Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm, ja si myslim, ze to, ci mas trial acc s tym ma spolocneho dost... (nemyslim to nejak nahnevane, alebo ironicky, len to tak debilne, ta veta znie)... proste, ked som mal trial(ten desat dnovy), tak ked som cakal v rade, zrazu bolo z 50. miesta, miesto 478...... ale ked som si neskor zacal uz platit, tak z 50. miesta bolo postupne 7. miesto a nakoniec ma pripojilo.... myslim, ze to je tak, ze kto ma plateny acc, tak ma prednost pred free trial acc...Kelko napísal:lol hram asi dva roky a ne nemam trialpreco sak to s tym nema nic
cisto len moj nazor a taka mierna skusenost
-
Grond
Medium Professional
Wishmaster napísal:Rofl.. WoW Expansion 3 confirmed
Kód: Vybrať všetko
... [/quote]chu**** podla mna , uz by to bolo na mmo champions alebo na nejakom inom doverihodnom portale ....
-
Lord PROXI
King
-
Wishmaster
Medium Professional
Grond napísal:chu**** podla mna , uz by to bolo na mmo champions alebo na nejakom inom doverihodnom portale ....
Kód: Vybrať všetko
http://www.sector.sk/novinka/43315/2_8_miliona_lich_kingov_za_24_hodin.htmSektor.sk si myslim, ze je dost doveryhodny..Blizzard už ohlásil aj prípravu ďalšej expanzia, ktorá by okrem iného mala globálne updatnúť aj grafiku. Zatiaľ k tomu žiadne bližšie informácie nie sú a zrejme aj Blizzard to má len v koncepčnom štádiu, takže ju očakávame najskôr v rokoch 2010-2011.
-
MatthewSVK
Light Expert
chcel by som sa spytat na addon as icartohgrapher mal som jeden ktorom mi ukazovalo aj kde su dungy od akeho lvla a tak preinstaloval som PC (musel som) nahral som presne tu istu verziu wow vsetko mam take ako predtym ibaze mi uz nejde ten novsi cartographer a musim pouzivat starsi ktory ani po priblizeni nevytvori realnu fotku zeme nwm ci wete ocom hovorim nwte jak to spojaznit?
to su instant servery poradim ti chod na www.wowstatus.net alebo com potom na status list a a stlac ctr+f a napis INSTANT a daj hladat a najdes