat nejaku ich "mrtvolaren" (slovo pitevna z nejakeho dovodu nepouzivaju) a vraj to tam dost pachne po chlaste![]()
ja studujem medicinu v MT a nemyslim si,ze by to tu bolo prave najlahsie...jasne,ze vsetci to porovnavaju,no lahke to nie je nikde...poznam napr.jedneho medika z kosic,maju tam trocha iny system,no v podstate je to to iste...a vzdy je nejaky predmet,ktory sa povazuje za postrach- napr.anatomia,farma,chemia...ale treba si tym prejst a kto to chce ist studovat,musi sa pripravit na to,ze sa bude fakt vela ucit...urcite ovela viac ako na niektorych inych skolach...ja som co sa tyka MT spokojna,prve 2 roky mame zatial vyucovanie len doobeda,pricom inde maju cely den a domov sa dostanu az na vecer..a aj vzdialenosti su mensie napr.oproti BA,kde je vsetko rozhadzane a clovek sa vela nacestuje..to je asi najvacsia vyhoda,aj ked potom zas nemocnica je vzdialena na mile od intraku
teda aspon ja mam taky pocit
od viacerych ludi som pocul, ze kosicka medina je najskorumpovanejsia... pred piatimi rokmi som si tiez daval prihlasku na humanne mediciny vsetky na SR aj CZ...a najviac pozitiv som sa dopocul o martinskej...moja krstna tam studovala...
ja som na veterine a co bolo spominane, ze nebudes mat vela volneho casu je len pravda...tak si to premysli este, lebo kamosi na technikach, ekonomiach a na ucitelstve maju ¾ skusok hotovych, ked ja zacinam...na medine to je zrejme trosku ine, ale aby si bol cca v obraze...
ja som na veterine a co bolo spominane, ze nebudes mat vela volneho casu je len pravda...tak si to premysli este, lebo kamosi na technikach, ekonomiach a na ucitelstve maju ¾ skusok hotovych, ked ja zacinam...na medine to je zrejme trosku ine, ale aby si bol cca v obraze...