Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Neofik
Nahodou aj na neoficialnom servry sa da najst dost slusny pomer ludi napr poznam server kde hravaju cca 6000 - 8000 userov ... nepostrehol som nieako velky rozdiel funkcnosti oproti oficialnemu hadam za 16 hod padol tento server 2 x na 15 min ale to nepokladam za katastrofu ....
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neofik
ok a online ich je kolko?kelsoo napísal:Nahodou aj na neoficialnom servry sa da najst dost slusny pomer ludi napr poznam server kde hravaju cca 6000 - 8000 userov ... nepostrehol som nieako velky rozdiel funkcnosti oproti oficialnemu hadam za 16 hod padol tento server 2 x na 15 min ale to nepokladam za katastrofu ....
napr na wowscape mas online 6000k + ludi beznearuN napísal:ok a online ich je kolko?
Su tam 6 servrov a momentalne v tejto chvili
1- 6900 online
2- 5989 online
3- 5348 online
4- 314 online
5- 2002 online
6 - 342 online
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:23 )
Presne ESCAPE
aj ked ja hram na wowcrack
vravim teraz vyse 6500
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:31 )

1- 6900 online
2- 5989 online
3- 5348 online
4- 314 online
5- 2002 online
6 - 342 online
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:23 )
Presne ESCAPE
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 13:31 )
Inak nepise sa 6000K ale 6K ak uz chces pouzivat skratkyKesoman napísal:napr na wowscape mas online 6000k + ludi bezne
Potreboval by som poradit nejaky addon,alebo nastavenie.
Ide o to, ze niekedy som pouzival Bertender, alebo ine ActionBary ktore som mohol rozmiestnit ako som chcel, zvykol som ich mat na strede obrazovky. Potom to zacalo nejako blbnut tak som to vyhodil a nechal default bary.
Kedze som bol zvyknuty to mat zarovnane na stred obrazovky, tak som attack... daval od prava do lava (nie ako je default). A tu mam problem, ked som druid alebo rogun, tak sa objavuje dalsi panel (formy a stealth) no a tie sa mi zobrazuju na lavej strane obrazovky. No a ja by som to chcel zarovnat na stred, alebo vypnut to zobrazovanie a dal by som si to do normalneho slotu v actionbare.
Ak by ste nepochopili ako to myslim, tak mozem spravit screenshot.
Ide o to, ze niekedy som pouzival Bertender, alebo ine ActionBary ktore som mohol rozmiestnit ako som chcel, zvykol som ich mat na strede obrazovky. Potom to zacalo nejako blbnut tak som to vyhodil a nechal default bary.
Kedze som bol zvyknuty to mat zarovnane na stred obrazovky, tak som attack... daval od prava do lava (nie ako je default). A tu mam problem, ked som druid alebo rogun, tak sa objavuje dalsi panel (formy a stealth) no a tie sa mi zobrazuju na lavej strane obrazovky. No a ja by som to chcel zarovnat na stred, alebo vypnut to zobrazovanie a dal by som si to do normalneho slotu v actionbare.
Ak by ste nepochopili ako to myslim, tak mozem spravit screenshot.
-
Lord PROXI
King
http://chardev.org/?cTomAss napísal:nepoznate nieco take ako Talent calculator ale s tym rozdielom ze si vyberem napr Roguna a dam mu itemy ake chcem a ukaze mi to ake mam stats ?
mas komplet import z wowarmory, vies si dat gemy atd ...
-
RainbowSix
Light Professional
-
Lord PROXI
King
nazorny priklad ... si v BG v EOS ... si pri vlajke uprostred, ( si hordak
) pride alik ta zabit, das mu mind control, cize ho vies chvylu ovladat zaneho ... tak snim skocis dole zo skaly, a on sa zabije "sam" ...
cize pecka spell ... skratene, vies dakoho ovladat ako by si to bol ty
ale asi len humanou, nie som si isty 
cize pecka spell ... skratene, vies dakoho ovladat ako by si to bol ty
-
Hotwire
Addict
len jedno poviem: medallion of allianceLord PROXI napísal:nazorny priklad ... si v BG v EOS ... si pri vlajke uprostred, ( si hordak) pride alik ta zabit, das mu mind control, cize ho vies chvylu ovladat zaneho ... tak snim skocis dole zo skaly, a on sa zabije "sam" ...
![]()
cize pecka spell ... skratene, vies dakoho ovladat ako by si to bol tyale asi len humanou, nie som si isty
-
Lord PROXI
King
nj, jedna z nevyhod
btw:
http://www.wowhead.com/?talent=obhy0obZZVVGcobxsiqz
mozno su tam dake bludy, hold maga moc nehram
btw:
arcane/frostRainbowSix napísal:chalani mohli bi ste mi spravit talenty pre maga na pvp prosim
http://www.wowhead.com/?talent=obhy0obZZVVGcobxsiqz
mozno su tam dake bludy, hold maga moc nehram
-
Lord PROXI
King