ja som tiez zacinal na free lebo som iba skusal co to je za hru..potom som uvazoval nad ofikom ked kamosi z free prechadzali ale bolo mi luto penazi..ale jedneho dna po wipe som sa nasral a kupil krabicu s wofkom a odvtedy platim ako taky blb za tu sakra podarenu hru
Mrk napísal:ja som tiez zacinal na free lebo som iba skusal co to je za hru..potom som uvazoval nad ofikom ked kamosi z free prechadzali ale bolo mi luto penazi..ale jedneho dna po wipe som sa nasral a kupil krabicu s wofkom a odvtedy platim ako taky blb za tu sakra podarenu hru
aj ja by som zato platil keby som vedel ako... nebudem kupovat 2x drahasie gamekarty a zatial som mal moznost vyskusat iba "nefunkcne" kreditky...
Hefo napísal:Omg uz ste s tym trapni... vysvetlenie:Pantagruel Schre! Wolf a ja sme spoluziaci z toho len ja a Wolf hrame wowko..henti dvaja si z toho robia len srandu a podla mna je to trapne...ani zapnute wowko este nevideli
Videl! Šak som ti hovoril že sa mi o tom snívalo! Looobime ťa. Dispečing, Macák pristáva! K téme - jasné, že sa triafame, veď sme profíci, len ja už radšej kapitulujem. Bolo mi tu s vami dobre, bude mi smutno
Waldo napísal:Update s premade guildou čo som spomínal vyššie. Presunuli sme to na realm Bloodhoof. Rozbehli sme fórum. V prípade záujmu je všetko potrebné info na nich
No super ja som už vylevelil priesta na 19 na Drak thule, lebo som rerolol a chcel sa zapojiť , a prečo zrovna na Bloodhoof? Normal a malá populácia.. na takom mám svoj main a doteraz to lutujem, lebo na takých serveroch je progress a zháňanie hráčov skoro utrpenie..
si kukni blizzardacke fora pre shamana otazne je ci chces ist enchancement resto alebo elemental....tam si najdes vsetky uzitocne rady tipy triky talent buildy vsetko co treba akurat potrebujes aspon trochu vediet anglicky
no jo ja teraz hram za shamana talenty davam do elemental ale nedavno som stretol shamana ktory to daval do enchancement a bol inac brutalny tak ma len tak zaujimalo kto kde dava talenty u shamana...
bart1234 napísal:no jo ja teraz hram za shamana talenty davam do elemental ale nedavno som stretol shamana ktory to daval do enchancement a bol inac brutalny tak ma len tak zaujimalo kto kde dava talenty u shamana...