piton napísal:Ano ano napis to este 20x a bude to pravda
To som nepochopil preco to ma napisat 20x ? no nic to ... Peace ludia. ... btw Piton ty si tiez nenapisal ziadne rady (okrem toho aky je rozdiel medzi w3 a wow ) tha co sa tu rozmachujes
PS: Kazdemu sa paci daco ine je len na vas co hrate ... asi tu fakt netreba pisat blbosti typu co je lepsia hra ked sa to tu nikto nepytal (mea culpa ) *PEACE*
WoW je fajn hra, ale nepresvedcila ma aby som si kupil originalku a este aj platil za hranie...mna to velmi rychlo omrzelo, za obe strany su vlastne rovnake povolania a spelly...a ked som zistil ze tam nieje DeathCoil tak som to vypol...
ty chlapci co napisali o tom lineage 2 vidim lamy chlapci kolko programujete mohli by ste vediet ze hru netriedim len podla grafiky to lineage2 neni moc dobra hra WORLD OF WARCRAFT je naj MMORPG
Da. Staci ked si niekde stiahnes nejaky wowemu. Nainstalujes, alebo rozbalis. V adresari wowemu.key prepises IP na svoju lanovu (ws_host= XYZ ) a mozes zacat hrat. Ked chces link na stiahnute emu tak mi napis SS.
Plevel napísal:my mame server pres Hamachi, ale i na to potrebujes net.....ale je to jako LAN, na to aby ses pripojil musis bejt s nama na siti v hamachi
no diky ale chcel som nieco iba na LAN. uz som pisal s jednim stadial taze uz je to viriesene ale diky
ja sa cem spitat par veci.....zatial wow nemam ale ked budem mat cem sa opitat de sa da spravit client aby sohol hrat po nete....a poradtenejaky dobry server....diik vopred..... a inak nazor co som videl je to vec vkusu ale podla mna je v poho